Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üzemanyag szintjelző eladó
Mármitn 2 az 1ben annyi :D
ok ok köszi
Igen persze :) tükörre irtam de nem akarlak lehúzni se 10e odaadom (ha utána nézel rájössz hogy megéri) ha tudok vele segíteni örülök de ha nem akkor további sok sikert.
postával együtt max 3500 :) de tudom h van neked eladó, és te is tudod h nekem sok
Balos tükröm van 10e tartó konzol 10e egybe 15e.
jöhet a szám! :) 0670543 83 92 ide küld a számot

3500 úgy jó?! esetleg tükör nincs?
2500Ft+postaköltég az ára. Ha kell, akkor küldöm a számlaszámot!
Nem sértődök meg és hátha van olyan hülye, januarba teszem fel ebayre csak tul nagy volt az eladásom és szoltak érte, ám meg elfér nekem itthon majd elkel.
Megtaláltam én is az ülést :) Azon gondolkodtam h vastag bakelitból csinálok hátsó ülést és akkor olyan szinű anyagot rakok rá amilyet akarok.
Mindenki annyiért árulja amennyiért akarja ! :) max nem adje el mint ahogy én is jártam ! :)
Menyi lenne az annyi?
Küldtem sms-ben egy címet ahova küldheted az ülést!
szabopeter100@freeail.ha ra lécci küldj egy bankszámlaszámot ahova utalhatom a pénzt
Piros, és evo-ra való.
Milyen színű? Evo-ra jó?
Fene, ebay-en most láttam éppen 11 ezerért.
Elmondom mi lesz, meg lehet sértődni rajta nyugodtan.
Árulod a cuccaid horror árakon, majd 3 év múlva odaadod az első jött-mentnek bagóért. Volt már pár érdeklődésem még 2010 környékéről első teleszkópokról, száranként kértek érte 15-20 ezreket, majd nemrégiben látom, hogy 10-ért volt árulva párban.
Szóval attól mert kevés van, az emberek nem hülyék, hogy egy műanyag darabért és egy kis bőrért kiadjanak ennyit. :)
Van egy zár nélküli, de elvileg friss bőrrel rendelkező ülésem. Ha érdekel, én olcsón adom.
Megértelek én is így tennék ! :)
Ahoz képest hogy nem sok van az országba és ebayon 30 alatt nem találni meg lehet kérni az árát. Viszont tenyleg nem a legolcsóbbó
olcsóra gondolok :)
nekem van első hátsó párban, zárral kulcsal 20e.
Nekem kellene az ülés.
Mito evo-hoz hátsó ülése valakinek! (olcsón)
Oroszi Zolinak eladtam az egészet egybe!
Hello,a cdi-ért mennyit kérsz? :))
Ha ez tuti jó hozzá és érdekel,nekem van több ilyen csigám.Keress fel és megbeszéljük!
üdv!

mitozozi@citromail.hu
Tudnál árakat írni és még pár képet küldeni erre a mailre?!:
mitozozi@citromail.hu

Megköszönném