Üdv mindenkinek! Meglett a szigorlatom!
Úgyhogy folytathatom a jogsit meg a jövő héten meg is csinálok mindent a mocin,aztán ráültetem fateromat járassa be
nah fasza bazzeg ma mentem volna el az "új" mocimért erre nem tudomk mert az isemrősüm aki vitt volna bérbe adta az autóját és beípítették a átulját csak elfelejtettte... és mivel meg kéne heggeszteni a váltókart még azt se tom meg cisnálni hogy lebuszozok azt haza övök vele lakik valaki sárbogárd környékén? akinek van valami platós autója sárbogárdon van a moci :D a bezint meg az autpálya matricét fizetem :D
hello nem tud valaki valami szert amivel meglehet akadályozni hogy a kipuffne legyen olajos a hengernél valami paszta vagy fuga vagy tudja a tököm micsoda és ha tudtok hol lehet venni
A KPM nél dolgozik egy ismerős vizsgabiztos és beszéltem vele megnézték katalógusban a motort és a Mito alapján meg visszaírták 11KW ra egy egyszerű adatmódosítás, + az új forgalmival járó költségek. Ne foglalakozz vele vedd meg az én gépemet ez már ugy is átvan íratva ELADÓ
eMM, ekem van itthon egy hátsólámpám, sajnos a búrának a balfelső sarkából hiányzik egy kis rész, de nem olyan vészes, azt egyben 3e -ért oddaom ha kell! Holnap csinálhatok róla pár képet ha gondolod..
eddig 5500 :) Valaki megy lejjebb?
HÁTSÓ LÁMPA ELADÁS A TÉT!
Na, okés, Bp környékén nem lakik valaki?
Sokat vagyok arrafelé és összehozhatnánk a bizniszt...
Amúgy meguntam hogy csörög a mocim és nem tudom használni (haver nem ért még rá még én meg analfabéka vagyok), és vettem egy hobbi 728-as BMW-t...
kb úgy megy mint a mito
2-ben:90km/h
3-ban 140km/h
Persze "81-es de a hangja meg a feelingje, apám...
Valóban mindenki azt ír amit akar. De az utolsó három napban kb 10-szer írtad le hogy milyen szemeteket árulsz aranyáron... Amúgyis húzz aludni. Neked már ágyban lenne a helyed...
Hello.Hát sajna most 1darabig nem talizunk motorral mer pont most vitték el a tzr-emet
De már nekiálltam motort keresni és remélem elöbb utobb lesz valami
Üdv:Adrenalin
Úgyhogy folytathatom a jogsit meg a jövő héten meg is csinálok mindent a mocin,aztán ráültetem fateromat járassa be
ami eltömiti a rést ?
Brigéc olaj én azzal szoktam mosni az olajos cucimucikat
Mit lehet vele csinálni? ott is valami tömítés volt-van?elehet tömíteni oyan pasztával amivel pl. a kipuffot?
Hogy kapta a defektet
Ide: emm.media@gmail.com Thx!
HÁTSÓ LÁMPA ELADÁS A TÉT!
Na, okés, Bp környékén nem lakik valaki?
Sokat vagyok arrafelé és összehozhatnánk a bizniszt...
Amúgy meguntam hogy csörög a mocim és nem tudom használni (haver nem ért még rá még én meg analfabéka vagyok), és vettem egy hobbi 728-as BMW-t...
kb úgy megy mint a mito
2-ben:90km/h
3-ban 140km/h
Persze "81-es de a hangja meg a feelingje, apám...
De már nekiálltam motort keresni és remélem elöbb utobb lesz valami
Üdv:Adrenalin