Megoldódott a "tiltás" problémám,kicseréltem a gyertyát(BR9ES),ami kicsúszott a kezemből és bezuhant az alsó idom elejébe,így a cseréhez szét kellett szednem az oldalát is
De legalább már lazán elforog 11-ig!
Azzal minden oké... Vagyis még az Ádámnál volt okés volt, még nyáron is jó volt a Lacinak, de h mitörtént a motorral azt nem vágom, vagy h mi hullott szét benne...
Udv
Nemtud valaki a Dunántulon, vagy Budpest kornyeken MOTORFELUJJITO uzemet?
Nikasilozas kene...
Vagy egy vadiuj POLINI tuningherngert VADI UJJAT!
koszi elore is.
melegebb idot skacok
Áá nem ölték meg, csak elkopott (de még mindig müxik), amikor Ádámnál volt hát akkor se szuperált annyira amennyire kellett volna neki valljuk be:) Meg hát a km is már megvan hozzá szal egy csere aztán gurulhat tovább...
okés :d nekem oylan karbon kell vagy nem tom az az arany szerű színű :d először elkéne adnom az enyém és megvenni :) aztán működjön és széplassna üzletelhetünk
aha... értem, de a feketénél számolj egy dugó cserére (PROX), én sztem azt rakj bele drága de sztem jobb is mint a vertex... de lényegében egészen egybe van...
nah az elsz hogy eladom az enyém ha sikerül és meg veszem ezt a fekát :d azt csáh vagyi s megvenném a sárgát de 160 ért nem tom :s ez 200 és fullos hát a sárga meg lelkiek is fűznek de hát értitek :)
De legalább már lazán elforog 11-ig!
Nemtud valaki a Dunántulon, vagy Budpest kornyeken MOTORFELUJJITO uzemet?
Nikasilozas kene...
Vagy egy vadiuj POLINI tuningherngert VADI UJJAT!
koszi elore is.
melegebb idot skacok