Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek oldalidom és farokidom rácsot evora.
Lehúzod a csöveket és lecsaverod 2 csavar fogja.
helló sziasztok azt szeretném kérdezni h lehet kikötni az olajpumpát?
Cagiva mito evo 2 re passzol a régi mito evo oldalidomjai?
Pár apróság megmaradt
Fejidom (bal visszapillantó visszapillantónál sérült) 6000
Olajpumpa 3500
Olaj szintjelző 2500
Dellorto phbh 28 8000
Lámpatartó konzol 7500
Műszerfal alatti idom 2500
Lampa projektor 2500
Áhh az már mók... Majd lessz 1 olyan amin van . valamikór.
hát ezen tényleg nincs :D amúgy a süllyesztett részből szokott kiállni egy rézcső, helye ott van, max megfúrod és raksz bele egyet és meg is van különolajzás... :D
Már megtaláltam a másik képet .
Mihike itt van a jobb oldala de nemlátok itt rákötést olajra.. ak valszeg ez nem az?
Na engem érdekelne a karbi ha dobsz még a karbi jobb oldaláról is képet. léécci a ocsi107@freemail.hu- ra írj meg a képet is azt ott megbeszéjjük a többit..
A K7-csak kölcsön van nálam néha. Az Etz meg nosztalgia, ilyennel kezdtem.
Olyan sok jó motorod volt most hogy-hogy csak ETZ-d van?A K6 is a tiéd vagy volt?Nekem is ilyen K6van pont :)
Sziasztok!
Cagiva mito központi teló rugójára lenne szükségem (sárga).Akinek van és eladná az kérem jelezzen a csabimotorepo@gmail.com címre!
nekem van evora plexim, hirdetésemnél írjál rám, ha érdekel!
igen ez az, sok evo1 jött ki ezzel gyárilag, különolajzás jobb oldalt szokott lenni ezen
Sziasztok!

Keresek Cagiva Mito Evo Plexit! ("sűrgős!")
Az állító csavarok a fúvókák mellett, a képen minden rajta van.
Valaki esetleg itt fórumon látja ,hogy az lenne e az ? írja má le légyszives .. Tudnál esetleg képet felrakni a levegő,alapjárati csavarokról is.
Fogalmam nincs.
Különolajzás van benne ?
Mindene megvan de felteszek 1-képet amin szét van szedve, én 1 evó-ról vettem de nálam nem került beépítésre.
Szia . Engem érdekelne . írj 1 emailt . ocsi107@freemail.hu Minden alkatrésze megvan ? müködőképes?
Nekem a Pirelli Diablo Rosso II bejött, ahhoz képest ahogy tapad alig kopik. Simán jó akár pályára is.
sziasztok.
evo hoz keresek hasidomot (jobb, bal). A kérdésem az lenne hogy hol tudnék ilyent venni? és árba mennyi lenne? bontott is és használt is jó, de bontottnak jobban örülnék.
Mikuni Tm 34mm 8000+posta