Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Még mindig keresek 2db 34es delorto vhsb-t. Akinek van ne tartsa magába
Milyen gumit ajánlanátok?
Ha valamivel megvagy, és segíthetek a továbbiakban.
Az elektromos rendszerhez tartozó részeket én már lefordítottam.
Üdv,
Létezik esetleg a kezelési manuálnak magyar verziója (?), mert nem igazán találtam, így elkezdtem végigfordítani a 94-es Evo könyvet. A kérdésem az lenne (ha még nincs magyarban), hogy nincsen Pest közelébe olyan Mito barát, aki segítene alkatrész fordításban, így a fordítási hibáim is kiküszöbölhetőek lennének. A többit e-mail tárgyában folytatnánk.
E-mail: liptakzoltan23@gmail.com
Üdv.
Volt már pár mitom és igen a kinézet miatt régit már nem akarok átidomozással meg nem kínlódok meg átalakítással ha van újabb kasztnis alapból is.
Amúgy semmi bajom nem volt a régi mitokkal ..
Az én agyjárásommal mert csúnya! :) magán vélemény
Mond már el nekem légyszives hogy a körlámpás miért van kilőve?Csak kíváncsi vagyok!
Jó estét.
Motorjaimat cserélném cagiva mito evo ra stb..
A lényeg hogy üzemképes legyen..
http://www.kepesmotor.hu/april...
Bocsi elirtam, nem gyújtást akartam írni hanem fordulatszámmérőt. Nem vezettem vissza mi honnan jön, esetleg csatlakozó vagy kontakt hiba valahol?
Szia!
Köszi a gyors választ, de szerintem a gyújtásnak nincsen baja, mert a fordulatszámmérőt leszámítva minden tökéletesen működik (pöccre indul, egyenletes alapjárat, jól kalibrált karbi, power, rögtön reagál a gázadásra, semmi dadogás stb.) szerintem ha nem lenne jó valami a gyújtás részben akkor más sem működne rendesen....Ha van még ötleted örülnék neki.
Jól látod elektronikus a gyujtás, van eladó alkatrészem elektronikai is 2004 mito evohoz.
Most már én is rájöttem. Cagiva Super City 50-ez való. Sajnos nem tudom törölni azt a hozzászólásomat, úgyhogy elnézést kérek mindenkitől a tudatlanságomért
Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy 2004-es évjáratú Mito evo 2-esekben milyen elven működik a fordulatszámmérő? Pár napja vettem a motort, a fordulatszámmérő nem működik rajta és a burkolatokat levéve nem látok semmilyen spirált, de még a helyét sem, a fordulatszámmérő óraegységéből csak elektromos vezetékek jönnek ki, amiket végigkövetve a tank alatti részen, a vázhoz csavarozott kötődobozig mennek.
Ha valakinek lenne ötlete nagyon örülnék.
Előre is köszi.
Sok szerencsét de nem tudom ki fog 125ös-t 50es re cserélni,bár van sok ..... az országunkba XD!Már bocs az őszinteségemért!
a váz az jó a planetbe?
Ez nem Mitora való
Jó estét.
Kérlek nézzétek meg.
http://www.kepesmotor.hu/april...
szia engem érdekelne ha jó mito2 re a számom 06 20 250 2882
sziaztok elsö méretes nicasilos polini 180 as henger dugo nélkül. Hibátlan! nagyon olcson 20 ezer irányár budapesten találhato.! 06303206139 csak telefonon érdeklödjetek
Alkatrészek eladók már hiányos.
Nem láttam még Mito-n ilyen tárcsát, de attól még nem kizárt h rámegy...
Hali.
Eladó Egy Cagiva Mitó első féktárcsa.
Primához vettem volna, de mint utólag kiderült nem jó a méret.
Eladó Gyönyörűségem munkaszoba kialakítása miatt eladó
Sziasztok!

Eladó plexit keresek, vagy esetleg aki csináltatott arról kérdeznék, hogy hol és mennyiért? Utóbbi jobban érdekelne. Előre is köszi a válaszokat!
Evora keresek első sárvédőt!