Szerintem többet láttam mint te, a motorod a képekről itélve pedig egy romhalmaz :D. De mindegy, nem akarok 16 éves majmokkal veszekedni. Szelvényekből könnyebb összerakni egy rezót, mint megfelelő formájú présgépet szerezni stb. Ne akarjatok már okosabbak lenni a gyártók mérnökeinél.
Jaja, teljesen logikus, hogy direkt szívatják magukat a szelvényenkénti hegesztéssel, mikor csak egy egyszerű présgép meg egy forma kéne hozzá, és mehetne a nagyüzemi rezonátorgyártás .....
Egy ilyen rezó max attól jobb a gyáritól, hogy vékonyabb lemezből van és ezáltal könnyebb. A gyári rezó eleve nem szelvényekből van összehegesztve, hanem két préselt lemezfélből van összehegesztve középen, néncsenek benne végig az áramlási iránnyal keresztbe hegesztésbefolyások, a kipufogógáz sokkal könnyebben áramlik ki belőle. Azt meg főleg nem hinném h a cagiva gyárban mindenki hülye, és egy rosszul méretezett rezót tesznek a motorra...
inkább csak ezzel használtam, gyárival egyszer probáltam de nagyon szar volt, de már a kinézete is azt sugalja hogy nem egy szar darab, gondolod megvizsgálhatod a motoron is
Őő, nem a rezótól lesz szép hangja. Viszont ha úgyis eladod a motort a rezót nem szeretnéd külön eladni? Egyébként a gyárihoz képest érzel valami különbséget?
nincs rajta márka jelzés, de nagyon szép szelvényekből hegesztett, a gyárihoz képest kb harmadannyi súlyú (megvan hozzá a gyári is), tehát könnyű és gyönyörű hangja van
Ki ne dobd, azt a kis plakettet! Az én komolytalan ajánlatom komoly volt érte. Mitom nincs, a villát éppen a hajamra kenhetem, de abban a plakettben látom a tökéletes kulcstartót, aminek felkutatására a fél fiatalkoromat tettem fel. Arra mondj egy árat, a maradékot tőlem ki is dobhatod. :)
Akkor cserélni fogom. Ősszel amikor letettem már szarakodott egyfolytába leállt meg minden baja volt de még volt benne kompresszió. Télen nem akart beindulni meg most se és most meg egyáltalán nincs benne kompreszió meg nem is szív.
Leírás: elcserélhető félig felujitot motorom motorikusan teljesen felujitva csomo alkatrészel csere érdekel mas motor vagy nagy testu robogo akit erdekel képet kuldők
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Valami számozott szirszar mondjál rá egy értelmes árat és ne is lássam:)