Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szoval beszéltem a sráccal tejesen megölte xD ő furni kell a hengert meg kell egy dugo de lehet mekérdezem dornt hogy eladja e nekem a sárgaét
Na jó olyanom nincs... De nem is láttam még olyant
Akkor ott neked hiányzik az ún. ekeidom,mert elöl nekem teljesen zárt. A szívócsonkot meg bekentem sziloplaszttal,a héten még egy új markolat a terv.
Őőő előről befért volna a kezed az idom aljához Nah sebaj lényeg h jó lett, akk a szivócsonkal még nincs baj
Megoldódott a "tiltás" problémám,kicseréltem a gyertyát(BR9ES),ami kicsúszott a kezemből és bezuhant az alsó idom elejébe,így a cseréhez szét kellett szednem az oldalát is
De legalább már lazán elforog 11-ig!
Azzal minden oké... Vagyis még az Ádámnál volt okés volt, még nyáron is jó volt a Lacinak, de h mitörtént a motorral azt nem vágom, vagy h mi hullott szét benne...
add el a halálba.. kapsz egy pöpec frecciát 2 év műszakival+50ezret
há" jóvanna ..de én a power szelepre tippeltem, h ne mnyit rendesen
albertirsán nicasiloznak. motorinfóba hirdetik magukat mindig.
Udv
Nemtud valaki a Dunántulon, vagy Budpest kornyeken MOTORFELUJJITO uzemet?
Nikasilozas kene...
Vagy egy vadiuj POLINI tuningherngert VADI UJJAT!
koszi elore is.
melegebb idot skacok
persze gizdázatok itt a faja mocitokkall:p nekem is lesz majd végre normális azért is
Ma alkottuk Goofyval:
ÚÚ DEJÓ ÓÓ KÉEPCSKÉK
AKKORA ZSÍR FASZA
Áá nem ölték meg, csak elkopott (de még mindig müxik), amikor Ádámnál volt hát akkor se szuperált annyira amennyire kellett volna neki valljuk be:) Meg hát a km is már megvan hozzá szal egy csere aztán gurulhat tovább...
nah igen egyébként ez a fekete elvielg 160 as azt írta a srác miért nem akkor
okés :d nekem oylan karbon kell vagy nem tom az az arany szerű színű :d először elkéne adnom az enyém és megvenni :) aztán működjön és széplassna üzletelhetünk
Mi?Nem kell rá neked az a kipuff?Akkor azt majd lehet üzletbe vágjuk... nekem kéne!
kötelező alkatrész csere karban tartás
NEM ÖLTÉK MEG :D CSAK ELHASZNÁLÓDOTT ....
megölték ádám mitoját?
modnjuk a z kipu halál : ien tipikus 1 es mitos szutyi nekem is kel majd másik xd akor szerintem h eltudom adni a krosz gépet az lesz :)
aha... értem, de a feketénél számolj egy dugó cserére (PROX), én sztem azt rakj bele drága de sztem jobb is mint a vertex... de lényegében egészen egybe van...
nah az elsz hogy eladom az enyém ha sikerül és meg veszem ezt a fekát :d azt csáh vagyi s megvenném a sárgát de 160 ért nem tom :s ez 200 és fullos hát a sárga meg lelkiek is fűznek de hát értitek :)