Jóvan, nah! Megfogtatok! Nekem nincs gyakorlati tapasztalatom ezen a téren, csak információk.
Elhiszem, hogy értesz hozzá. A szerelő is ezt mondta... és mégis besült.
Tudom, hogy alapból is kúpos... láttam az égett dugattyút. De másmilyen a 2 anyag... máshogy tágul.
Pontosan nem tudom, hogy szerkeztették át, de a lényeg, hogy "jobban" kúpos lett.
Nana én nem azt mondtam, hogy rossz dolog s hüvelyezés... Hanem azt, hogy nem amiatt szorul meg, mert a dugó olyan, amiennek lerajzoltad...
Egyébként valahol láttam már dugatyút... HJa, mostjut eszembe, gépészmérnők leszek, ha nem vigyázok
Amúgy a kúposság tényleg így igaz... Felül jobban melegszik, jobban tágul... De ezt ezer éve kitalálták, és alkalmazzák. Még a pannóniák, és csepeleknek is kúpos a dugattyújuk!
Persze, hogy így gondolom. (bevallom, nekem így magyaráztk el....nem látom logikáját, hogy átvertek volna, mert a másodszorra már ingyen csinálták!)
Nem tom, lehet félreértettem picit, DE NAGYVONALAKBAN ÍGY IGAZ!
Megkérdezhetem, hogy te hány dugóöntőnél csináltattál már ilyet? ... jah... értem .
A lényeg, hogy most jó a motor! Nincs vele semmi gond!
u.i.: Nicasiloztatni amúgy lehet, csak kb. jobban jársz, ha zsír új motort veszel... nem kis pénz...
sziasztok srácok egy 2001es evonak meik a leheto léegjob olaj amit benzinhez kell keverni? levcci segitsetek jah és jut eszembe vki
14en
hungaroring? gyorsulasra vki ?
varom valaszokat üdv KJ zoli a fenykepet ha minden jol alakul holnap megvan csajjo csak nincs emg nalam a zold mitom:) üdv
Így értelek akkor. Én ezt vhol vmi szaklapban olvastam: dugó,rezócső,elektronika. Összeszákmolod nem olcsó dugó kb 30,rezócső passz, eletronika meg kb 15-20.
jah lesz német obol !nekem aztmondtak elekronikailag van benne folytas.... en butan bologattam mert öszinten fogalmamsincs,... ezt nemvagom itthon nem igazan talalkoztam folytasos motorral valszeg ezert!szal aztmondood uj rezocsö azt kilenne hegyezve?
Kérdezhetek valamit? Ezt te télleg így gondolod, ahogy leírtad? Csakmert megsúgom, a gyári dugattyú is kúpos... És nem csak a magyar egyszem speckó esztergán csinálnak ilyet.... Mi több, minden dugattyúöntő kisiparosnak van ilyen esztergája, amivel kúposra esztergál....
Kekékagy-gumibölcső? Fogaskerék tartó gumiágy? Fogalmam sincs és nem tudom,hogy forgalmaz-e vki ilyet. A helyedben az Italmondot hívnám,hátha tudnak segíteni és vajon mennyiért?
Elhiszem, hogy értesz hozzá. A szerelő is ezt mondta... és mégis besült.
Tudom, hogy alapból is kúpos... láttam az égett dugattyút. De másmilyen a 2 anyag... máshogy tágul.
Pontosan nem tudom, hogy szerkeztették át, de a lényeg, hogy "jobban" kúpos lett.
Egyébként valahol láttam már dugatyút... HJa, mostjut eszembe, gépészmérnők leszek, ha nem vigyázok
Amúgy a kúposság tényleg így igaz... Felül jobban melegszik, jobban tágul... De ezt ezer éve kitalálták, és alkalmazzák. Még a pannóniák, és csepeleknek is kúpos a dugattyújuk!
Nem tom, lehet félreértettem picit, DE NAGYVONALAKBAN ÍGY IGAZ!
Megkérdezhetem, hogy te hány dugóöntőnél csináltattál már ilyet? ... jah... értem .
A lényeg, hogy most jó a motor! Nincs vele semmi gond!
u.i.: Nicasiloztatni amúgy lehet, csak kb. jobban jársz, ha zsír új motort veszel... nem kis pénz...
14en
hungaroring? gyorsulasra vki ?
varom valaszokat üdv KJ zoli a fenykepet ha minden jol alakul holnap megvan csajjo csak nincs emg nalam a zold mitom:) üdv
csak elektronikacsrével lehet?:D