Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10ezer
Mennyibe adod? (nem akarom elvinni előled)
hello nekem van egy hátsó lámpám
fordított helyett sima villa van,kicsit más a fordszámmérő számlapja,a szívócsonkon van az üzemanyagcsap membránjához a cső és más az első féknyereg
legegyszerübb a kettesen forditott teleszkop van elöl, vettem egy nagy lap legszuroszivacsot es kivagtam egy alakot igen azt a racsot szet kell szedni aztan max egy kabelkotegelovel összefogod:)
Skacok amúgy honnan lehet megtudni hogy 1-es vagy 2-es mito-m van?
KERESEK: Hátsó lámpát mito-hoz (1)
Ha valaki tudja, hogy valakinek van, kérem adjon egy telefonszámot!
Thx!
sajnos már elkelt de van egy gyári rendszerem fém szinü
a szivacsot vágtad vagy gyárit vettél bele?
az evoba ugyanolyan a légszűrő mito 1-2-be?
evoba a légszűrőszivacs egy fémrácsba van amit nemlehet külön leszedni,sztetek elég sima szivacs vagy gyári kellene?
zselés akksik milyen árba mozognak mostanában?

előre is thx
wáh cserélek egy légszürőszivacsot pillés re
:D
Én is meek 3-ra haveromhoz gurulunk eggyet
Ez itt van az én profilomban.
De az előző gazdája használta így.
De nem adta ide vele.
Mondjuk nekem most jubban teccik hogy minden idom rajta van.
ja ma kéne eggyet Mitozni:)
hjaj most probálok alkotni valamit hát legkésőb jövőre csak elsz valami guruló ördögöm vagy cagiva vag hyosungom valami muszály egyébként ha nincs elég kompresszió akor fel se forog amotor ne mvagy csak nem ad le elég teljestméynt mitől nem lehet elég nagy a kompresszió?
ha lenne motorom XD jönnék én :)
na végre valaki :D
A közelebbi emberkék meg inkább csak törölgetni meg polirozgatni vesznek motort..
Mennék én Csak kicsit messze vagy..
most komolyan senki nem jön gurulni 1et?

15-ös biztik vannak asszem
Az nem olyan nagy gond, láttam már olyan mitot ami 65nél nem melegedett jobban... de nekem mostanság 70körül van, de ha meleg van akár 80fok is...
Hanyas biztosítékok vannak a mitotokba?
hallod bakker holnap megyünk ringre.. van kedved jönni?
csaoka igen ez az a kép köszi, jah srácok még egy kérdés az miért lehet, hogy a vizhofok merö nem megy feljebb a kek es a feher vonal hataranal? pls Help me:(
És sztem van vmi oka annak, hogy manapság nem tudják mi az a Gilera:D wááá amugy rohadt jo lett a mito kész motorozni akarok, idáig motoroztam:D, de lehet hogy még mek egy két kört:)
Persze persze....Mito-kat lealázza mi?jah...Erre csak annyit tok mondani hogy a Mito NEM hiába menö
és népszerü gép...ha ezt meg már elfelejtette szinte mindenki akkor annak is van valami oka.....