Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok segítsetek nekem légyszives mennyiért tudnám eladni a 2004 évvégei evomat? :) szép sötétszürke festéssel jó gumikkal minden működik rajta csak az-az 1 a hibája, hogy megragadt a henger szétszedtem kell rá új henger, dugattyú.. :/ szoval alkatrészbe gondoltam.. a segítségeteket előre is köszönöm :)
Amugy mikor nyomod ra az oninditot bekattog a rele az ules alatt? Lenyeges mert lehet azt kell cserelni az meg 2-3 ezerbol megvan
Az jó, nekem azt ígérte hogy feladja. Akkor most GYULAVAR... kinek adtad fel ?
Eladó hátsó kapaszkodó, hátsó lábtartó, rendszámtáblatartó ledes indexel. Ár megegyezés szerint.
Üdv!
Köszönöm a válaszát hát megpróbélom ha ez sem válik be akor marad valami szervíz csak hát errefelé nem igen van korrekt normális szerelő:((( egy dugó gyűrűcserére is elmernek kérni 35-40ezer ftot... pedig egy átlagos ember aki kicsit ért hozzá megcsinálja..
Elado mito gyári láncszett, gyári áttétel kb 5000 km futott.
Hulye dolog, de pl. Az enyem szereti azt csinalni ha cibálják, tehát gurulnak vele 200-300 meter vagy megemelik, akkor nem ad szikrát, csak ha duplaféket nyomsz akkor kattog be a rele, ha ez a vegtelen primitiv oldas sem segit, akkor vidd el hozzaerto emberhez, vagy multimeterrel az otlabu relet sem artana megmerni.
Gyári 28 as karbihoz valo.
Szivócsonk mekkora?
:D :D nagy a versengés :D
Az pont jó, köszi!
T.L. K+K kft nyerte a licitet!

Továbbá eladó
Kipufogó rendszer - 16.000 huf
Műszerfal - 12.000 huf
Szívócsonk - 2500huf
Ez érdekes, mert ma reggel kilenckor már nekem is eladta, kérte a címemet sms-ben, amit el is küldtem. Szóval én még bizakodó vagyok, hogy te is lekéstél róla. :)
Kicsit lekéstél róla, már lebeszéltem vele hogy megvásárolom. Remélhetőleg holnap fel is adja :)
Szia engem érdekelne a karbi . Tudsz írni emailemre és onnan irok majd .. ocsi107@freemail.hu Ja és különolajzás csöcs van rajta ?
Keresek evora pályaidomot.
Hello. Emalibe tipust és pár képet és hol lehet át venni, tudsz irni? gyula5@hotmail.com
Hali!
Nekem van! 7E-ért tudom adni.üdv!
Keresek 28 as karburátort!
Békés megyében, orosházán vagy kecskeméten. gyula5@hotmail.com
evomat eladtam és megmaradt pár alkatrész, ha érdekel valakit:
Evo plexi
evo 1 pár első telo(balosról krómfelpattogót , jobbos hibátlan)
hardy gumi (lánckerék mögé)
fém fékcső
1 pár tükör
hengerhez új tömítések
vízhőfokjeladó
powernyelv
35mm kipuffcsonk, rugókkal + lábtartóhoz kipuff tartó
bendix, fogaskoszorú, dekni
2db hátsó lánckerék alig futottak (39 és 43)
érd: hirdetésemnél emailben!
engem érdekelne, dugo hf nélkül adok érte 5ezerst. bp-n át is venném.. ja, polini nem gyártott mitoba 180as hengert :) csak 160 van.
keresnék továbbá: balos gyujtás oldali oldaldeknit(vizpumpához), üres blokkfeleket(egy komplett blokk) . semmi más nem kell a blokkba.

kép,ár:pippo17@citromail.hu
üdv! kell a karbi meg a szivocsonk is. hét vége//vagy második fele körül hol tudnám átvenni személyesen? mobilszámod? mail cim?
Ha minden megalapozás nélkül cserélgetitek az alkatrészeket, persze, hogy sokba jön ki a motor.