Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudtommal ez egy forum és azt ir az ember amit akar és gondoltam hátha kell vkinek de ilyen faroknak mint te nem adnék semmit
Csá all! Cagiva mito kerekeket keresek gumival féktárcsával mindennel együtt ami oda kell! Lehetőleg Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron,Pest megyében!csiszi8@hotmail.com msn-em
nézd már kit látnak szemeim Mito fórumon
szewa tesó, én már sajna csak visszajáró vok ide, jó látni
na majd találkozunk csarnoknál, vagy vmikor... suli, ez az amaz

légy rossz

Edem
Van itt az oldalon egy olyan menüpont hogy apró. Oda kéne ezeket betenni. Már kb 20-szor leírtad hogy milyen szemeteket meg mennyiért árulod...
van egy arrow kipu rendszerem 25ezer
Hello van még egy pár alkatrészem Mitohoz:első fékmunkahenger:15ezer(brembo)Hátsó fékmunkahenger 7ezer(brembo) Faridom hátsó lámpával segédvázzal 35ezer vagy külön hátsó lámpa 8ezer faridom+ segédváz 25ezer egyen lőre ennyi vannak még elektronikai dolgok azokrol majd később tájékoztatlak benneteket Ha valami érdekel valkit az vegyen fel Msnre:simson-rider.46@hotmail.com vagy tel :06203753004 esetleg irjon ide az alkatrészek Mátészalkán találhatok!
Hello.
Hogy irattad át a papirjait a motornak mer ez engem is érdekel mert igy szeretnék motort venni?
Kocsi elkapott oldalról,ő volt a nagyobb...sajna alul voltam öltözve
Biza mert 16KW volt benne és a buzik multkor elkezdtek cseszegetni érte, szabálysértési eljárás meg ilyesmi 11 én jelenésem van de már megvan a 11KW os forgalmi tehát nem lesz gond Milyen baleseted volt neked még csak most látom az adatlapodon eddig nem is olvastam, motorral történt ?
hello van első fékmunka hengerem meg leht hogy tartály is vegyáél fel msnre ha érd:simson-rider.46@hotmail.com
Mennyiért keresel robogót? Nekünk van egy 99-es vagy 2000-es Yamaha Boosterünk 5500km-el... Szép állapotban, és 50eshez képest nagyon jól megy...
Valaki nézze már meg légyszi, hogy a mitoban hány A os az öninító relé!
igen igen ismerem az árnyoldalakat is,de a csávó 165e-t mondott hogy annyiba ideadja de sztem 160ba bőven,és ha még egy új dugó kellene bele akkor is megérné a többi motor árához viszonyítva.
Elvileg azért adják el mert szarul tanult a fiú és így megválnak tőle,na most hogy ebből mi igaz és mi nem,az majd helyszinen kiderül
spear én azt mondom h ne vedd ezt meg.. nem ismerem de mivel tuningos és azóta van benn 4500km ami mostmár lehet h 5000, és mint tudjuk a tuningnak a jó oldala h jól megy a rossz pedig h rövid élettartam sok fogyasztás, magyarul lehet h 6000nél megfosik de te tudod csak a saját véleményem...
Szevasztok! Ha valaki tudna mitóra való Brembo elsőfék-fékolajtartályt, akkor szólhatna, mert kellene mindenképpen! Esetleg tárcsa érdekel még, de a féktartály lenne a fontos! tel:06205362952 köszi!
KDX nem akarok beleszólni de tényleg nézz körbe h milyen árak vannak.. Én most vetem RMC-ben hátra egy Kenda márkájú gumit 20ért és a Michelin,Bridgestonok 40től indultak! Féktárcsák is alapból 20ba szoktatk menni, felnikről sztem ne is beszéljünk :D Riesen nagyon áron alul adja..
Engem érdekelne mindenképp Cagiva Mito felni mert csak ez jó nekem
De sokat nem is naon szeretnék érte kifizetni
aham.. amúgy érdekelne?
Figy. 30ért én sokallom picit
De tudom h nem is drága annyiért
OK, Te tudod
jah sztem se sok érte.. 30ért oda is adnám a 2-őt alkunak íram 32-őt.. de hát ha tud olcsóbban vegye azt...
a 25öt visszavonnám, megbeszéljük ha aktuális!
Kasa-tól veszed?
Csak azért kérdem mert nekem sokkal közelebb van h te megveszed én meg rögtön átveszem tőled a kereket
De full kompletten 25 felnik, tárcsák, külső?
Dehogy!Egyenlöre nem akarok megválni töle...csak probábol van fent ...megnézem hogy harapnak
rá!Hogy ennyiért volna e rá vevö!
KDX, ha belegondolsz 20ért kapni egy új gumit..én több helyen láttam 15felett egy első tárcsát.. és akkor még a felnik sehol sincsenek.. nekem jövőhéttől lesz egy komplett Mitom bontásra, majd akkor megbszéljük,csak kérdezz rá légyszi! e-mail: doornbos@freestart.hu