Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok lehet már mondták de meg erősítem myvipen van cagiva mito klub jó lene ha csatlakoznátok legyünk minnél többen
Üdv mindenkinek! Meglett a szigorlatom!
Úgyhogy folytathatom a jogsit meg a jövő héten meg is csinálok mindent a mocin,aztán ráültetem fateromat járassa be
Hát nekünk van, csak nem épp ott laknuk
köszönöm és vami paszta
ami eltömiti a rést ?
nah fasza bazzeg ma mentem volna el az "új" mocimért erre nem tudomk mert az isemrősüm aki vitt volna bérbe adta az autóját és beípítették a átulját csak elfelejtettte... és mivel meg kéne heggeszteni a váltókart még azt se tom meg cisnálni hogy lebuszozok azt haza övök vele lakik valaki sárbogárd környékén? akinek van valami platós autója sárbogárdon van a moci :D a bezint meg az autpálya matricét fizetem :D
Az nem brigéc olaj te... hanem Brigéciol..de amugy én is azzal küldöm és tényleg faxán lehoz mindent!
sztem 150
csá
Brigéc olaj én azzal szoktam mosni az olajos cucimucikat
Sziasztok ! Lenne 1 kérdésem a 34-es dellorto karbiba hanyas fúvóka kell mert kinlódik a motorm ?
Hello! Emlékszem, h a napokban keresett valaki termosztátot Mitohoz. Sikerült találni, vagy esetleg vett valaki mostanában újat? Milyen árban mozog?
hello nem tud valaki valami szert amivel meglehet akadályozni hogy a kipuffne legyen olajos a hengernél valami paszta vagy fuga vagy tudja a tököm micsoda és ha tudtok hol lehet venni
ha olyan rendszerű mint az rsé akkor: ha a bowdennél folyik akkor szimeringcsere, ha alul akkor meg vágsz egy új papírtömítést
a poweremnél folyik az olaj....
Mit lehet vele csinálni? ott is valami tömítés volt-van?elehet tömíteni oyan pasztával amivel pl. a kipuffot?
A KPM nél dolgozik egy ismerős vizsgabiztos és beszéltem vele megnézték katalógusban a motort és a Mito alapján meg visszaírták 11KW ra egy egyszerű adatmódosítás, + az új forgalmival járó költségek. Ne foglalakozz vele vedd meg az én gépemet ez már ugy is átvan íratva ELADÓ
Én se tudom... Vmibe belement gondolom, mert mire leért csarnokhoz már szinte fullra leeresztett neki:SS
Kösszkössz
Hogy kapta a defektet
Ehh jo volt ez a kis mitozas megint hajnalig tartott de már nagyon cidri van odakünn:D:D jo8
Petya ma mondta... Grat Sok sikert az új mochoz Bazz petya defektett kapott király uti körforgalomnál Jah kösz Edem a fuvart
Mindenképpen kell. Nekem meg csak a csatlakozói vannak elrohatdva, szal lehet egybe tudnám szerkeszteni, akkor várom a képeket! Thx!
Azért pár szép fotót küldj róla, főleg a csatlakozási részeket szeretném jól látni!
Ide: emm.media@gmail.com Thx!
eMM, ekem van itthon egy hátsólámpám, sajnos a búrának a balfelső sarkából hiányzik egy kis rész, de nem olyan vészes, azt egyben 3e -ért oddaom ha kell! Holnap csinálhatok róla pár képet ha gondolod..
eddig 5500 :) Valaki megy lejjebb?
HÁTSÓ LÁMPA ELADÁS A TÉT!

Na, okés, Bp környékén nem lakik valaki?
Sokat vagyok arrafelé és összehozhatnánk a bizniszt...

Amúgy meguntam hogy csörög a mocim és nem tudom használni (haver nem ért még rá még én meg analfabéka vagyok), és vettem egy hobbi 728-as BMW-t...
kb úgy megy mint a mito
2-ben:90km/h
3-ban 140km/h
Persze "81-es de a hangja meg a feelingje, apám...
azt majd eldöntöm mikor megyek aludni
Valóban mindenki azt ír amit akar. De az utolsó három napban kb 10-szer írtad le hogy milyen szemeteket árulsz aranyáron... Amúgyis húzz aludni. Neked már ágyban lenne a helyed...
Hello.Hát sajna most 1darabig nem talizunk motorral mer pont most vitték el a tzr-emet
De már nekiálltam motort keresni és remélem elöbb utobb lesz valami
Üdv:Adrenalin