ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Úgy tudom,hogy a fő elemek igen.Az evo vázon fel van csavarozva egy idom tarto fém lap,ami ezen nincsen meg.Hova valósi vagy? Megnézhetnéd személyesen.Én békés-megyei vagyok
Jó estét fórumozok.
Motoromat cserélném cagiva mito ra csak csíklámpásra (körlámpás nem érdekel)
Van még egy dt is ha olyan a csere akit érdekel csere az kérem írjon ide vagy email címemre..
Mr Mito!Te a blokkot neked eládni akarnám csak személyesen tenném,mert én is csak úgy vennék pl evoét enyémre.Igazad van blokkot postán venni nagy felelőtlenség.A másik igazolni is kell,hogy okmányirodába áttirják motorcserét vagy maradt biléta szegecselés még nincs bukta:)
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Én kunszentmiklósi vagyok
Motoromat cserélném cagiva mito ra csak csíklámpásra (körlámpás nem érdekel)
Van még egy dt is ha olyan a csere akit érdekel csere az kérem írjon ide vagy email címemre..