Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előgyujtással ennél a legjobb amit tehet az ember ha beállítja a gyári jelre az alaplapot és kész a cdi majd szabályozza az előgyujtást fordulat alapján.
persze gondoltam azért h átnézed, csak iróniának szántam :)
olajpumpához nem tudok hozzászólni, enyém működik.
Jó, most az nyilvánvaló hogy átnézem, nem az első motor lesz már, és nem csak képen láttam motort eddig. Most itt olyanokra gondolok amiket szétszedéssel tudok megnézni, mert az alap dolgokat oké hogy ellenőrzöm megvétel előtt, de tervezem a szétszedését amikor átnézem az egészet. Gondolok itt karbi takarításra, légszűrő takarításra, gyújtás beállításra, valamint a különolajzás átnézésére. Annál mik a gyakori hibák, amikre oda kell figyelni?
hát még azért megvétel előtt nézd át, ne utána :D
nagyjából mindent érdemes átnézni, amihez nem kell szétszedni az egész motort. a gyertyakép nagyon fontos, mert ha nem megfelelő keverék+levegő arány, akkor be is állhat.
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni. Ha minden jól megy hétvégén hozzájutok egy Mito Evo 1-eshez, tehát még a 7 sebességes blokkoshoz. Ennek az előgyújtás értékére lennék kíváncsi (lehetőleg ne fokban, mert a lökethosszt se tudom, és így nehéz számolgatni) :)
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy mire kell fokozottan odafigyelni a motorral kapcsolatban, mit kell átnézni vásárlás után?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!Mito üzem képes blokkot keresek,91-93 as évjáratot.Vagy blokk alkatrészeket.Ami érdekelne engem főtengely,henger dugóval.
Sziasztok! Van valakinek eladó Freccia tankja, olyan amiben a szintjeladó is működik?
Ezt küldte nekem a barátom, hogy ilyet keres. Valaki felismrei, esetleg a másik oldaláról tudna képet csinálni, vagy tud egy eladó példányt?
Szia!
Köszönöm, sok fesszabályzót láttam már, sőt ellenőriztem, stb. Itt a lényeg éppen az lenne, hogy hogy néz ki egy 2006os Mito fesszabályzója, mert kellene egy olyat szereznem egy külföldi barátomnak. De mivel nekem csak a hagyományos régebbi fesszabályzók fordultak meg a kezemben, nem tudom, hogy neki milyen kellene abba az újabb motorba. Ehhez kérnék segítséget.
http://www.robogowebshop.hu/im...
igy néz ki egy fesszabályzó (nem mito-é)
Üdv! Valakinek lenne 2006os Mitohoz fesszabályzója? Vagy legalább tudna valaki mutatni egy képet, hogy ennek az évjáratnak hogy néz ez ki. Valaki megkért, hogy szerezzek neki egyet, de nem is tudom mit keresek igazàn. Nem eladó saját alkatrész fényképe is érdekel, vagy link egy pont olyanról. Köszönöm!
ha befele tekered az állító csavart egyre keményebb lesz.
Helo
Mito hátsóteleszkóp rugóját hogy kell beállítani? Most teljesen ki van tekerve és így elég szar. Ha összébtekerném jobb lenne? A teló látszólag nem folyik meg csillapít is.
Sziasztok! 2 kérdesem lenne hozzátok. 95-ős évjáratú 125ös mitonak a kormány csapágy méretei kellenének, meg esetleg nem tudja valaki a váz milyen ötvözetből van? köszi előre is
Nem ajánlom, elég nagy, és még azt sem tudni, hogy a kormány mikor akarja papíroztatni az 50-eseket, szóval jobban jársz, ha nem veszel papír nélküli motort.
50es ként használva el lehet sütni a mitót?Esetleg a planet-ot?
Egy kis vita mindig elkél!
Enyhe iróniát szerettem volna éreztetni hozzászólásomban. Néhány okos majd biztos magára veszi aztán lehet megint vitázni... -.-"
Kimaradt a sufni szó a tuningmesterek elől!
Kopott főtengelyszimeringet szokták nagyobb főfuvival kompenzálni a dörzsölt tuningmesterek.
Nem lehet, hogy szimeringes vagy falsot szív és azért kell neki a nagy főfúvóka?
Ez pedig 148assal 5ezer fölé nem forgott. 165össel hajlandó elforogni.
Az 148 körüli már folytatlanra vonatkozik.
Az is számíthat ennyit hogy a kipufogóból a folytást kivették? Még nem tudom menyit iszik de olyan 6literrel elmegy akkor már boldog lennék.