Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden elérhetőség az adatlapomon!
Hali!
Megadnád az E-mail címedet?
Sajnos már ez így utólag nálam is kiderült.. Rendeltem egy mito 1-2 vázat de sajnos elég sok mindenbe van eltérés. pl a szivató, kormánystabilizátor, a felfogatófülek és a gyújtáskapcsoló.. meg még biztos van néhány apróság is.
Sajnos nem evo váz egyik sem, mito 1 és mito 2 vázaim vannak. A 11kw-os magyar papíros 1-es, a 18kw-os pedig 2-es mito. ugye EVO vázon vannak kis fülek, amibe idomot lehet fogatni, 1 és 2 mito-ról ezek hiányoznak.
kíváncsi voltam mennyire nagy az érdeklődés, de annyira túlzottan nem nagy inkább megcsinálom.
1200km-es motort megbontani?
van esetleg hátsófék munkahenger, első fék-féktartály ?
E-mail engem is érdekelne!
meg tudnád adni az emailcímed? érdekelne pár dolog
karbid is van esetleg 34 es? érdekelne
Úgy döntöttem szétbontom a mitot!
Mito Evo 2
2005 évjárat (2007-be lett eladva)
garantáltan 1200km minden alkatrészbe.
Folytás is megtalálható a kipufogóba!
Elsőlámpa,elsőfelni,váz nincs. más minden van!
Van valakinek rendszámtábla tartója eladó?
Korrekt ajánlatnak tartom. Mindenképpen keresni foglak. Elérhetőséget tudsz nekem adni?
A papíros törzskönyves váz érdekelne.
Mito EVO váz?

(egyszerűbb egy motorcserét hivatalosan véghez vinni mint egy alváz cserét. :) )

KPM-nél kérnek kb 20-25e-t utána már csak műszaki lesz.

(szereztem egy mito 2-es vázat de sajnos az nem egyezik meg.)
Ha én rendszámos vázat és motorszámot vásárolnék, akkor igenis sokallnám a többi költség mellett(átiratás, műszaki vizsga - mivel le van járva) biztosítás kötése, és még építsd is át az egészet patentre.(index, féklámpa kapcsoló,kábelköteg,blokk,elsővilla,stb..)
Nekem egyáltalán nem tűnik soknak egy papíros vázért+motorszámért 40e. Egy dugattyú is 25-től indul, nem beszélve a többiről...
Köszi 6-7 van benne de kevésnek találtam, potolni fogom!
Nálam van többféle variáció is !
1. Regadó befizetve a vázra, csak KPM műszakira kell vinni, és okmányiroda. 18kw-os papírokkal . 25,000 forint lenne ez a véz.
2. Van egy 11kw-os papíros mitom, aminek az ára (csak váz és motorszám) 40,000 ft lenne. Rendszámos, magyar törzskönyves, Visszavásárlási garanciát vállalok mindkét vázra.

Tudom, nem olcsó az utóbbi, de nekem is érték, és ha lehet egyben válnék majd meg a mocitól, amit kész , de ha ennyit neked megér, akkor viheted.
8 dl
Evo 2 mennyi olaj megy a blokkba?
Forgalmis, müszakis váz esetleg valakinek?

Egy kis segítségre, véleményre lennék kíváncsi.

Adott lenne egy mito. Karambolos a váz eltört.

Van cseredarab csak az nem papíros. (az eredeti váz és a cuccok forgalmis magyar papíros minden rendben van vele. (törött) )

Milyen megoldás lenne hogy az új vázzal újra forgalomba legyen?
Telefonálgattam KPM, műszaki állomások,szakértők. stb.

Lehetséges a forgalomba helyezés. (nem vészes összeg.)
Szereznem kellene Cagiva gyártól egy hivatalos "műbizonylatot" ami alapján a KPM-nél engedélyezik a beépítést. Ez érthető rendben is van. (mito 2 váz és a mito evo 2 váz egyforma teljesen? )

Hol szerezzek ilyen papírt? Ki tud ilyet kiállítani?

Válaszokat,tanácsokat, információkat előre is köszönöm!
hali!
Sajnos azt nem:( pár Evo cucc nekem se jönne rosszul:) Evo-ra váltottam és sok alkatrészem maradt meg az előzőből.
Hali!
elektronikám már nincsen sajnos,spirál 2500Ft szinte új,ép házzal,spirállal. Van csiga is ha kellene.
Szia, 6 küllős első felni? (EVO-t bontasz? )
Üdv,van egy szép állapotú komplett mito evo.kipuff,a legjobb ajánlat viszi.
Sziasztok ! Mivel hogy itthon még senki sem hozott létre facebookos Cagiva Mito fórumot, ezért én megtettem , várom a csatlakozni kívánó emberkéket ! Szerintem felgyorsítható a segítség kérés és kapás, és segíthetjük az eladók és a vevők közötti közelebbi kapcsolattartást.

https://www.facebook.com/group...