Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhh nekem nagyon bejön
szegény nagyon ronda lett
Váá tényleg 2T lesz most néztemmeg az egyik képemet! ícsak mert láttam olyant is ahol iylen "durung" dobja van
Asszem "szilnet" a neve...
Hát érdekesen jártam, Leírom, okuljon mindenki!

A blokkomból a kipuf csonkhoz közel csörgést elkezdett csörögni a motor. Olyan hangja volt, mintha egy kisebb csavar beesett volna a kipumba és a rezonanciálól csörömpölt volna –nem annyira hangosan.

Tapasztalt barátom powerszelep beszakadásra gyanakodott. Szétszedtük, láss csodát… a kb 1 cm átmérőjű, fém vhogy elhagyta magát, a letört powerszelep ott lifegett a dugónál , ami azért meg is látszott a vadi új dugón… 80 ezer volt csak az anyagköltségem 3000km-rel ezelőtt…
Amúgy ennek ellenére szépen húzott és emiatt még nem fogom kicserélni a dugót.

Annyit vettem észre, hogy a power-hatás máshogy érvényesül –furábban nyit…haha, nem is nyitott, de akkor is megindult 7-8 körül… Szal konklúzió:

Ha csörgés van, nincs továbbmenet! Simán beakaszthatta volna a hengerem… Isteni csoda hogy nem esett bele a hengerbe… (Mentem vele így vagy 30 km-t…)

Most viszont kéne egy power szelep eladóba. Asszem ez a neve. Ami a lyukat nyitja, zárja a hengertől, szal semmi más. MSN- marci.tata@freemail.hu / 20-8868469.

Köszi! Sziasztok
ok akk megnyugodtam , én még csak ezt a képet láttam rola
2t van rola egy másik képem ami a másik oldalát mutatja és rezonátoros!4t re minek raknának rezót.....
Én szentem 4T lesz de aztán kitudja...
a régi szebb... am ez 2t v 4t?
Látátok már az új mitó-t?
Nincs semmi olyanja ami érdekelne:D
Mert mit mondoott?
Dumáltam a sráccal úgynézz ki semmi nem kell
Pics Plexi akad?
Felcserélhetök mind 1 hogy melyik oldalra rakod!De sajna elsö index nincs! hátsók vannak csak!
Pfff,nekem is egy jobb első kéne,most én nem tudom megnézni,de nem tudja vki,h nem szimmetrikus a 2 index?
Jobb első indexet hogyér adod?
keresd goofy-t párral lejjebb
Csá!
Mito alkatrészek eladók!Komplet motor lett szétbontva!Kekekek,blokk,karbi,idomok,lámpák,müszerfal,
tele
szkop,elektronika,stb minden megvan!Kivéve power elektronika!minden más reális áron eladó!
Irja ide ha valakit érdekel valami!
Gyerekek, nézzétek meg a jövő heti Autómániát mindenképp (szombat 12:10), ugyanis moci teszt lesz a Kádzsivá Mitoval

Addig is jó szórakozást, gyertek holnap Sármellékre gyorsulási versenyre

Széles utat!

Üdv: Edem
Bocs!Nem küldtem csak majdnem.Varga Szabolcs tl:o63o2692998!
Merre vagy Nobik?Megkaptad a"választ"?!
Most jut eszembe: keresd riesen-t! Vagy itt,ha tudod vagy myvip-en fent van Cagiva Mito klubban!
Fiúúúk lécci valaki egy elsőféktartályt . az fontos lenne. akinek van eladóó lécci írjon. vagy vegyen fel msn-re aprilya@citromail.hu köszi
Na mostmár én is hozzászólok a kúpos dugattyú témához, elárulom hogy valamilyen szinten midnen dugattyú kúpos (szemmel nem észrevehetően!), van amelyik kevésbé, van amelyik jobban.