megjött a válasz a fellebbezésemre csak az A-kategóriától leszek eltiltva 2 hónapra+25 e pénz
k..vára örülök h legalább autózhatok tovább..motorozni meg úgysem tudok okt.nov-ben nagyon.. max simó juhééé
Nekem a koptató egy jó darabig karcmentes lesz Remélem eséshiány miatt is! De a bőrruháról majd bővebben egy hónap múlva.
Scoe! Nem pont ilyet,de teccenek a hasonló minták,nekem egy Michelin Macadam túraguma van fent,elég fosul néz ki,de majd még a hidegben jó lesz,aztán csere
értem, nekem nagyon bejött a soumy. tnap vettem egy normális marhabőr shox suzuka kesztyűt is. szal mostmár minden van:) mostmár csak a térdkoptatókat kell cserélni
Egyelőre még csak tanulóvezető szituban használtam a dzsekit egy ilyen ótvar gépen,kényelmes és nem fáztam benne,bár sportosabb testhelyzetben jobb viselni. De jogsim időhiány miatt talán októberben lesz,addig veszek még csizmát,kesztyűt,gerincvédőt és reménykedem,hogy legyen még pár napos délután.
mert 100-110 felett már lomha,... rajta volt egy kölcsön 34es, 13ig verte le minden sebességbe a mutatót meg sokkal nyomatékosabb volt vele. 28al eszik 5-6ot (6ot városba). 34el meg 6-7et evett. szal kap egy 34est, jövőre meg talán egy arrowot még v 2-3 évig ez a motor lesz szal bivaly legyen:D
Gondolod az a 3-4 lóerő felforgat mindent?
Ata,ha neked is szépen be van állítva a motor és ahogy olvastam 5öt eszik,miért érdemes megpiszkálni? (100% kíváncsiság 0% baszogatás )
Scoe,kösz a nevet!
k..vára örülök h legalább autózhatok tovább..motorozni meg úgysem tudok okt.nov-ben nagyon.. max simó juhééé
Mostmár garanáltan jó!
Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, akit érdekel.
CAGIVA MITO EVO "94
Viszont ha tudom mi az a gumi izé akkor veszek és úgy viszem a szerelőhöz és akkor megvan aznap a motor!
MITO ELADÓ!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Scoe! Nem pont ilyet,de teccenek a hasonló minták,nekem egy Michelin Macadam túraguma van fent,elég fosul néz ki,de majd még a hidegben jó lesz,aztán csere
Csak nem ilyet akarsz venni?
Ata,ha neked is szépen be van állítva a motor és ahogy olvastam 5öt eszik,miért érdemes megpiszkálni? (100% kíváncsiság 0% baszogatás )
Scoe,kösz a nevet!