Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg nem csak az egy gyűrűsek kovácsoltak
Tök mindegy milyen Vertex...
egy gyűrűs vertex,az kovácsolt és drágább is,nem azokkal van a gond
Vertex... Meg mire megszerzed hozzá idomokat, müszerfalat, lámpát, plexit nem lesz vmi hű de olcsó mutatvány...
hello:
delotro 34-es sikrolatyus karbi kopleten=15eft +5eft a szivocsonk
mikuni corp verseny karbi kopleten=20eft+5eft a szivocsonk
ez már csak mert evo megéri tiszta jóbár pálya motor de csak pár cucc hiányzik róla...
igaz rég volt szó róla de a belinkelt mocc az az én Evo előtti Mito-m :)
Ha infó kell róla akkor tudok segíteni
Hali x-moto! Lécci add meg a számodat, vagy lécci csörgess meg, mert holnap elmennék a fejidomért ha neke dis jó, ma meg holnap pesten vagyok és hazafele megvenném. Lécci keress meg, számom: 0630-6500-591 köszi előre is
Enyém hetedik 11 ezren 170-175 öt megy...az órám csal egy kicsit fölfelé és volt már olyan hogy óraszerint
185... persze az nem volt annyi hanem akk volt 170-175
Én 10500-11000ig szoktam... Pirosba tök felesleges hajtani...
Még nem tudom,mert elvileg még járatom,de 7-ben 6000-nél pontosan 90, 11 fölé pedig soha nem pörgetem,mert ott már nincs ereje
és 10500-nál mennyit megy 7-be?
én 11 körül váltok el ha kímélem
milyen karbik,szívócsonk? ár?
Az nem hiba,hogy 12000-nél megáll,mivel kb 10500-nál van a teljesítmény csúcs,onnan elfogy az ereje és kínzás továbbpörgetni,nekem is G1-es henger van rajta,G2-essel tovább pörög,de nagyítóval keresheted alul a nyomatékot.
CAGIVA MITO-hoz mindne bontva eladó!
blok,henger(polini160-is),koplet gyujtások,tuning karbik,
öszes idom,müszerfel,teleszkopok,powervezérlö elektronika garantáltan jó,
power motor, lámpák,kormyány,kapcsolok,önindito stb
érd:705377495
nem a gyertya miatt, a gyújtás elektronika leszabályozza
Nekem igencsak ma volt kihozva utoljára a mito az idén..olyan 15-20 km-t mentem ma vele de rendesen
le is fagytam..na mondom ha idén már ugyse mék vele sehova megnézzük meddig pörög még ugysem
pörgettem meg soha pirosba!És hát olyan 12 nél megáll a tudomány...NGK BR9EG gyertyám van...
lehet hogy az miatt?Mondjuk nem olyan nagy gond mert nagyon ritka amikor 10 ezer fölé pörgetem...
Szia! Igen érdekel, mennyi lenne az ára?
most lett ienre cisnálva am oci és van rajta mostmár karbon dob szóval még selesz kipuváltás :d
ez a mito fejidom eladó nincs rajta plexi és pillavisszantok:) ha kell szólj!csabimoto@freemail.hu
Amikor Eringre mentem egész más dolgokon gondolkodtam,volt bennem némi izgalom azt a napot tekintve:D
De a picsáért nem juttatad az eszembe amikor multkor mentem Eringre
/mondjuk én is erősen elfelejtkeztem róla/
Akkor nálam van egy fejidom ami hiányos és a Gerivel kell megvbeszélni hogy mi péz ha eladó.
Jogos!
Hát nem tök mind1