Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!:
Olyan problémába ütköztem, hogy a mito valamiért nem indít, nem reagál semmire, eleinte indított utánna elkezdett csak kattogni, mostmár nem reagál. Szétszedtük az önindítót, az tökéletes. Mi lehet a baj? Válaszokat előre is köszönöm!
hello: írj email spmito@freemail.hu ra pontosan akkor mi is kell.
igen erdekel öninditó relé megez havan öninditó relé, es remélem hogy postazodis
Hello: nem akarok bele szólni,de amit árulsz az egy öninditó relé, és egy gyujtás vezérlő cdi! Nem power elektronika csak tisztába lássatok.-.
nekem szükségem lenne rá
öninditó relé=5500ft kezelőszervek=4500ft/db
hello őninditorele meg kezelő szerv megatőbi rele erdekelne hogy vane es menyi
7.5w
hello: plexi el kelt már.
Hali.
A Plexit mennyiért adod?
Sziasztok!

Érdekelne, hogy a NEM fordított villába mennyi olaj megy összesen,illetve milyent használtok 10W vagy 15W-t?
Előre is köszi!
Szép napot!
cagiva mito alaktrészek eladok:
érd:spmito@freemail.hu
Helo!
Cagiva mito 1 blokkon a gyújtásalaplap gyári jelölései hol vannak, hogy néznek ki? Enyémen van már pár jel ezért nem tudom melyik a gyári.
elado idom 3500
gondolom nemis tudnál szerezni már vagy nemis tudsz olyat akinek van :S
mertén már fél éve szenvedek a mocival mert a szerelőm nem képes találni hizzá :S
Már el kelt.
ha valakinek mégis van ide irjón léci : stoica15@hotmail.com
Sziasztok keresek mito evo-hoz elektronikát akinek van az írjon :D
Szia
nekem van ha elsőkerék tengelyre gondolsz:)
06307730747
Mito2-be első tengely van valakinek eladó?
Nekem van mindkettő.
1500Ft/2db
06306622197
markoka911@gmail.com
na jó feladom, nem tudom mit kúrok ela váltó összerakásánál de nincs üresem, vagyis van de mintha nem lenne jó helyen, ajánljatok már légyszi valami jó gurut aki összetudná rakni nekem faszán, fontos lenne!
Üdv
Cagiva Planet-et vennék! ha van ilyened írj ide: milano05@citromail.hu

köszi
Helo!
Mito evo és az 1es mito kapcsolási rajza ugyan az? Mert kerestem 1es mitohoz de csak evohoz találtam.
Hello sziasztok engem érdekelne power motorbol kijövö két bowden ha van valakinek olcson és pesten (posta miatt)