Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: nekem van power nyelvem=6000ft ha kell irj
érd:spmito@freemail.hu-ra
Sziasztok!

Eladó körülbelül 500 Km-ert futott Pirelli Dragon supercorsa sc2
120/70-17 , 150/60-17 méretben
Párban 25 pénz
Sziasztok!
Van valakinek egy jó állapotú power szelepe a képen látható fajtából? Csak ilyen típus érdekel.
Köszi!
köszi azzal még semmi egyenlöre a powert kel megcsinalnom meg elkéne kezdenem a jogsit csak usta vagyok
amugy valahogy elkéne juss megint hozzám mert összekéne irni a cucoakt hogy mit vegyek meg mgé a láncszetten kivül meg gumikon kivül hogy amikor jösz akkor egybe össztudjuk rakni
szétszeded a szárat bedugod a kulcsod majd síkba reszeled a lamellákat. Egy darabig eltart mire megreszeld de legalább nem működik más kulccsal csak az eredetivel meg a tiéddel
szedd szet a zarat es ha figyelmes v meg tood oldani vannak azok a kis lapocskak a pici rugokkal benne es csak azokat hagyod meg benne osszerakaskor amiket bennom a te kulcsod a tobbit kiszeded es mukodni fog a zar csak akkor nagy a valoszinusege h egy vekony csavarhuzoval is mukodik....
Sima bicaj bowdennel lehet helyettesíteni, csak a méretekre kell nagyon odafigyelni
ui.: Láncszettel miujság?
kősz
Szia! Ebayon lehet találni szemenként is, ha nem kell a teljes. Ha teljes felső szettre van szükség, vagy netán az egész blokkba való összes érdekel, akkor meg www.pinkmotors.hu Athena katalógus.
helosztok esetleg valakinek nincs elado Cagiva Mito1 hez blok tőmitese előre is kősz
Sziasztok
keresek cagiva mitohoz bal oldali kicsi hütötakaro idomrészt és tippet hogy a powermotorbol amien bowden megy a powernyelvhez a hosszabik bowdent azt egy sima biciklis üzletben megtudom venni az enyémaz megnyult
Dolce.

Annyi gond, hogy nem nyitja a cagiva kulcsom a zárat, amit küldtél. Viszont köszi, a plexit meg majd megoldom valahogy. Holnap berakom az ülésbe, és lepróbálom hogy tényleg nem nyitja-e a cagiva kulcsom...

Viszont most tényleg korrektül jártál el, és köszönöm.
hello: mito kábelköteg nincs csak super city é van....
szóval egy bontott motornak nincs egy ép alkatrésze sem?
már az az idő van, miszerint a papír nélküli motor bontásra vár, előbb vagy utóbb. És a gazda vagy belátja majd önként, vagy segít neki a hatóság.
egy motort altalaban mar mikor elbontanak nem azert bontjak el mert huu de fasza allapotu...
hello érdekelne hogy kabelkőteg vane meg menyi és postazodis
bocs akkor kevertelek.. 1hét Garit adok alkatrészeimre ezzel mindenki élhet és vissza küldheti. nem szándékom senkit le húzni...
Nekem nem úgy tűnt, hogy hibás ként adtad volna, és nemis volt olcsó a 28.000Ft érte, amikor máshol vettem 6k-ért, hibátlan krómszárasat.
Mit számit, hogy a gumi fél évig vagy 1 hétig tart? Ha 3 év diferenciával adod el? Egyébként most is rajta van még. Inkább örülj, hogy nem került vissza a cucc.
hello. emlékszem rád ez 6-os váltott evo mitoból vettük ki, lehet freccia blokk volt benne nem vitatom.. de hívtál is és fel is ajánlodtam hogy ha kell ki cserélem 7-es váltóra hogy valamit ki találjunk rá.
szóval nem érdekem senkit be csapni ennyit hozzá teszek.
ezért is szoktam 1 hét garit adni mindenre! Ha nem jó vissza lehet küldeni.
hello: neked amikor küldtem a telót mondtam is nem olyan jó állapotú ez az ára is látszót olcsón újat nem tudok adni.. Gumi -ra meg nem emléxem de 2-év bánja a szemed mikor fél év alatt el koptatod gondolom nem 40-ezer ft gumit nem 30-ért adtam.
ha bajod van vele hívj fel és küld vissza nincs gond ezzel.
hello: zár útánad van küldve.. senkit nem verek át!
Nekem anno EVO 6-os váltó helyett freecia váltót küldött
Nem te vagy az egyetlen, 1 éve volt, hogy vettem tőle komplett fordított teleszkópot, nem azt küldte ami a képen volt, az egyik krómszáron sérüléssel, kb a porvédő alatt 20mm-el, ahol a legaktívabban dolgozna a teló. Vagy a másik példa, amikor két éve a 2006os gumit elküldte 2009-es ként hirdetve. Ez 2 éve volt, és nem mindegy, hogy 2 vagy 5 éves...
Addig csinálja, amíg valaki el nem látogat hozzá.
Az e-mail cim meg lemaradt... : spmito@freemail.hu
Ez a srác, aki hirdet mito alkatrészeket :
MISOC \ dolce , ma kaptam tőle egy csomagot. Nagyon rosszul érintett, amikor kinyitottam, és nem azt kaptam amit megbeszéltünk.
NEM ajánlom senkinek sem.
Amit vettem tőle : orr idom, plexivel, hátsó ülés.
Problémám a csomaggal : a plexi középen el van törve, és a hátsóülésből kivette a zárat, amire direkt rákérdeztem, hogy van-e hozzá kulcs. /azt mondta, hogy nyitni fogja a kulcsom.. hát igaza is lett, mert NINCS benne zár.../ Továbbá a plexin látszik, hogy már egyszer ragasztva volt pillanatragasztóval...
Hát, köszi szépen :))) Nemsokára kiderül, hogy visszaveszi-e egyáltalán a csomagot.