srácok segítsetek nekem légyszives mennyiért tudnám eladni a 2004 évvégei evomat? :) szép sötétszürke festéssel jó gumikkal minden működik rajta csak az-az 1 a hibája, hogy megragadt a henger szétszedtem kell rá új henger, dugattyú.. :/ szoval alkatrészbe gondoltam.. a segítségeteket előre is köszönöm :)
Üdv!
Köszönöm a válaszát hát megpróbélom ha ez sem válik be akor marad valami szervíz csak hát errefelé nem igen van korrekt normális szerelő:((( egy dugó gyűrűcserére is elmernek kérni 35-40ezer ftot... pedig egy átlagos ember aki kicsit ért hozzá megcsinálja..
Hulye dolog, de pl. Az enyem szereti azt csinalni ha cibálják, tehát gurulnak vele 200-300 meter vagy megemelik, akkor nem ad szikrát, csak ha duplaféket nyomsz akkor kattog be a rele, ha ez a vegtelen primitiv oldas sem segit, akkor vidd el hozzaerto emberhez, vagy multimeterrel az otlabu relet sem artana megmerni.
Ez érdekes, mert ma reggel kilenckor már nekem is eladta, kérte a címemet sms-ben, amit el is küldtem. Szóval én még bizakodó vagyok, hogy te is lekéstél róla. :)
evomat eladtam és megmaradt pár alkatrész, ha érdekel valakit:
Evo plexi
evo 1 pár első telo(balosról krómfelpattogót , jobbos hibátlan)
hardy gumi (lánckerék mögé)
fém fékcső
1 pár tükör
hengerhez új tömítések
vízhőfokjeladó
powernyelv
35mm kipuffcsonk, rugókkal + lábtartóhoz kipuff tartó
bendix, fogaskoszorú, dekni
2db hátsó lánckerék alig futottak (39 és 43)
érd: hirdetésemnél emailben!
Köszönöm a válaszát hát megpróbélom ha ez sem válik be akor marad valami szervíz csak hát errefelé nem igen van korrekt normális szerelő:((( egy dugó gyűrűcserére is elmernek kérni 35-40ezer ftot... pedig egy átlagos ember aki kicsit ért hozzá megcsinálja..
Továbbá eladó
Kipufogó rendszer - 16.000 huf
Műszerfal - 12.000 huf
Szívócsonk - 2500huf
Nekem van! 7E-ért tudom adni.üdv!
Evo plexi
evo 1 pár első telo(balosról krómfelpattogót , jobbos hibátlan)
hardy gumi (lánckerék mögé)
fém fékcső
1 pár tükör
hengerhez új tömítések
vízhőfokjeladó
powernyelv
35mm kipuffcsonk, rugókkal + lábtartóhoz kipuff tartó
bendix, fogaskoszorú, dekni
2db hátsó lánckerék alig futottak (39 és 43)
érd: hirdetésemnél emailben!
kép,ár:pippo17@citromail.hu