Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zolee!Kilométer ora spirál milyen árba lenne?Na meg powerhez elektronika?
Evo ra keresek farokidomot, állapota mindegy!
Lassan elkészül a vas..
Kiárusítás!
kormány kapcsoló,spirálok,bowdenek, bowden elosztók,faridom (kerek lámpáshoz),relék,ülések frissen kárpitozva,víz csövek,hűtők,lábtartók,víztartály,váz,kerekek,használt gumik,fékcuccok,blokkfelek,olajpumpák,rengetek minden még.Kérésre természetesen képet küldök. :

mitozozi@citromail.hu
Ledes index relével elado új. 7500 huf
Hali!Dobj ide egy mailt és megbeszéljük van pár cuccom .:
mitozozi@citromail.hu
Sziasztok!
94-es Mito-hoz keresek lendkereket, lendkerék felöli deknit, önindítót (igazából csak a meghajtó fogaskerék kell róla), szívócsonkot, légszűrőcsonkot, hátsó főfékhengert, km spirált. Most vettem a gépet, hirtelen ennyi
Eladó fejidom friss fényezéssel. 15.000 huf
Hátsó ülés eladó zárral, keresre ujra huzatom fehérre. 6000 huf posta megoldhato.
3e plusz posta. Én győri vagyok.
Szia mennyibe adod en pecsi vagyok
Csonkot azt tudok adni, van eladóba :)
Ha ő szedte szét, akkor oldja is meg ! amennyiben ő keverte el, az ő problémája, nem a tiéd. Ha előtte lett szétszedve, akkor meg kell keresni :)

Gázbovden komplett az mit jelent ? az elosztó sincs meg ?
Rugót pedig bármelyik csapágy\csavar boltban kapni! párszáz ft..
A kupakon virít, hogy DOT4. Fékfolyadék.
sziasztok rég jártam felétek. két éve áll a szerelőmnél a motor. besült a dugó 160 pollini. gond az h alkatrosz nmegvan és arra hivatkozik. h nem találja a kipufogo csonkot a komplett gázbowdent és a dellorto karburátorom rugőjét kérlek segitsetek szeretnék már mecekben motorozni haa valakinek van ilyene vagy tud adni infót kérem jelezze előre is köszönöm. mitü evo 1 es 1994 évjárat !
Szia! Ennyi van csak, ez 2000ft
Srácok! mito fékrendszerbe jó dot4 bosch fékolaj?
Szia, elérhetőséget írj már! (telszám)
Mito Evo-hoz alkatrészeket keresek! Telszámokat írjatok már néhányat! köszönöm!
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy van e tudomásotok/tapasztalatotok olyanról hogy valaki mito evoba rakott volna nagyobb idegen komplett blokkot!? Bármilyen infó érdekel! Köszi!
Hali nekem van mindkettő ha érdekel.
Kapcsoló kulccsal 4000+tanksapka 2000.
email: mitozozi@citromail.hu
Egyik barátomat érdekelné gyujtáskapcsoló, de kellene hozzá tanksapka(zárja) is. Egyben lenne szüksége rá, de ha így találok csak neki, az sem gond. Árat mondanál? milyen évjáratú mociról van pontosan?
természetesen síktolattyús.
Hali ! Van egy 34es Powerjetes KOSO karburátorom. Nem patika állapotú, de használni Tökéletes. Érdekelhet ? 18ezres. Ha érdekelhet, mail :
Képeket és több infot itt
pippo17@citromail.hu
Valakinek Mito cucc?