Ha nálad a sziromtárcsa a hasítottszélü pl.Wawe féktárcsát jelenti,akkor nekem van egy eladó úszóágyazásu Braking wawe tárcsám.Egy alkalommal volt fennt a motoron,fékhatás lényegesen jobb a gyárihoz képest,súlya 25dkg-al kevesebb.A baj csak az,hogy a Dunlop Trophy műszaki kiirása csak a gyári féktárcsát engedélyezi,így sajnos le kellett szerelnem. Azúj ára 249Euro volt,én 200-ért adom.
Csá! Az tuti hogy én voltam mert ott vagyok a fodrászatba gyakorlaton!Nincs fent az oldalidomom mert ugy volt hogy rakom el télre de mivel még mindég yó idö van igy még járok vele!
Ha nálad a sziromtárcsa a hasítottszélü pl.Wawe féktárcsát jelenti,akkor nekem van egy eladó úszóágyazásu Braking wawe tárcsám.Egy alkalommal volt fennt a motoron,fékhatás lényegesen jobb a gyárihoz képest,súlya 25dkg-al kevesebb.A baj csak az,hogy a Dunlop Trophy műszaki kiirása csak a gyári féktárcsát engedélyezi,így sajnos le kellett szerelnem. Azúj ára 249Euro volt,én 200-ért adom.
nem tud valaki eladó gyujtás elektromikát cagiva mito evohoz? vagy bontót vagy valami megoldás kellne sürgősen ja és kb mennyi lehet?
de nagy ganyé vagy,berakod a motorról a legputribb képet,nembaj,gondolom a kutya miatt
de nekem igy azért jobban tetszik: