Hát 8-9 alatt van 100on 150es végsebesség elég gyenge... AZ állapotáról ne is beszéljünk csak rá kell nézni... Mire az idomokat összevadászod nem lesz olcsó mualtság meg a lámpa se 5fillér bele... GUmit meg tudsz jókat olcsón venni, nem 30ezrekért!
Ja rendszámos 2009ig van rajta müszaki, szép állapotban van , a tank alatti idom megvan csak a képen nics rajta, nem megy szarul és ÓRA! szerint 190 a vége, ha érdekel valakit msn v mail az adatlapomon
Ja igen az rs kapott egyet szegény, de az a legjobb hogy szinte karcmentes maradt és van benne 300 km
jó hát igaz most néztem még ezt:itten és erre se kéne sokta költeni hogy megint mito legyen ami kelrá az hátsó gumi30 ezer aksi 7 lámpa nem tom meg pár idom bár így se rosz
nem 160 as votl a sárga csak kiderült hogy amikor a juhász kipakolta az ő 25 ösét rakta bele mimtha ha 25 ös lenne szóval 160 as volt és így szar álapotban is mert nem volt fullos simán lehagytam a juhászt emlékeim szerint :P
Sztem is inkább egy 25 ös..ezért is ajánlottam a kéket mert az jol is néz ki meg megy is...de mikor a tied a
sárga is 25 ös volt akk is ment mint az állat!Nem kell az a 160-as henger minek?Azt megint szerelgetni..
gondolj bele a másikal se nagyon boldogultál mikor meg lett az uj henger most ezt megint elöröl kezedenéd egy másikal?Tök felesleges!És ezzel most nem kiosztani akarlak csak ne ugorj bele megint valami hülyeségbe...
Mert tuningolt,mert hengerhibás,mert nem tudod magad csinálgatni,mert vhonnan megint drága alkatrész kell hozzá...nem osztani akarlak,csak jobban járnál egy sima 1-essel,ami "csak" 125-ös,de egyben van.
hagyatok már és ha sikerül is eladnom mocimat max 250 et kapok nem tudok micsinálni de 6 ezerig is jobb márr az is eredmény és miért szopnék vele ugyan úgy megy mint 125 ös...:p és nem néztem hogy nincs rajta rendszám én rendszámosat szeretnék :)
Az amúgy is bő választék mellé mégegy :)
www.tar.hu/dennym
Üdv
(Hitelt, bármit tudok intézni. Ha kiegészítő, extra, ruházat kell szintén tudok.)
6-ba többet megy 140-nél minden normi Mito
Annyira nem létfontosságú,hogy elvigyék mert semmi bajom vele.És a hangja....
Csak fenntvan
Lenne egy dupla kipuffos Cagiva dobom!Bal oldali!Nem tudom mien cagivárol való!Ha érdekel írj!Várom az ajánlatokat!
Ja igen az rs kapott egyet szegény, de az a legjobb hogy szinte karcmentes maradt és van benne 300 km
sárga is 25 ös volt akk is ment mint az állat!Nem kell az a 160-as henger minek?Azt megint szerelgetni..
gondolj bele a másikal se nagyon boldogultál mikor meg lett az uj henger most ezt megint elöröl kezedenéd egy másikal?Tök felesleges!És ezzel most nem kiosztani akarlak csak ne ugorj bele megint valami hülyeségbe...
Hmm ez nem is olyan rossz. Csak nagyon messze van.