Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja tudom nem pörgetem nagyon csak 5ezerig de egyszer-egyszer kihúzattam és akkor éreztem h nagyon ráz! na majd kitalálok valamit, reménykedem benne hogy a bejáródással aláb hagy ez a rázkódása.
Nemtudom de ha 0kmeresen 6-7 ezerig pörgeted meg powert nyittatsz az nem naon jo
az a balance tengely lesz ugye? annyira nem vágom ezt a részét de én is erre gondoltam, akkor újra szét kell húzni a blokkot.... sejtettem
valszeg a kiegyenlitötengelynél nem jol raktak össze vmit
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, nyáron vettem egy mitot, aztán nem sok idővel a vásárlás után szerencsésen megragadt a dugó! valószínű a termosztát beragadt és felforrt a víz, vagyis ezt a magyarázatot kaptam. Mindegy nem is ez a lényeg végre kész van a nagy felújítás után, új dugó (vertex sport - lapos tetejű) hüvelyezett henger, felújított főtengely szóval elég sokat ráköltöttem kb 100e. És az első próba úton éreztem h nagyon ráz a motor főleg nagy fordulaton 6-7 ezer felett mikor nyit a power ott egyenesen szétrázza mindenem. Mi lehet a baja? mondták h a főtengely nem jó féreüt! de igazából nem tudom mi lehet a gondja! és elég komha is lett. bár lehet hogy a bejáratás miatt. Ha valami ötletetek van azt megköszönném!
ui: Veszprém környékéről van valaki? még itt az őszi meleg hétvégéken gurulhatnánk együtt ha valaki erre fele lakik.
Hát sztem vegyél használt hengert akkor, mégis csak jobban kijösz...
Igen az lesz!
circa van msned ? láttom újvárosi vagy durván 30-40km így a híddal
Mindent szétolvasztott az kis szar ( dugó, gyűrű, henger ) szóval cserés mind...sajnos Ennél rosszabbul már megsem akadhatott volna.
mondta h kisérjem el:P
én is ott leszek a találkán 100as aerox csere lesz
nem?
Jah értem... Szombaton találkozunk Vele és ugynézz ki hozzuk is el!
Hát attól függ hogy van kötve De nekem lefele van tartalké, "viszintben" zárva, felfele nyitva...
Hali skacok a benzincsap meilyk állása a tartalék?
A válaszokat előre is köszi.
a többi az az ő dolga:P
haveromé én cak felraktam ide is!
Tudtommal ez már szombaton el lesz adva...
Hy all
Cagiva Mito eladó:http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=79729
Dunlop D208GP ill D209GP gumi eladó!

Ár: 25ill 30000.-
érdeklődni msn vagy 20/5140810, postán is megoldható
elvileg úgy tudom hogy csinálnak egy 500 as mitot is husqvarna blokkal legalábbis úgy olvastam két hengeres 4 ütemű és dúrván 1,5milló-1,7millió lesz
Anyagköltség attól függ... ha nem karcolt a hengerbe, akkor nem cserés, ha eddig is ment, akkor a dugót sem kell cserélni -ha a gyűrűk sem mentek tönkre azt sem kell. Azt meg lehet nézni viszonylag könnyen. 100ezer az soknak tűnik nagyon...
Nekem nem tetszik az a 2 böhöm nagy orrlyuk az elején meg azok az alien szemek se jönnek be
de am ez nem is a sima mito hanem az sp
Hello!
Ugyanez a problémám most nekemis... A powerről letört egy kis szar és szétbaszta az egész hengert meg a dugót is ! Eddig a szerelő szerint olyan 100.000 FT csak az anyagköltségem, mondom fasza akkor irány melózni, idén se lesz mocizás úgyérzem...
Ha szerelőnél van valakinek a gép az feltétlen nézesse meg, mert aztmondták ez típushiba...
Az a dühítő, hogy egy ilyen kis szar ekkora galibát okoz... Na mind1 majdcsak lesz valami...
Sziasztok!
köszi,már megcsináltattam
a karbim is belötték úgy,hogy nem is biztos,hogy akarok 34-est mert annyira megy most