Kiárusítás!
kormány kapcsoló,spirálok,bowdenek, bowden elosztók,faridom (kerek lámpáshoz),relék,ülések frissen kárpitozva,víz csövek,hűtők,lábtartók,víztartály,váz,kerekek,használt gumik,fékcuccok,blokkfelek,olajpumpák,rengetek minden még.Kérésre természetesen képet küldök. :
Sziasztok!
94-es Mito-hoz keresek lendkereket, lendkerék felöli deknit, önindítót (igazából csak a meghajtó fogaskerék kell róla), szívócsonkot, légszűrőcsonkot, hátsó főfékhengert, km spirált. Most vettem a gépet, hirtelen ennyi
sziasztok rég jártam felétek. két éve áll a szerelőmnél a motor. besült a dugó 160 pollini. gond az h alkatrosz nmegvan és arra hivatkozik. h nem találja a kipufogo csonkot a komplett gázbowdent és a dellorto karburátorom rugőjét kérlek segitsetek szeretnék már mecekben motorozni haa valakinek van ilyene vagy tud adni infót kérem jelezze előre is köszönöm. mitü evo 1 es 1994 évjárat !
Érdeklődnék hogy van e tudomásotok/tapasztalatotok olyanról hogy valaki mito evoba rakott volna nagyobb idegen komplett blokkot!? Bármilyen infó érdekel! Köszi!
Egyik barátomat érdekelné gyujtáskapcsoló, de kellene hozzá tanksapka(zárja) is. Egyben lenne szüksége rá, de ha így találok csak neki, az sem gond. Árat mondanál? milyen évjáratú mociról van pontosan?
Hali ! Van egy 34es Powerjetes KOSO karburátorom. Nem patika állapotú, de használni Tökéletes. Érdekelhet ? 18ezres. Ha érdekelhet, mail :
Képeket és több infot itt
pippo17@citromail.hu
Lassan elkészül a vas..
kormány kapcsoló,spirálok,bowdenek, bowden elosztók,faridom (kerek lámpáshoz),relék,ülések frissen kárpitozva,víz csövek,hűtők,lábtartók,víztartály,váz,kerekek,használt gumik,fékcuccok,blokkfelek,olajpumpák,rengetek minden még.Kérésre természetesen képet küldök. :
mitozozi@citromail.hu
mitozozi@citromail.hu
94-es Mito-hoz keresek lendkereket, lendkerék felöli deknit, önindítót (igazából csak a meghajtó fogaskerék kell róla), szívócsonkot, légszűrőcsonkot, hátsó főfékhengert, km spirált. Most vettem a gépet, hirtelen ennyi
Gázbovden komplett az mit jelent ? az elosztó sincs meg ?
Rugót pedig bármelyik csapágy\csavar boltban kapni! párszáz ft..
Érdeklődnék hogy van e tudomásotok/tapasztalatotok olyanról hogy valaki mito evoba rakott volna nagyobb idegen komplett blokkot!? Bármilyen infó érdekel! Köszi!
Kapcsoló kulccsal 4000+tanksapka 2000.
email: mitozozi@citromail.hu
Képeket és több infot itt
pippo17@citromail.hu