Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha versenyezni akarsz.. :D 5500ért lesz nekem! 5-én akkor +beszéljük.. :D
MSNCIMEM:simson-rider.46@hotmail.com
vegyél fel msnre ha érdekel :simson-rider.46vhotmail.com
6ba én is odaadom + posta költség azt te állod
A 10 azért nagyon sok.
Ha jó állapotú akkor úgy 6 000 Ft-ot.

hol érhetlek el?
Beszéljünk róla! (20-886-84-69)

kb 5 -étől vagyok fizetőképes...

És szeptemberben végre elkezdhetem a korlátlant -összejött a LóVé...
Ha jó állapotú akkor úgy 5 555 Ft-ot.

De persze még versenyeztetni kell a konkurens embereket, tehát ki adja olcsóbban?!

Beszéljünk róla! 20-886-84-69
Vagy pedig nem stimmel az égök watt-száma!Mito indexébe csak is 10 watt-os izzók az igazik!Azt nézd majd meg!
Bocs:Massimo
Massiomo:Mennyi volt az index?
Ha ez a "tünet" akkor vmióelyik égőd vagy kiégett, vagy a hátsóülés alatt vannak a csatlakozok nézd meg nem-e csúsztak szét, vagy pedig vmelyik indexet forditva kötötted be... ezeket nézd meg
És mindegyik "világit" csak nem villog? vagy h mondjam...
Szal csak égve marad?
vettem uj indexeket fel szereltem és bekötötem őket de nem villog csak krákog a relé és villágit ezt h lehet orvosolni?
Hát lehet h csak egy gyertya csere megoldaná...
te mien mitot neztel baratom?:)
Hát amit tegnap írtam Mitot asszem elfelejthetem. Ma mentem vele és probléma h 5000-ig kipörög utána csak zörög és nincs ereje felpörögni. :S És igen 50-es papírokkal van, ez a másik amiatt lemondtam róla. Így úgy néz ki h jövő nyárig nem fogok venni 25-ös Mitot. Jelenleg nincs $-em rá sajna, addig is foyltatom "üzletelgetésemet" és lehet h jövő júniusig egy 50-es Mitoval fogom róni az utakat...
Mi újság veled Fahee?Láttam megy a gép ment az 5ös!
Hát nem tom mekkora van benne majd megnézem... Hát az enyém 2személyel 6ban kiforog rendesen de 7ben már nem... majd egyszeméylel kipróbálom még...
neked mekkora a főfúvóka illetve az alpjárati?

nekem a főfúvóka 155-ös és még nagoybb kellene neki....
1-2-3-ba ok de feljebb megtorpan mikor nyit a power 6-7-be meg vissza kell pakolni 8000-et át kell ugorni és akkor már megy mint állat
még mindíg nagyobb kell neki.......valami lehet a karbimal nem ok?
Végre ha jó napja van akkor viszon simán viszi a 180-at
szal nem vágom
28-as 10körül...
milyen van mennyiért?
Mit fed a olcsó? Meg mekkora?
occsó karbija valakinek?
Árat is írjatok!
hello meegnézettem a motorját és azt mondta a szerelő kell egy henger rá hogy müködjön ezért lejebbment az ára 150röl 70ezer forintra de többi tuti jó azt is megnézte hogy nincs e sérülve a váz meg az első villa és mindakettő tökéletes