Értem vadonat uj benne a tömítőszett de légteleníteni lehet ezeket vagy önmagától légtelenít? de nem tudom hol kaphat levegőt mert minden uj éves szervíz megvolt hátez rejtély
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék kedves mito-s társaimhoz hogy kis felujításon esett át a kis mitom! És olyan gondokkal küszködöm hogy ha beindítom ketyeg minden szépen de a hőfok felugrik egyből 100-110 fokra mitől lehetséges ez? hűtőnek csöveknek és a vízkeringető "propeller" is pörög rendesen segítsetek pls pls ja és 9es hőértékű gyertya se adja le a szikrát ha bemelegszik a motor a termosztátnak sincs semmi baja előre is köszönöm a segítséget!
Eladó 4db gyári index. Egyiknek a műanyag részén javítva volt. Azon kívül hibátlan állapotúak. Izzók benne vannak, kábelezés jó.
Akit esetleg érdekel az e-mailt írjon, ár megegyezés szerint.
Cserébe elfogadok tankleszorító gumit, hőfokmérő órát EVO-hoz!
én meg írtam mailt, hogy mennyi lesz postával együtt, csak nem válaszoltál, úgyhogy légyszi írj vissza mailben és üssük nyélbe az üzletet mert szükségem van rá.
Egy olyan kérdéssel fordulnék kedves mito-s társaimhoz hogy kis felujításon esett át a kis mitom! És olyan gondokkal küszködöm hogy ha beindítom ketyeg minden szépen de a hőfok felugrik egyből 100-110 fokra mitől lehetséges ez? hűtőnek csöveknek és a vízkeringető "propeller" is pörög rendesen segítsetek pls pls ja és 9es hőértékű gyertya se adja le a szikrát ha bemelegszik a motor a termosztátnak sincs semmi baja előre is köszönöm a segítséget!
Akit esetleg érdekel az e-mailt írjon, ár megegyezés szerint.
Cserébe elfogadok tankleszorító gumit, hőfokmérő órát EVO-hoz!
Tankleszorító gumit vennék olcsón