Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kellene:D ha vkinek van szóljon sűrgősen pls
Nah vájjatok Akkor msot kinek is van hiányos fejidomja Evo-hoz? És és ki akarja eladni?
neked nincs hiányos fejidomod,az az enyém muki,csak még mindig nem jutottam hozzá,kapise?
az mit fed h hiányos?
Hát akkor az tuti nem az amit belinkeltél képet (fekete)... Mert az 1000% h az Ádámé volt,ami viszont fekete (már csak a piros csavarokról megismerem a tárcsán )
Nekm egy hiányos van.
sácok midnen igaz vasárnap meg is lesz mito megcsináltatom hengert meg öntetke dugót nah egy kérdés kijjönne át segíteni öszeakni nekem? xd
nah meg kérdeztem a srácot ez egy piros miito volt és most festették át inre és kapot egy karbon dobot
Koszi szepen rsata!
Majd meglatogatom oket
Ha pedig tudnal egy szelepvezerlot Mioto Evo ba vagy vagy sima mitoba, vagy akar egy Cagiva Planet-e is jo 99evjaratig akkor elgyszi irj, meg a nyaron a vezerloelektronika megdoglott
koszi elore
szia!
Üdv! Nekem egy mito evo-nak kellene a fejidoma, akinek van és eladó az szóljon lécci. Nem baj, ha repedt, vagy karcos, szar festésű, csak nem legyen hiányos vagy deformált. Aki tudna nekem szerezni annak itt az msn-em: rdani8@hotmail.com Köszzi nagyon, aki tud nekem segíteni:)
Hmmm... az érdekes, lehet már Ádám elött vki szétszedte... bár én erről semmit nem tudtam... És nem tod véleltlenül h kihez vitte megcsináltatni?
nekem aszonta a srác hogy nem nicasios szval lehet furni és hogy most szétvan szedve
Nah az más... De ehhez még nem nyúltak (tudtommal) szal tuti nicasilos, és azért kérdeztem h azon mit akar furatni?
nem,sztem utólag,ha nem tudta megoldani vki a nicasil réteget
Mármint gyárilag?:S Mert ehhez a motorhoz még úgy nem nyúltak...
Van amelyiknek már ki van cserélve a belseje egy sima vas perselyre
Hmm... Nem csak Nicasilos van?
van amelyik olyan asszem
De mért lenne vashüvelyes?
vashüvelyest? simán
Am láttalak ma házunk elött álltál a mocival Én meg Danciii Mitojával száguldoztam
Ehhh... Mondtam hozzátok ide, szerelni
Fúrni? Az érdekes lenne...
Gyerekek.... a kép az én mitom....

de haveré.... nincs ,,semmi" ilyesmi baja....

Szerelőnél van jelenleg, gyújtás baj miatt, meg szimering csere miatt....

De honnan a facomból van ez az infó meg a bla bla bla....

na legyetek rosszak
dehogynem adom el! Motorral 1ütt max.
Szerinted én mit tennék akkor az enyémre?