Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt látod nemtom imlyen dugó volt de 1 gyűrüs az tuti
Én majd tavasszal...
motul-t használok illetve használtam mind2-be
Idén nem használtam sokat és csak 5000-et tettem bele.Viszont jövőre többet szeretném hasznélni így még szezon alatt beletenném a 10000-et a dugóba!30 fokban nyáron meg nem akarom a szervízbe várni a mocít így inkább cseréltetek most és nyáron csak motorozni kell :D
Vagy netalántán vertex dugó
Biztos szar olajat hazsnáltálXD Nem félek én tőle... Majd ha benne lesz a 28 akkor majd cserélem... Meg most már leraktam...
anno az apriliamban 14 bar volt a kompresszio mégis megakadt előzés közben ...pedig semmi előjele nem volt
De Csapágyak kibirják-e még? De 13.5ös kompresszióval dugótól nem hiszem h kell tartanom... Meg ez a második dugó benne, az első meg 28nál volt cserélve... most meg 55öthöz közel járok már...
nem fosol?
nekem meg 26 ezer van a dugóba de majd tavasszal cserélem ki
Tudakozó csodái:)
Lehet,de 15 ezernél tovább nem húzom,régi RS-eknél is annyi a gyári előírás. Meg ez nekem amennyi időm van kb 3 év
Nekem 5000 van a dugómba de most télen lecseréltetem
bocsi mindenkinek nem voltam mostanában neten már adatlapomon rajta van a számom!de már megkötöttük az üzletet!de mitoevo88 anyám telszámát honnan a fenéből szereztétek meg
Öreghiba ha olyan korán lecseréled
Szerintem 10 ezret tuti elmegy
Hát kösz,de 10-12 ezernél úgyis le fogom cserélni,addig remélem gond nélkül megúszom
Sok sikert a többi kilométerhez
Igen,Prox,eddig jó (400km)
most komolyan 5-ezret akarsz kérni tőlem a szívócsonkért?
Ne komolytalankodjunk már ! 20 -ért vinném a mikuni-t szívócsonkal!
Eggyikünk sem gyerek már,próbáljunk korrekt üzletet kötni!
Neked most azvan?Az jóóó majd várom a fejleményeket Jövő télen énis olyat akarnák bele
Hali! Lécci vki nagyon sűrgősen adja meg az x-motot( Böcskei csaba) telefonszámát, nagyon fontos lenne, vagy cki pls üzenjen neki, hogy hívjon fel: 0630-6500-591 nagyon megköszönném!
Pár ezer km múlva megmondom
Csáá.Valaki megmondaná mik a hátrányai az 1 gyűrűs dugónak?Az élettartamon kívül . . .
Vki nem tudja X-moto(Böcskei Csaba) tel számát? Fontos lenne...