Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki mondja már meg mi a neve annak a gumi szarnak
am ujra is lehetett vna nicasilozni, nem csak a hüvelyezés az egyetlen megoldás...
megjött a válasz a fellebbezésemre csak az A-kategóriától leszek eltiltva 2 hónapra+25 e pénz
k..vára örülök h legalább autózhatok tovább..motorozni meg úgysem tudok okt.nov-ben nagyon.. max simó juhééé
"megakadt" --- ott a múltidő!
Mostmár garanáltan jó!
Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, akit érdekel.
Szegény elég sokszor megakadt...
Eladó szeretett motorkám!
CAGIVA MITO EVO "94
Sracok a folytast csak a gyujtadoboz kicserélésével lehet megoldani vagy van ra mas megoldas is !?
Nincs vkinek Mito Evohoz (95)-höz powerhez elektronikája? (az a kis fekete doboz)
sem helyen sem szerszámom nincs hozzá!
Viszont ha tudom mi az a gumi izé akkor veszek és úgy viszem a szerelőhöz és akkor megvan aznap a motor!
szedd szét utána meglátod mi miatt kotyog!
lehet hogy csak egy fémkarikát kell az agyhoz esztergálni ahol van a lánckerék, rsnek ott szokott kikopni.
valaki mondja már meg,hogy mi a faszt kell vennem a lánckerékhez!
Atta mennyibe volt a legolcsóbb koptató?
Nekem a koptató egy jó darabig karcmentes lesz Remélem eséshiány miatt is! De a bőrruháról majd bővebben egy hónap múlva.
Scoe! Nem pont ilyet,de teccenek a hasonló minták,nekem egy Michelin Macadam túraguma van fent,elég fosul néz ki,de majd még a hidegben jó lesz,aztán csere
minek kellet a guma neve?
Csak nem ilyet akarsz venni?
*suomy
értem, nekem nagyon bejött a soumy. tnap vettem egy normális marhabőr shox suzuka kesztyűt is. szal mostmár minden van:) mostmár csak a térdkoptatókat kell cserélni
Egyelőre még csak tanulóvezető szituban használtam a dzsekit egy ilyen ótvar gépen,kényelmes és nem fáztam benne,bár sportosabb testhelyzetben jobb viselni. De jogsim időhiány miatt talán októberben lesz,addig veszek még csizmát,kesztyűt,gerincvédőt és reménykedem,hogy legyen még pár napos délután.
amúgy bevált a berik ruha?:)
rseket 97ig 34essel szerelték,98tól rakták rá ezt a szart.
Ha 13ig lepörög és csak 1 literrel eszik többet,akkor tényleg megéri! Élettartam nem csökken nagyon?
mert 100-110 felett már lomha,... rajta volt egy kölcsön 34es, 13ig verte le minden sebességbe a mutatót meg sokkal nyomatékosabb volt vele. 28al eszik 5-6ot (6ot városba). 34el meg 6-7et evett. szal kap egy 34est, jövőre meg talán egy arrowot még v 2-3 évig ez a motor lesz szal bivaly legyen:D
Kell az rá;) MEg faszán bekell lőni és nem fog sokat enni:D MEg ugy néz ki me lesza z Arrow rendszer is
Gondolod az a 3-4 lóerő felforgat mindent?
Ata,ha neked is szépen be van állítva a motor és ahogy olvastam 5öt eszik,miért érdemes megpiszkálni? (100% kíváncsiság 0% baszogatás )
Scoe,kösz a nevet!