Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, csak vigye el vki mert az az egy már nem kell... Kb.: 1000-1500
Hogyér adod?
Sziasztok kit láttam ma a Petőfi hídon asszem UAW volt a rendszama olyan 3 óra körül? üdv KJ.
Van egy db Mito gyári indexem, ha vkit esetleg érdekel szóljon!
igen RS125-re is felszerelhető.
Vagy a Danger bikes vagy a Biker world forgalmaz még ilyen Braking hullámos tárcsákat,ott utánanézhetsz
sztem ugyanaz, de most látom h kb 50ezer lenne szal jó a gyári is...:D
Kép lemaradt
Ezen már korábban én is gondolkoztam
ez rsre is jó igaz?
Addig örülj
Meglett az első fogyasztási adatom: 3,5 power alatt!
Megkaptad a mélem
janzen17-nek

Ha nálad a sziromtárcsa a hasítottszélü pl.Wawe féktárcsát jelenti,akkor nekem van egy eladó úszóágyazásu Braking wawe tárcsám.Egy alkalommal volt fennt a motoron,fékhatás lényegesen jobb a gyárihoz képest,súlya 25dkg-al kevesebb.A baj csak az,hogy a Dunlop Trophy műszaki kiirása csak a gyári féktárcsát engedélyezi,így sajnos le kellett szerelnem. Azúj ára 249Euro volt,én 200-ért adom.
Oké majd megkeresem a címet fejböl nem tudom
10W40 Motul
Váltóba milyen olaj kell 15W40 vagy 15W50,kinek mi vált be?
csá
nem tud valaki eladó gyujtás elektromikát cagiva mito evohoz? vagy bontót vagy valami megoldás kellne sürgősen ja és kb mennyi lehet?
Csak ez a kép volt meg a gépről De nekem teccik az a kép,nagyon jófej ott az a kutya
A lényeg látszik rajta De már mind1 mégse lesz ilyen rezom mert sokba lett volna mire hozzám eljut:S Majd télen:D
igen,az enyém:D
de nagy ganyé vagy,berakod a motorról a legputribb képet,nembaj,gondolom a kutya miatt
de nekem igy azért jobban tetszik:
csá nem a vészleállító itt valami télleg nem jó
Csá! Az tuti hogy én voltam mert ott vagyok a fodrászatba gyakorlaton!Nincs fent az oldalidomom mert ugy volt hogy rakom el télre de mivel még mindég yó idö van igy még járok vele!
Fuhh engem az eccer éjszaka szivatott meg :DD Már lassan darabokra szedtem a motort:DD
a kormányom jobboldalt van egy tréfás kis kapcsóló