Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg konkrétan 50-55 fok fölé nem megy, engem meg ez zavar :D Bár még mindig jobb mintha forrna :D
hali valakinek esetleg termosztát elfekvöbe 93 as mitohoz?
kiszedtem a termosztatot de ugyanugy rakoncatlankodik szal tanacstalan vagyok es a sírás kerulget
Rendben köszi a tanácsot megpróbálom hátha
Próbáld meg azt, hogy vedd ki a termosztátot és menj egy kört anélkül.
Értem vadonat uj benne a tömítőszett de légteleníteni lehet ezeket vagy önmagától légtelenít? de nem tudom hol kaphat levegőt mert minden uj éves szervíz megvolt hátez rejtély
levegős rendszer, termosztát, tömítés (hengerfej) ezeket nézd meg.
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék kedves mito-s társaimhoz hogy kis felujításon esett át a kis mitom! És olyan gondokkal küszködöm hogy ha beindítom ketyeg minden szépen de a hőfok felugrik egyből 100-110 fokra mitől lehetséges ez? hűtőnek csöveknek és a vízkeringető "propeller" is pörög rendesen segítsetek pls pls ja és 9es hőértékű gyertya se adja le a szikrát ha bemelegszik a motor a termosztátnak sincs semmi baja előre is köszönöm a segítséget!
valakinek olcson elado mito II-re jo allapotu lendkerek?
Eladó 4db gyári index. Egyiknek a műanyag részén javítva volt. Azon kívül hibátlan állapotúak. Izzók benne vannak, kábelezés jó.
Akit esetleg érdekel az e-mailt írjon, ár megegyezés szerint.
Cserébe elfogadok tankleszorító gumit, hőfokmérő órát EVO-hoz!
danilolz@freemail.hu
hello: mi is email címed mert nem találom..?
én meg írtam mailt, hogy mennyi lesz postával együtt, csak nem válaszoltál, úgyhogy légyszi írj vissza mailben és üssük nyélbe az üzletet mert szükségem van rá.
Szia. Már am árultam akk már motorhibás volt ....
Erre gondolok!
Illetve a szívótorokban van egy membrán, és annak a lapkájából le volt válva egy nagyon kis darab, nekem ez okozta a hibát!
Nekem sem volt alapjárat,és az volt a baj! Cseréld ki gyorsan :)
Na látod? És ezt akartad hogy megvegyem sok pénzért, mert ezzel tuti nem lesz gondom...
hello pedig írtam=3000ft
termosztát
hello. bocsi mi is kellene neked?
power nyelvet henger hengerfejet el tudom neked adni , hívj fel : 06302449415 megbeszéljük
Írtam mailt vagy 3 napja, de még mindig nem válaszoltál..
Igen érdekel Powermotor és Fesszabályzó is !
Üdv,
Tankleszorító gumit vennék olcsón