Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem derült ki azóta se, nekem az SP henger is G1-es.
Holnap írja le misoc a számát meg az évjáratát a hengernek.. Az én hengerfejemnek is holnap megtudom ,hogy mivan ráírva mert most én pont külföldön tartózkodok és az otthon van
Sajnos nem ismerem az Gilardoni 1 és 2 közötti pontos különbséget. Régen elmélkedtek róla, hogy az egyik pörgős másik nyomatékos, de a későbbieken ezt nem láttam következetesen. A hengerfejnek nincs valami másik jelölése (200H, 200C, 200G, ...)? Létezik jelöletlen hengerfej is, de arról nincs pontos infóm. Esetleg leírhatnád a henger sorozatszámát és ha a hengerfejen nincs szám, akkor tehetnél fel róla legalább képet. Ezután elég valószínű, hogy ki lehet nyomozni, hogy összeillenek-e.
Köszi a segítséget . De akk most mi a külömbség a 2 ő között am ? a Gilardoni 1-2 között konkrétan .. szóval akk most ha van egy gilardoni 2 es hengerem felrakhatom rá az 1 es jelölésű hengerfejem.? Domború dugóval.
Szia!
Nem annyira a Gilardoni 1 és Gilardoni 2 jelenti a különbséget. Rengeteg féle henger van, amiket a sorozatszám alapján lehet megkülönböztetni (pl a leggyakoribbak: 60433, 66650, 66650E, 72625, 73037, A0401). A hengerfejeket fel lehet cserélni, csak ügyelni kell, hogy domború, vagy lapos dugóhoz való és milyen magas hengerre van kitalálva. A hengerek között van 91,0 mm és 91,9 mm (73070, A0401) magas. Ezeket nem lehet összecserélni, mert akkor nem fog kijönni a préstáv, vagy ütközni fog. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem . Jelenleg egy Gilardoni 1 es hengerem van csak ezt meghuzta most van egy gilardoni 2 es henger ,csak nemtudom megeggyezik e az 1 essel hengerfej ügyileg meg membrán stb van valami eltérés vagy jólessz minden rá ami nekem van ?
Szia! Én arra a jelenségre lettem volna kíváncsi, hogy lehúzott gyertyapipával hogyan jár tovább. A dízelt meg úgy értettem, hogy az is öngyulladással működik, szikra nélkül.
Arrow vagy Giannelli Rendszert keresek Mito Evora 2000 ÉVj -ra ..
ocsi107@freemail.hu- ra írjatok ha van valami ajánlatotok.. köszönöm előre is ..
Kapcsoló,és tükör sincs.
Kicsit pötyörög,húznám rá finoman a gázt,és megáll 6000-7000res fordulaton.Pörögne még percekig.Ez a "diesel lett" mit jelent?Valaki írta a motorszerelés fórumba,hogy falsot szívhat,vagy a szívatónak fennakadt a levegő elzáró tolattyúja,talán hézagolés és tömítés.
Sziasztok .. Ilyen gumimuter mennyi van a Cagiva mito EVon . Ez az M5 fajta .
tükör van?
féklámpa kapcsolód van?
93-as fordított telós,7 sebességes mitohoz alkatrészek eladóak.Teleszkópok,felújított főtengely,váltó,váz,hátsófék,stb.
Sziasztok! Körlámpás Mito-hoz balos visszapillantója van valakinek eladó? Ha igen ne tartsa magában!
Az oldalán ott a DOT szám, az kellene nekünk. Azért hiába a 2600km, ha már a 7. évét kezdi el.
Üdv! Ezt körülírhatnád jobban is. Mennyi idő után csinálja? Bemelegedve, vagy rögtön indítás után? Mi az, hogy lehúzott gyertyapipával is jár? Még pár fordulatot, vagy vidáman pörögne még percekig? Lehet úgy felújítottad, hogy dízel lett... :D :D :D Valami megütötte a korábbi hengerfejet, vagy minek tettél rá újat?
majorgabi68@citromail.hu
a moci 2007 es szerintem a gumi is ilyesmi! 2600km volt benne.
Egy emailt adnál? A gyártási évet még leírnád?
dunlop D 208 sportmax
A hengerfej tőlem való az hibátlan állapotú és full tiszta...valami mással van ott gond
Valaki esetleg tudna nekem linkelni gyári javítási útmutatót Evo 1-eshez, vagy tudna küldeni e-mailemre? Ha angol az se gond. Előre is köszönöm!
típús, gyártási év?:D
valószínüleg van valami lerakódás a hengerfejben (koksz) ami felizzik, és öngyulladással jár a motor. Szinte biztos hogy a gyújtás is szarul van beállítva. Milyen benzint, olajat használsz?