Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én is azt hittem de jogsi nélkül nem szeretnék motorozni de majd beszélünk na szeva
Egy kép a helyi terminátorról...
Kép: új dugattyúm kicsit elkoptatta a leszakadt power szelep. (ami a motor eleje felőli nagy lyukból kéne még kiszednem...)

KINEK VAN ELADÓ? ÍRJON! (powerszelep)

Köszönöm!
Sziasztok!
Ki szokott reggelente olyan 6:40 körül Budáról Pestre jönni a Margithídon át?
csáó! fékolajtartály kéne első. vegyél vel msnre h van:) köszi
pedig azt hittem még gurulunk egyet mitokkal
Sziasztok valakinek eladó mito ?Itt vannak a képek róla ha vkit érdekel irjon!
szevasztok evo felnije van valakinek eladó ?
nem a 3 küllős!
és kéne még első szirom tárcsa holt lehet hozzájutni?
és tegnap 17 lettem már cska 6 hó és a korl. jogis jee
Felvettelek azon a cimen msn re ami az adatlapodon van!De még nem láttalak bejelentkezni!
Ha nem jelzett ki az msn ed akk vegyél már fel ezen a cimen:magyar001@freemail.hu
köszi csá
Lehet hogy nem tudsz róla, de lassan valaki más fogja eladni. Mondjuk azért az ciki lenne.

Van egy eladó komplett kuplunglamella garnitúrám. Vegyétek meg mert nem tudok vele mit kezdeni Ja és van egy komplett blokkom is, ha valakit érdekel keressen meg.
az a másik blokk volt ami ebbe a kék mitomba volt:) ez egy tök másik blokk ami áll már egy ideje vegyel fle msnre es mindent megbeszelunk :) kicsijuhasz@axelero.hu
És mik vannak még rajta azon a blokkon pontosan?tehát ilyenek mint gyujtás stb. és mennyiért adnád?
De ha jol emléxem azt irtad egyszer hogy azért is lett lecserélve mert akárhány hengert ráraktál mindegyik
megakadt rajta...javits ki ha rosszul mondom..
Bazzeg....valaki az én mito-mal árulja az övét.. mikor megláttam csak lestem...
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Én annyiért hirdettem meg amennyit nekem ér lelkiegben ez a kis gép és nagyon megszerettem de kurvára családi okok miatt kell megválnom tőle és ha megkérhetlek titeket ne ugassatok le mert a tököm tele van üdv
ennyi erővel én is meghirdetem 350be a frecskát.. enyhénszólva is pofátlan drága
Csáó nekem a zöld mitomnak minden jo a blokkjába csak a főtengely van besülve de minden más jó ha érdkeel csörögj 0630/643-63-80
na én is meghírdettem
Az igen...elég extrém árajánlat! Az az ember aki ad érte ennyit az elött emelem kalapom....na de mind1 nem erröl van most szó!Kell nekem egy blokk a tél folyamán....1 es vagy 2 es mitojé(evo nem)
de csak annyi alkatrésszel ami bele fér 15 ropiba!végül is csak a blokk 2 közepe a fontos!De ha benne van
a fötengely meg a váltó és mondjuk gatya a fötengely és valaki nem akar már rákölteni hanem inkább eladja ugy is jó csak benne legyen az árban és a legfontosabb!NE LEGYEN SÉRÜLT VAGY REPEDT!És olyan se amibe megfordul a csapágy!ha valakinek van az szoljon már e-mailbe vagy vegyen fel msn re és megbeszéljük!köszi csá!
nekem is miután elvileg bejáratosan vettem a mocim az első 1500km-en a szét vibrálta a kezemet de azota minimalizálodot ez a rezgés a hátsó ülésre az utasok leg nagyobb örömére de leeht h főtengelynél nem stimmel valami
valaki villamos szerelöt tud?
Hello!
Van persze, felvettelek!
nem kell széthúzni a blokkot csak leszeded a kuplung deknit és a kuplungot aztán helyre teszed a jelöléseket
380000 Ft?
Na meghírdetem az enyém is
Hát nekem lefele van egy olyan hogy on vízszintesen áll mst az a Pri és felfelé off.
jaja az