jövőhéttől nekem is eladó lesz a 125ös henger+dugattyúm remek állapotban, 160ccm-re váltás miatt. 25be vihető, akit érdekel, írjon: derjani@freestart.hu /Mito1 és MIto2-re tuti jó!/
Nah, úgy van, hogy a saját blokkja, sorra gyilkolta a dugókat, gyűrűket, hengereket, eljutott odáíg, hogy blokk csere ez most egy Evo blokkja, át lett rakva de a karbi az maradt a régi, összeraktuk, és mint a türelmetlen gyerekek kipróbáltuk még légszűrő, meg burkolat, tehát minden nélkül, csupasz volt a motor, úgy k*rva jót lépett, oda voltunk mint az állat, hogy de jót alakítottunk, összeraktuk teljesen és minő meglepő nem megy semmit, nem pörgi ki magát, dadog, mintha sok benzint kapna, gyorsan állítottam a tűn, hogy kevesebbet kapjon, jónak is tűnt amíg be nem melegedett és most teljesen ki van szedve a légszűrő, beállításra várva a karbival, mert így megy, már ma szerintem be állítjuk, légszűrővel mert nem akarom, hogy ez a jó blokk is kikészüljön. hozzáteszem az előzőben kb 4x volt dugó, gyűrű cserélve, volt, hogy hüvelyeztetni is kellett...
Na várjál elmaratam.. Szal akkor miylen blokk van benne? És most akkro a szivacs az benne va ntulajdonképen? Meg ha leveszed a szűrő házat több levegőt kap elméeltileg lekéne hörögnie magas fordualton...
Mert ez egy teljesen más blokk benne (már épp ideje volt) és a régi karbi van benne és még nem állítottam hozzá meg hát a szivacsot WD-40-el olajoztam, gyors megoldás ként XD
Nem nincs benne szelep, a "no-power"-t mint erőre gondoltam, mert folyt itt egy beszélgetés erről a mito-rol, hogy ha nincs rajta a légszűrő akkor megy "jól" nem a szelepre gondoltam. :-)
Jah, had tegyem hozzá, hogy az a C-12R nem tom hány 10-e km-ig hibátlanul ment és alázta az öszes mito-t a környéken (Evo-kat is) Semmi baja nem volt, a gazdi 160-ér szerezte szinte gyári állapotban, vigyázott rá stb. mi lett a vége? A Power nyelv úgy gondolt, bekukkant a dugóhoz Szerintetek?!?! A hengerfejesség meg gondolom azért lett, mert fel lett újítva de a régi hengerfej-tömítésekkel rakták fel, olyan indiánfüstöt nyomott, kajak a füstgép a disco-ban lóf*sz hozzá képest, épp folyamatban, remélem jó lessz mert szeretem a Frecciákat, jobban tetszenek mint a mito. igaz csak a burkolat más, "nagyjából"
Az isten áldja az olasz motorokat, kiemelve a Cagivát... :-S Én hergeltem/hergelem "kicsijuhász" "Mito"-ját má nem tom hány napja, azzal alszok, kelek, álmodok még mindíg nem ok a gép de sebaj, no légszűrő, no, no-power XD Had ölje majd ez is megáll ő lessz kb az 5-ik... XD Jah és most került hozzám egy C-12R nem gyenge hengerfejes tünetekkel, na az a másik :-@ Má" utálom őket, de csinálom és ha csinálom szeretem is valahol... :-) 2-T Italiano . rabul ejt XD Még valaki esetleg olcsószervízt?! ha má" így belejöttem?!
Gondolom 50-ként... Amúgy felvolt újitva a blokk mert tesóm karambolozott vele aztán rendbe lett rakva minden meg egy 50es került bele aztán eladtuk...
Üdv! Új vok még itt.
1. Ahhoz h így tönkretegyenek egy motort ahhoz már diploma se elég.
2. Van a közelünkben egy Mito EVO, 95-ös állapota kinézetre szinte karcmentes, 35000 KM, nem zörög.
Ezt 360000-ra tartja és Cagivák terén cask msot kezdtem el nézelődni és így nem tom h ez milyen ár érte. Szerintetek? Irányár, de nem naon akar angedni belőle.
Használt, de jó állapotban!
ár 30000.-
érd: 06205140810
posta is megoldható
Az isten áldja az olasz motorokat, kiemelve a Cagivát... :-S Én hergeltem/hergelem "kicsijuhász" "Mito"-ját má nem tom hány napja, azzal alszok, kelek, álmodok még mindíg nem ok a gép de sebaj, no légszűrő, no, no-power XD Had ölje majd ez is megáll ő lessz kb az 5-ik... XD Jah és most került hozzám egy C-12R nem gyenge hengerfejes tünetekkel, na az a másik :-@ Má" utálom őket, de csinálom és ha csinálom szeretem is valahol... :-) 2-T Italiano . rabul ejt XD Még valaki esetleg olcsószervízt?! ha má" így belejöttem?!
1. Ahhoz h így tönkretegyenek egy motort ahhoz már diploma se elég.
2. Van a közelünkben egy Mito EVO, 95-ös állapota kinézetre szinte karcmentes, 35000 KM, nem zörög.
Ezt 360000-ra tartja és Cagivák terén cask msot kezdtem el nézelődni és így nem tom h ez milyen ár érte. Szerintetek? Irányár, de nem naon akar angedni belőle.
ok képbe vok..
az a hajtókar az nem semmi.....
Milyen gép ez?