Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel piros 2es mito hungária 8körül? valaki magára ismer?
mitohoz van oan robantot rajz amin a power szelep is részletesen rajta van mert sztem ki kéne takaritani?
Hello Cagiva Supercityhez kellene lánckerék tartó(ha jól tudom így hívják),egy ötfogu tárcsa ami a hardi tárcsába megy és a lánkerékhez van csavarozva,mitoé jó lessz teljesen ugyanaz.Ha véletlenül neked van szólj már és ár is érdekelne,nagyon sürgös.
off: kis nyári nosztalgia, még kerek 1 hónap és újra motorozhatok, adig szerzek 1 frankó télikabátot
Nem baj Mert eltört/repedt a szára
Értem én elsőre is
Nos akkor gyakorojatok
Scoefield!
Elmaradt a vége: Kurva ügyes vagy!
Scoefield!
Nekem volt Jawa Mustángom, úgy hogy Te vagy kurva ügyes!
most vagy ti vagytok bénák és nem volt jawa mustangotok-vagy én vagyok kurva ügyes (vagy a váltom tuti) de simán megvan az üres mindehogy
nekem oan a váltom h üresbe csak 2. böl tom betenni és menetközbe
állohelybe csak akkor ha leállitom
de a mitok nem a váltójukról hiresek
Sajnos most nem tom megvenni az indexet.
Sorry hogy eddig várattalak.
Áhh nálam nem Nálam csak betenni
Fokozatba BE - üresbe KI
Kivenni?:O Mármint betenni ? Hát álélóhelyzetben nem igazán lehet, de menetközben megoldható! No, de az enyémet bármikor belehet (könnyen)
szokd meg ,ezeknek ilyen a váltója
És,ha behúzod elhallgat?
Nekem is rohadt nehéz kivenni,csak gurulás közben 2esből megy,vagy leállítom. A héten cserélek olajat,meglátom mi lesz.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne felétek:
Tud-e valaki Evó-hoz a tank és a váz között lévő fekete kis műanyagidomot? (Jobbost-Balost) A másik hogy a kuplung oldalról hallani alapjáraton egy kis zörejt, mintha valami laza lenne vagy esetleg mintha kopott csapágy hangja lenne. Esetleg találkozott valaki hasonlóval?
Ja és mégegy: üresbe rohadt nehéz kivenni. Mitől lehet?
155 a gyári mérete. Spec nekem még a 132es is nagy volt az RXhez. Ez motorfüggő. De a gyári 155.
Malomvölgy
szerintem engem
Vki tudna fuvóka méreteket adni 34es karbihoz (125-ös henger)?
Okok megvan!
Elba**tam
sziasztok!

Van egy eladó kabim (185/65 vagyok, de nagyobbnak is jó) full proti, bőr, imet, hibátlan kb 15x használt.
Kép mellékelve, ha érdekel vkit msn a lapomon.
Kivehető protik, és kivehető bélés!
45ezer volt, most 20ezer!
felvettelek elvileg
Ha érdekel vegyél fel MSN-re aztán akkor ledumázzuk!