Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó dellorto vhsb 34. 0 km. 15.000 huf + szivocsonk 2000 huf
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ami a képeken látható alkatrész az a gyujtásjeladó? kb fél éve áll a motorom teljes szervizelés után kb 500métert ment a motor és megált megszünt a szikra hamar be is szereztem egy működöképes mitorol egy gyujtásalaplapot cdivel trafóval de mitsem változott a probléma ugyan úgy nincs szikra egyedül a képen szereplő alkatrészt nem cseréltem még ki tehát a baj az lehet? vagy más egyéb? bár minden az eredeti állapotában van kötve és ment is a motor feleslegesen nem akarnék venni pluszba kidobni 10ezreket ismét.. mert párszor megtörtént sajnos:/ eddig egyedül a drága mitoval szenvedek életem során a legtöbbet igaz a tulaja sem volt korrekt mert mikor megvettük sajnos a látszat néha csal téma volt.. a henger beleértve a blokkot is pasztázva volt szivárgott az olaj stb.. na de mind1 várom tanácsaitokat előre is köszönöm Üdv!
4 számjegy/gumi
oksa:) várom.
Sportmax 2 db, d209gp 2db, supercorsa 1 db =5 db 5*4000= 20000

Dot 08,09 de ha otton leszek irok pontost.
4000/ db és egyben a 3 15.000Ft? inkább külön külön,úgy olcsóbb
7.5w s kell ebben biztos vagyok és 3.5 deci/szár
Teleszkóp olaj. Gyárilag talán 10W van írva, de lehet vele kísérletezni, mint a szinttel is. De 6 cm légrés maradjon, annyi kell bele. Ez száranként 3.2dl körül van ha jól emlékszem.
Évjáratok? (dot szám)
ÜDV SRÁCOK! Mennyi olaj kell a mito telóba száranként és milyen? Évjáratát nem tudom,de fordított és arany színű! köszi!
Eladó gumik 110/70-17. 150/60-17
Egyenletesen kopva 3 mm bOrdamélység
Dublop sportmax
Dunlop d209gp
Pirelli diablo supercorsa ( csak hátsó szélei kopottas)
4000/ db
Egybe 15.000
mi az ára?
Silentke!Nem hirdetem még sehol gondolkodom mi legyen vele.
Evo-mat eladtam! Nem nem volt az igazi!
Láthatnék róla valamiféle képet? Esetleg hírdeted már vhol? Kereklámpás?
Srácok!A power elektronika mennyibe kerül?Na meg km meghajtó csiga sima telós Mitora?
Silentke!Mi lett Mito Evoddal?Te még is Mitos maradsz?Te sajnos enyémre költeni kell Igy max 120 ezret ér,de olcsobban oda se érni adni inkább költeni kell rá.A mitom kép alapján 1 Mito,de papirjai 1998-as A gyártási év.Nem forgalomba helyezés!A nevemen van vizsga nyárig csak,de eladáskor 2év vizsgával adom+ráteszem árra akkor 10 ezret:).A fejembe megfordult áttkéne alakitani Evora,ha lehet,de Evó vázat nem láttam közelről még.Na mennyi külömbség kettő között.
Sziasztok!
Használt, de jó állapotú még használható hengerre lenne szükségem. Akinek van esetleg és meg is válna tőle az szóljon itt vagy e-mailben. horflori@gmail.com
Köszi
Köszi De Evo-t nem szeretnék! :) Bár tényleg nagyon jó ár érte!
265-ért elviheted az evomat:D Az árához képest nagyon egyben van.
Nincs most motorom! :D Azok a motorok csak voltak! És most újra szeretnék! :) Hogy mondjak árat egy látatlan dologra? Jó lenne 200 alatt megúszni! :)
Evora keresek farokidomot fényezés repedt törött is érdekel!
Szia!
Most 2 es mitód van és 1est is szeretnél mellé? Mennyiért vennél ha szabadna tudnom?
Megfelel, orosháza kecskemét személyesen átvehető.
Állapottól függ hogy mennyit szánok rá! 270-ért nem fogok egy 91-92-es évjáratú motort venni! :)