Ha ez a "tünet" akkor vmióelyik égőd vagy kiégett, vagy a hátsóülés alatt vannak a csatlakozok nézd meg nem-e csúsztak szét, vagy pedig vmelyik indexet forditva kötötted be... ezeket nézd meg
Hát amit tegnap írtam Mitot asszem elfelejthetem. Ma mentem vele és probléma h 5000-ig kipörög utána csak zörög és nincs ereje felpörögni. :S És igen 50-es papírokkal van, ez a másik amiatt lemondtam róla. Így úgy néz ki h jövő nyárig nem fogok venni 25-ös Mitot. Jelenleg nincs $-em rá sajna, addig is foyltatom "üzletelgetésemet" és lehet h jövő júniusig egy 50-es Mitoval fogom róni az utakat...
nekem a főfúvóka 155-ös és még nagoybb kellene neki....
1-2-3-ba ok de feljebb megtorpan mikor nyit a power 6-7-be meg vissza kell pakolni 8000-et át kell ugorni és akkor már megy mint állat
még mindíg nagyobb kell neki.......valami lehet a karbimal nem ok?
Végre ha jó napja van akkor viszon simán viszi a 180-at
szal nem vágom
hello meegnézettem a motorját és azt mondta a szerelő kell egy henger rá hogy müködjön ezért lejebbment az ára 150röl 70ezer forintra de többi tuti jó azt is megnézte hogy nincs e sérülve a váz meg az első villa és mindakettő tökéletes
Ha jó állapotú akkor úgy 6 000 Ft-ot.
hol érhetlek el?
Beszéljünk róla! (20-886-84-69)
kb 5 -étől vagyok fizetőképes...
És szeptemberben végre elkezdhetem a korlátlant -összejött a LóVé...
De persze még versenyeztetni kell a konkurens embereket, tehát ki adja olcsóbban?!
Beszéljünk róla! 20-886-84-69
nekem a főfúvóka 155-ös és még nagoybb kellene neki....
1-2-3-ba ok de feljebb megtorpan mikor nyit a power 6-7-be meg vissza kell pakolni 8000-et át kell ugorni és akkor már megy mint állat
még mindíg nagyobb kell neki.......valami lehet a karbimal nem ok?
Végre ha jó napja van akkor viszon simán viszi a 180-at
szal nem vágom
Árat is írjatok!