Hát ha lekapod a légszűrőt karbin nem állitasz semmit, tuti h ne mfog úgy menni, mert sok levegőt fog kapni és visszahörög... max ha bevan állitva... de egyszerübb sportszűrőt ennyiből rárakni pár ezerért hozzálehet jutni... Bár sztem nem sokat ér...
Nem... Csak pár ember akinek nincs jogsija őnekik nem is kell biztositás... De aki rendszámosan csinálja (nagyrészümk) azoknak mind van átiratás költésgei új forgalmi, törzskönyv meg eredetiség vizsgálat... de ez 50ekhez nem kell...
Kicsijuhasz!Ha leszeded a légszörüt meg jo hogy jobbat megy!:) az az abszolut sport legszuroo haverom wfts ladajan sincs legszüröö neki ugy jo:D:D: de ha viszarakod es mesz egy masik mitoval es ahoz képest megy szarabbat erezhetöen akkor mar szar a legszüröd azt ujat kéne vennni! de a legegyszerubb veszel ra egy ujat az mindent megold!:)
Nem arról van szó,h nem bírja ki,hanem nem tesz jót,hogyne bírná ki,kibírja az 1 évig is,csak akkor már nagyítóval keresed a kompressziót,nincs 2 nap türelmed egy új blokknál,hát húzzad akkor neki!
A hangja sokkal nagyobb,csalóka lehet,biztos nagyobbat tol? Próbálkozz vékonyabb szivaccsal esetleg,de én ezt nem kockáztatnám,nem tudom mennyi idő alatt lesz gond,de hosszú távon semmiképp nem kéne,max vegyél rá egy ilyen fémhálos kis szűrőgombát,de az sem szűr annyit,mint a gyári
hy
teganp du jöttem haza montenegroból ott is vannak mitok de sajna ahogy haza jöttem meg lett a baj az enyémmel eldölt a füben és letört az index de most már okom is van rá h karbonosat vegyek
ezt az albán határtól 2km-re fotoztam , az evot meg stefis stefanba a gazdagok szigetén
csak azé kérdeztem mert a mitokat azt mondtátok át kell iratni ez miért van pedig azt is 50 ként nyomatják
mit tegyek?
teganp du jöttem haza montenegroból ott is vannak mitok de sajna ahogy haza jöttem meg lett a baj az enyémmel eldölt a füben és letört az index de most már okom is van rá h karbonosat vegyek
ezt az albán határtól 2km-re fotoztam , az evot meg stefis stefanba a gazdagok szigetén
Elhagytam a Mito-sok világát egy időre,mivel nemrég vitték el a mocimat,de ettől függetlenül maradok hűséges Mito fórum olvasó
nem tud vki karbon dohot jó árba és állapotba?
De te tod.........