Én mindig Vertexet használtam az bevált.De ennek a blokkjában még a gyári asso werke van csak gyűrűt tettem bele újakat.A fogyasztás síkterepen 5.5 volt 100as tempónál mátrába fölfelé 6.5. Az hogy mennyit ment az sose néztem.7 sebességes váltó van benne am.Én nagyon szerettem patent kis gép volt nem állt le soha sehol mindig indult és nagyon jol érezhető is.A teleszkópjait is felujitottam így nagyon jó volt az eleje is aldi meg tesco parkolókba lekoptattam vele a cipőm szélét...
Sziasztok!Magyar001!Szép volt motorod,és megkérdezném,hogy tiédbe milyen dugót tettél?A másik fogyasztása,és kb mennyit mehet?A gép gondolom 7seb vagy Evo blokk van benne?Köszi
Téli hónapokban olcsóbbak a motorok tehát ilyenkor nem fognak kapkodni érte ha sokért adod.Enyém patent állapotba ment el 230ért még nyáron.Az meg hogy mennyit költöttél rá sose nézd mert ugysem kapod vissza.Ilyen elven enyémért simán kérhettem volna vagy 500ezret
régebbi hirdetésbe 200 ért raktam fell
söt 210 ért is levittem 170 ezerre mivel nem volt semmi jelentkezöm magas áron de mivel én alapbol 170 ért vettem plsuz ful power rendszert vettem majdnem hozzá és mgé átiratás stb
már nagyban 200 felet vok :SSS és azért mondok 200 at
most lesz rajta uj festés a felujitása után olajcsere stb stb tehát akkor megitn költök rá ugyanugy
igen énis beláttam, mivel a tárcsák még nincsenek elkopva semmi más nem lehet csak az olaj, és az tényleg szar volt benne... csak azthittem azért nincs üresem, mert kopott a kuplung, ez volt a másik oka amiért cserélni akartam, de a probléma kuplung nélkül is fönnáll sajnos. Tényleg lendkerék lehúzót valaki nem tud honnan szerezhetnék? esetleg elfekvőben van-e?
Na majd kipróbáljuk... Kizártnak tartom hogy szétold. legjobban úgy tudod megnézni, ha motoremelőn van a moci, és berakod 1.-be. Behúzott kuplungnál is forogni a fog a kerék.
igen, énis erre jutottam, veszek bele rendes olajat és ahogy mondtad szépen megtisztitom az egészet és összerakom, nem veszek uj kuplungot. köszi a segítséget!
Ha a helyedben lennék, nem tennék mást, mint szétszedném a kuplungot lamelláról lamellára alaposan megtisztítanám, megmérném a görbeséget, ha van. Ha itt nem találnék semmi eltérést a szervízkönyv adataihoz képest, akkor szépen összeraknám, majd a "valami szutyok" helyett, tisztességes, előírt viszkozitású, olajbanfutó kuplunghoz való olajjal feltölteném. Ha ez megtörtént és a szétszerelés közben nem tűnt fel, hogy a kosár mondjuk valami csapágyhiba miatt szorul a váltótengelyen, akkor egyszerűen nem lehet rossz a kuplung ezután. Igen, csattanni fog az egyes, de működik.
nem kell aggódnod karban lesz tartva rendesen.
Magyar001 de jó, hogy nem kértél érte 500 at :D mert így lett egy jo motorom.
söt 210 ért is levittem 170 ezerre mivel nem volt semmi jelentkezöm magas áron de mivel én alapbol 170 ért vettem plsuz ful power rendszert vettem majdnem hozzá és mgé átiratás stb
már nagyban 200 felet vok :SSS és azért mondok 200 at
most lesz rajta uj festés a felujitása után olajcsere stb stb tehát akkor megitn költök rá ugyanugy
Hidegen/melegen egyaránt ez a jelenség van?