köszi azzal még semmi egyenlöre a powert kel megcsinalnom meg elkéne kezdenem a jogsit csak usta vagyok
amugy valahogy elkéne juss megint hozzám mert összekéne irni a cucoakt hogy mit vegyek meg mgé a láncszetten kivül meg gumikon kivül hogy amikor jösz akkor egybe össztudjuk rakni
szétszeded a szárat bedugod a kulcsod majd síkba reszeled a lamellákat. Egy darabig eltart mire megreszeld de legalább nem működik más kulccsal csak az eredetivel meg a tiéddel
szedd szet a zarat es ha figyelmes v meg tood oldani vannak azok a kis lapocskak a pici rugokkal benne es csak azokat hagyod meg benne osszerakaskor amiket bennom a te kulcsod a tobbit kiszeded es mukodni fog a zar csak akkor nagy a valoszinusege h egy vekony csavarhuzoval is mukodik....
Szia! Ebayon lehet találni szemenként is, ha nem kell a teljes. Ha teljes felső szettre van szükség, vagy netán az egész blokkba való összes érdekel, akkor meg www.pinkmotors.hu Athena katalógus.
Sziasztok
keresek cagiva mitohoz bal oldali kicsi hütötakaro idomrészt és tippet hogy a powermotorbol amien bowden megy a powernyelvhez a hosszabik bowdent azt egy sima biciklis üzletben megtudom venni az enyémaz megnyult
Annyi gond, hogy nem nyitja a cagiva kulcsom a zárat, amit küldtél. Viszont köszi, a plexit meg majd megoldom valahogy. Holnap berakom az ülésbe, és lepróbálom hogy tényleg nem nyitja-e a cagiva kulcsom...
Viszont most tényleg korrektül jártál el, és köszönöm.
szóval egy bontott motornak nincs egy ép alkatrésze sem?
már az az idő van, miszerint a papír nélküli motor bontásra vár, előbb vagy utóbb. És a gazda vagy belátja majd önként, vagy segít neki a hatóság.
Nekem nem úgy tűnt, hogy hibás ként adtad volna, és nemis volt olcsó a 28.000Ft érte, amikor máshol vettem 6k-ért, hibátlan krómszárasat.
Mit számit, hogy a gumi fél évig vagy 1 hétig tart? Ha 3 év diferenciával adod el? Egyébként most is rajta van még. Inkább örülj, hogy nem került vissza a cucc.
hello. emlékszem rád ez 6-os váltott evo mitoból vettük ki, lehet freccia blokk volt benne nem vitatom.. de hívtál is és fel is ajánlodtam hogy ha kell ki cserélem 7-es váltóra hogy valamit ki találjunk rá.
szóval nem érdekem senkit be csapni ennyit hozzá teszek.
ezért is szoktam 1 hét garit adni mindenre! Ha nem jó vissza lehet küldeni.
hello: neked amikor küldtem a telót mondtam is nem olyan jó állapotú ez az ára is látszót olcsón újat nem tudok adni.. Gumi -ra meg nem emléxem de 2-év bánja a szemed mikor fél év alatt el koptatod gondolom nem 40-ezer ft gumit nem 30-ért adtam.
ha bajod van vele hívj fel és küld vissza nincs gond ezzel.
Nem te vagy az egyetlen, 1 éve volt, hogy vettem tőle komplett fordított teleszkópot, nem azt küldte ami a képen volt, az egyik krómszáron sérüléssel, kb a porvédő alatt 20mm-el, ahol a legaktívabban dolgozna a teló. Vagy a másik példa, amikor két éve a 2006os gumit elküldte 2009-es ként hirdetve. Ez 2 éve volt, és nem mindegy, hogy 2 vagy 5 éves...
Addig csinálja, amíg valaki el nem látogat hozzá.
Ez a srác, aki hirdet mito alkatrészeket :
MISOC \ dolce , ma kaptam tőle egy csomagot. Nagyon rosszul érintett, amikor kinyitottam, és nem azt kaptam amit megbeszéltünk.
NEM ajánlom senkinek sem.
Amit vettem tőle : orr idom, plexivel, hátsó ülés.
Problémám a csomaggal : a plexi középen el van törve, és a hátsóülésből kivette a zárat, amire direkt rákérdeztem, hogy van-e hozzá kulcs. /azt mondta, hogy nyitni fogja a kulcsom.. hát igaza is lett, mert NINCS benne zár.../ Továbbá a plexin látszik, hogy már egyszer ragasztva volt pillanatragasztóval...
Hát, köszi szépen :))) Nemsokára kiderül, hogy visszaveszi-e egyáltalán a csomagot.
érd:spmito@freemail.hu-ra