Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Passz, majd megnézem
Ha már a videó.
Ti hogy tudjátok elérni a leggyorsabban a 100Km/h-t?
Gondolok itt arra hogy meilyk sebbességi fokozatban meddig húzzátok?
Ez mit képzel pffff ez a szöveg taka már Még h ezzel mito aláz 140 nél megáll, meg a kopreszió na persze .......
Kasa93 meg van még az a karbon dob ami a képen látható a mocin? ha igen mennyi az ára
Na senki nem jön holnap motorozni?
NA bassza meg, most lemegyek a motorhoz, pöcc röff. Ezelőtt meg semmi, se egy visszajelző se egy lámpa semmi. Minek lehet baja? Mióta nem indult be a kulcson kívül máshoz nem nyúltam!
itt van kép ja délelőtt 10töl délig nem vagyok elérhető
csá email cim kasa93@freemail.hu msn:simson-rider.46@hotmail.com tel:06203753004 majd teszek fel képet
holnap jön valaki motorozni?
Erre gondoltál?
Szia! Kasa 93 ! Elérhetőséget szeretnék kérni egy email cim v msn cim esetleg teloszám! Előre is köszi
CSÁ! Mitoban van generátor? Mert nekem azt mondták hogy nincs. Beszart vsz az akksim, és mentem vele, de duda meg index stb így se volt. Ha nem az akksi akkor mi lehet a baja?
Dobjál már fel képeket rola hogy mégis mennyire van egyben!
helo mindenkinek van egy fél mitom 2002es inkább alkatrésznek adnám a motorja jo a váza is az első telok is de nincs hozzá az ujfajta felni csak a régi 3 küllős a fejidom is meg a farok idom csak oldal idom nincs azért nincs szükségem rá mert már eladtam a másik mitom és ezt ahoz vettem alkatrésznek i.á150ezer forint
Osztom a véleményed... Nem csak azért mert nekem is a három küllős van de nekem is jobban teccik. Ráadásul tisztítani is egyszerűbb
segítsetek nekem kinek az adatlapján ládhattam a polisport fejidomos mitot? aminek ilyen fighter beütése van? naggyon tetszett lécci szoljon aki tudja köszike
egyelőre csak 160at mentem vele idomok nelkul a proba körben, most végre megcsinaljuk az elektronikat ezalatt értem jhogy féklámpa indexek végre lesznek a motoromon meg duda meg Xenon utanzatos izzot vettem bele aztan majd este a nagy motorozas:)
nemtom szerintem a regiebbi mito evo szebb azzal a 3 küllövel mint az ujabb 6 -tal....mondjuk ez sajat vélemény:D(és menyivel jobb az ujabb mito blokkal a kicsike?:))!
végre jobbat megy?:D
sztem összekevered, mert nem is volt rendszamos és nem is volt baj a papirokkal, 125/50 de most kezdem el a regadot vizsgaztatas stb hajcihőt:S:D
Rendszámos a kék? Papírokat rendbe raktad?
És néhány nap és a zöld mitom is életre kell, abbe egy 94es blokk fog duruzsolni:) juj de boldog vok:)
Srácok sikeresen be lett építve az én kis kék kereklámpás 2es mitomba egy 2001es EVO blokk hihhhetetlenül szép hangja lett az uj kipuffal eggyut es álomjól megy:D jáj de geci boldog vok:)
2000től jött az 5 v 6 küllős evo. 700ért? te jó isten akk én nagyon olcson vettem az rs-t
műgyantával el tudod tömíteni frankón, ha nem túl nagy a lyuk.. de akár a tojásfehérje is csodákra képes