Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassacskán én is kinövöm
nekem is
köszi de nekem az kicsi
akkor mind1, de ha vkinek kell akkor nekem itt lesz , 11ért adom csonkal.
pilot race soft ez van ráírva :D
Szal mennyi az a szar ami a hátsó fogaskerékhez kell és hol lehet kapni?
Sztem itt 34-esre lesz szükség.
Scoe! Pontosan milyen gumid van hátul?
nekem sztem lesz eladó phbh 28as karbim! ugyanaz mint amien a miton van!
akkor most mit kell cseréltetnem?
hol lehet kapni?
karbi még nincs,először ezt kell rendberakatnom
szevasztok
nem akarja valaki lecserélni a mitoját egy enduró(sm)ra? 125 ös 4T kép van adatlapomon....
Üdv: András
Nah Misoctól vettél karbit?
Cagiva betegség sajna
Egy kicsit mozognia kell gyárilag!De mivel egy gumi ágyba van benne az az idö mulásával az megadja magát és egyre jobban mozog a láckerék!Ez csunya következményekhez is vezethet sajnos...
mondjuk ha kilo 40 nél leesik a lánc az nem valami yó dolog....
lóg a hátsó lánckerekem :( Pedig a kis csavarok megvannak húzva!?
mikor mentek?
Üdv. mindenkinek!
Holnap Kakucs-ringre nem jön innen senki?Mi Dunaharasztiról megyünk ugyhogy Dabas,Némedi,Inárcs vagy a Környékröl jönne szoljon és találkozhatunk aztán irány a "Pálya"!
Hali!
Ejj ez nem jó hír Pesze hogy érdekel. Akkor majd hétfőn dobj fel róla egy képet lécci! Köszi!
Üdv
Hát asszem vmi olyan van irva h benzinben jól lekevrve vagy vmi hasonló... Nah mind1 nem szándékozom váltani:DD
Szia Zol ninbcs már meg az ülés:(:( de nekem van egy eléggé nem szép utangyartott hatso ulesem hetfon tudok rola kepet kuldeni ha erdekel most elköszönök, mert hétvégére Nemesysék Balatonlellei nyaralójába vonolunk:) barátokkal üdvözöllek addig titeket aztan hétvégén is ovatosan motorozzatok ÜDV mindenkinek!
El kell olvasni, hogy mi van a flakonra írva... Én még nem találkoztam olyan olajjal, amin ne lett volna feltüntetve, hogy benzinbe kell rakni, vagy lehet külön is. Szóval RTFM!
Agip csak jó bele,az a gyári olaj
hali, megvettem az új gépem egy 200 cc3 as yakimotot teli corss de super motyi lesz belőle :D
hello:most van 2db dellorto 34-es siktolatyus kari hibátlan állapotban kopleten=15eft.
ja a többiekere vissza térve nem tudom kit basztam átt nem szokásom.
Üdv! Én Agip Speed 2T-t használok most már sok ezer kilométer óta probléma nélkül. Kop kop kop
És a Mobil1 Racing 2T-ről mi a véleményetek?
Gondolom az Agip Racing 2T se jó különolajzáshoz...? Én iylen Re-Cord 2t racing-et használok (már egy ideje) olcsó és eddig semmi probléma ne mvolt miatta...