Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát figyelj van egy első viillám kormány meg egy első tárcsa első villa+tárcsa 35ezer
Üdv!

Ha megérkeznek a hengerfejtömítések a Frecciához, csak rakjam bele, vagy be kell kenni valamivel a biztonság kedvéért?!
Szia!
Az első villát a fékkel mennyiért adod?
helo nekem van két felnim mitohoz odaadom 30ezerért
ja meg a két kerék meg kmóra is jó
cső hát figyelj megvizsgáltattam és a motorjához henger kell a váza és az első villa meg a hátsó nyereg + idomok tökéletesek
jelenleg a motorol le van szedve az idom eg az ilyenek meg ki van véve belöle a motor
Én cseréltem! Tényleg elég érdekes hozzáférni néhány dologhoz ezen a mocin
Cserélt már vki helyzetjelzö izzót Evo miton?Ilyen idiota elhelyezést!És még az esö is esik
JÁÁÁJ tudom hogy nem ide vágó téma de átmentem matekbol jaj végzős vok bocsi csak meg kellet osztanom az örömömet:D
Pedig ott figyel a kuplungdekli meg az olajszivattyú fedele + kipufogó,írta,h van benne,csak másik henger kell rá
innen nézve nincs benne blokk
Sziasztok

Cagiva Mito felniket vennék olyan 30ért.

Üdv
CSAo az a mito a képen kajak 70 ezer forint?mitörtént azzal?gondolom kurvara nem müködöképes!:)
eladó Cagiva Mito (körlámpáshoz) 125ccm-es gyári henger dugattyúval, nagyon jó állapotban! Ára:25ezer ft! Akit érdekel írjon: doornbos@freestart.hu
Figy sztem addig felesleges érdeklődnőd ha csak 1 év múlva lesz pénzed...
És ha esetle érdekelne úgy mennyibe fájna nekem. (Bár mint lejjebb írtam lehet h nyárig nem lesz sajna $-em rá. :( )
Tényleg és vkinek külön hátsó lámpa búrája nincs?
Hallo kasa93!

A Mito a képen látható állapotban eladó?
Hali! Szokott itt rendelni valaki az ebay német oldalról? Ha igen az legyenszíves írjon! Köszi! Üdv
A mito amugy 70 ezer egyben
helo elado a mitom egyben vagy külön jo az első villa teló megmég egy csomó minden a motorjához egy henger kell hivjatok vagy irjatok ide vagy vegyetek fel msnre:simson-rider.46vhotmail.com tel06203753004 kérdezetek bátran ezen kivül van egy arrow rendszerem 25ezer
Hát ha még csak gyertya baja lenne...
körül belül mennyit kérsz érte ? 400 ? vagy mennyit
Szia!

Az én mito-m is eladó lesz heteken belül ! (az adatlapomon van róla kép ha minden igaz, illetve itt is: http://kep.tar.hu/dennym/50066... ) Illetve most is eladó, de szept 10-e körül rakják össze. Sajnos megakadt a dugója még nyáron és csak most kerül bele az új dugó és a henger. És persze bellesz pöpecül karburálva és minden meglesz csinálva mi szem szájnak ingere. Az akasztás előtt is átesett egy kisebb szerelésen. Kapott új akksit, fém fékcsövet, új sötét MRA plexit, új telószimeringeket. Ezen kívűl az összes létező olaj le lett cserélve. Még a benne lévő motorolajat is mind leengedtem és beletettem a legdrágább Castrol A747-es olajat.

Egyébként a Honda Karasnában dolgozom, így ha bármilyen (leginkább utánygyártottra gondolok) alkatrész vagy kiegészítő, vagy ruházat kell, tudok segíteni benne, akár olcsóbban is. Hitelt, biztosítást, minden mást szintén tudok intézni, elég gyorsan.

Ha érdekel téged, vagy esetleg mást csörögjetek rám (70/544-8635, 20/399-8694). Elképzelhető, hogy ügyféllel vagy motoron ülök épp és nem udom felvenni, ezért ne rejtett számról hívjatok, mert akkor visszahívom az illetőt.

Az árról tudunk beszélgetni. Nézzük meg a motort és megegyezünk!
Ha valami gond vagy bármi probléma van, azt pedig megoldjuk!

Molnár Dénes, alias DennyM

Széles utat!