Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu bazz jo vétel volt:) lehet enis befekttetek egy ilyenbe kicsit megéri az arat:)
lehet csak a dugo volt szar de tenyleg kibaszott sok baj van az rs ekkel az ujjal is csak az garis szerencsere!:)azert tudom mert latom haveromank uj is van meg regiis a regit megvettek 700 kiloert 2003 as es eddig csak 500 millat költöttek ra 2szer bealt a blok valto csere meg egyébb fincsi aprosagok!elenben megy mint a meszes kétszemélyyel lazan ,mentunk vele 170et:):Daz uj meg 100 ig megy jol
és tulajdonképpen mind a 2-n feküdni kell
Ugye:D a 2 legjobb "dolog" az életemben
az a "Hmmm:D" kép fasza:D csatlakoztam,már 3an vagyunk!:D:D
Hát igen ezt is megmondtam
értelmes hsz...

szar a vertex dugó.. ennyi volt a baj okozoja
Egy két ember talán kapott is meghivót...
My Vippen van Cagiva Mito klubb lépjetek be!
adatlap csodákra képes Mito,csak kis kozmetikára lett szétkapva,1 óra alatt össze lehet dobni,a jogsi meg folyamatban,még a forgalom van hátra,csak most a rohadt szigorlat a fontosabb
eltaláltad,pont annyi www.superzone.hu és egyelőre rohadtul nem kényelmes 3212,3213,4284 van leárazva,spool is majd ennyi,eredetileg az lett volna
jogsi nem téma énis autos jogsival motorozom:Dnemgaz:) a mocit öszekene rakni teny es valo mien mocid van?
iszonyat szép és biztos atom kényelmes !akcio nélkül mennyi 150?vagy picit kevesebb?
köszi,ma már 2nél tartok már csak jogsi kéne,kesztyű,csizma,össze kéne rakni a mocit meg idő motorozni...
105 volt ákcijósan
asdasdsadasdasdsadsadasdsada
azt a szopast hat igen rsenél eleg gyakran elöfordul sjanos:(:)
grat, nyugi én is felvettem 1 nap vagy 2x mikor meglett és nem volt jo az rs
mennyibe fájt?
na ma beszereztem a szükséges védőfelszerelést,itt ülök és folyamatosan bámulom
fuu baz gyönyörüü allapotban van a mitod!nekem nagyon bejön !egyel ujabb mitoval mentel mar?
megcsináltam:P
De az adatlapodat kitölthetnéd
Hülyevagy hogy a picsaba ne segitenek :D?:D eszunk egy kis sportszeletet azt hadszoljon:Dha köcsög fekanak menne nekunk miert ne?:P:D
Ha segitezsxd
huzzd arrebb:D:D:D! ugy joobe lesz neked is meg a szerpentinnek is:D
Hehh bazz de jó egyeseknek:P Találtam én is erre fele egy szerpentin-t:DDD csak 60 km odébb:D
hnap benne lesz az 1000 km , kedd megint mátra