Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok! I-es mito első teleszkópjába milyen szimering kell?
ja és azt a tippet kaptam h a tilisztort verhette ki mert az 1ik haverom is igy járt mikor szerelte a fordulatszám mérőt
aha minden müködik csak szikra nincs teker is minden csak a szikar
az elektronikus dolgok müködnek? öninditózásnál teker?
csá mindenkinek!
na hát ma csunyán jártam.a fordulatszámmérőm beszart na mondom megcsinálom,jó levettem a jefidomot azt nézem a fordulatszámmérőt a szál meg volt szakadva na rápróbáltam fasza minden a haver hoz 1 cinelőt megcineljük inditom a motort nem indul ümm jó próbálom újra megin nem jó na azt megnéztük a gyertyát és nem adja a szikrát nem tudnátok segiteni h mi lehet a gond vagy valamit mert nagyon szeretnék még ebbe a szezonba motorozni
sürgős lenne nagyon
előre is köszi
De azért köszi szépen;) Szándék a fontos
okés
Akkor Scoefield, köszi de akkor mégsem kell ennyiért (fel is hivtam azért őket hátha ) Szal akkor megrendelem shoxról... Nah de mégeccer köszke
:( Akkor mégsem kell az meg már ugy nem is olcsó:( Inkább akkor Shoxba 3500ért veszek!
A blokknál biztos stimmel és valszeg csak az utaslábtartónál lesz belőle bajod,azt kell vhogy megoldanod,itt van pl egy,asszem Gerié:
Ehhe sajnos annak darabja 2200 Ft! Énis itt vettem.... És meg is lepődtem... De nézd meg, hogy a nadrágodon a tépőzár melyik fele van, mert ugye van ilyenis-olyanis....
Vki plz rálehet tenni 2es mitora az evonak a rezoját?:O Nagyon fontos lenne! Előre is kösz aki tud segiteni!
Váááááá nagyon szépen köszönöm! Esetleg feltudnál venni MSN-re?:O
hétfőn tudok bemenni érte!
Egy pár térdkoptató kellene 2200ft...
aztán mi kellene neked ?
Budapest, Nagykőrös út, 106 Ez a honlapja!
pontos címet tudsz?nem vágom hirtelen merre van ez a bolt
Hát arra fele van egy motoros bolt (mofaker) nekik van olcson térdkoptatójuk, csak hát 5ezer forint alatt nem küldenek ki csomagot...:S És ez ügyben, lenne a kérésem
nem lakom messze,miért?
igazi cigánymito,már bocs
Csdak hát ugye nem olcsó mulatság ahogy látod
gyáh ez kiráály:D
Hali valamelyikőtök nem karcagi?mert láttam ma egy mito-t karcagon piros hasidom nélkül 125 rendszmám nélkül!Valaki?