Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként akkor ha előtte is 747 volt benne, ha jó volt a karburálás, volt benne viz meg egyebek akkor több mint valószinű hogy ettől akadt meg
Na, az a másik ami még nem jó szivattyús olajzáshoz! Ez is csak premix olaj, úgyhogy ne tedd bele. Ha már Motulnál tartasz, tegyél bele 710-est, az a legfullosabb Motul ami különolajozáshoz is használható. [O13
Nemár ! Akkor elég láma vagyok :( . Lehet ezért ragadt meg szerencsétlen

Gondoltam megveszem a legjobbat... faha. Na mindegy, van itt Motul 800 Factory Line. Az jó neki?
Az A747 nagyon nagyon jó olaj, csak sajnos szivattyús olajzásban nem használható, csak előre bekeverve alkalmazható! (premix only) Tudom hogy jót akarsz a gépnek, de engedd le mert nem lesz jó vége
Szia!

Az én mito-m is eladó lesz heteken belül ! (az adatlapomon van róla kép ha minden igaz, illetve itt is: http://kep.tar.hu/dennym/50066... ) Illetve most is eladó, de szept 10-e körül rakják össze. Sajnos megakadt a dugója még nyáron és csak most kerül bele az új dugó és a henger. És persze bellesz pöpecül karburálva és minden meglesz csinálva mi szem szájnak ingere. Az akasztás előtt is átesett egy kisebb szerelésen. Kapott új akksit, fém fékcsövet, új sötét MRA plexit, új telószimeringeket. Ezen kívűl az összes létező olaj le lett cserélve. Még a benne lévő motorolajat is mind leengedtem és beletettem a legdrágább Castrol A747-es olajat.

Egyébként a Honda Karasnában dolgozom, így ha bármilyen (leginkább utánygyártottra gondolok) alkatrész vagy kiegészítő, vagy ruházat kell, tudok segíteni benne, akár olcsóbban is. Hitelt, biztosítást, minden mást szintén tudok intézni, elég gyorsan.

Ha érdekel téged, vagy esetleg mást csörögjetek rám (70/544-8635, 20/399-8694). Elképzelhető, hogy ügyféllel vagy motoron ülök épp és nem udom felvenni, ezért ne rejtett számról hívjatok, mert akkor visszahívom az illetőt.

Az árról tudunk beszélgetni. Nézzük meg a motort és megegyezünk!
Ha valami gond vagy bármi probléma van, azt pedig megoldjuk!

Cagiva Mito EVO "Lucky Strike"
1999
22.000 valahány km

ár: 579.000 Ft

Molnár Dénes, alias DennyM

Széles utat!
Hali!
Engem a karbi érdekelne!
Mennyibe kerűl?
Mégvalami,ha nekem is valami szart akarsz eladni mint állítólag itt néhány fórumozónak akkor én nem leszek annyira toleráns mint ezek a tizenéves fiúkák!
Okés köszi szépen! Lécci ne felejtsd el mert fontos lenne! Mégegyszer köszi
he he he :D ez még a zöld mitom felnie mert ami ebben a kekben volt nagyon nagyon nagyon nagy 8as volt benne:D és igy volt a legeccerübb:D meg ezen jobbak is voltak a gumik meg a tárcxsák meg minden:D de majd le lesz szépen fenyezve
Megkérdezem:) holnapra remelem talizok vele üdv
Eladó Cagiva Mito EVO.
1999 es évjárat.
Rendszám nincs rajta, de minden német és magyar papírja megvan, így kis pénzért rendszámozható. Én "50-es kért használtam".
Kiváló motorikus állapotban van, de kisebb esztétikai hibái vannak. A javítás költsége 30-40.000 Ft amibe a festés árát is beleszámoltam. Nem jelentős.
70%-os Metzeler csúcsminőségű gumik vannak rajta.
Ja és a legfontosabb: Megy mint az álat.

Ár: 400.000 Ft
Az ár azért ennyi, mert vége a szezonnak, és mert relatíve sürgős. Irányár, de csak szűk határig alkuképes.

Érdeklődni telefonon: (70) 941 9896
Vagy mailben: ls@baloghandfarago.com
A motor jelenleg Budapesten van, de kérésre Heves megyében is tud lenni.
hello:cagiva mito 125 1993-as
alkatrészek eladok:blokk,gyujtás,karbi(34es),henger,
önindito,váz,lengö,
fékek,müszerfal,teleszkopok,
stb
érd:705377495
Hali!
Érdeklődnék hogy más alkatrésze nem maradt meg a barátodnak ebből a motorból? Engem a hátsó nyereg érdekelne! Nem tudsz róla valamit vagy megtennéd hogy megkérdezed a barátodtól? Köszi!
Üdv!
szép a felnid
ha kiveri az izzot valszleg feszabályzó de lehet h csak szét van valahol huzodva egy két kábel vagy kidörzsölödöt
Biztos, hogy valami elektromos baja van a motorodnak, mert nekem semmi ilyesmit nem produkál. Jól bírják az izzóim.
sziasztok !
kinek van körlámpás mitoja ?
nekem mindig kiveri az égöt ! veszek bele ujat 1 hétig birja és után kiveri mind a 2 öt elöl
és érdekes h mindig csak a városit veri ki ami pont kéneeee
de a hátsoval is ezt csinálja
nektek van ien problémátok ?
Én tok adn iegy indexet addigra 10W-os égővel...
Amúgy a háttérben Nemesys Varaderoja látható, meg a garázsukban rejtőzködö kisseb gyüjtemény egy része:D
a Srácnak, nah meg a Blokknak se :D a dsrác felkelt aztan majdnem ki is szedte a kocsibol az embert:D
És az én Mito II.be újra dobog a szíve:D Köszönöm Kuksi:)
a blokkon vagy a srácon?
Aztán én megvettem belőle a Blokkot hála az égnek egy karcolás nem volt rajta:)
aztaleborultbüdösrománkurvaéletbe
csávókámmal mi lett?
Márciusban volt egy kissebb balesete egyik jo baratomnak kijött elé Érden az M7es lehajtónál egy auto