Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!

Valakinek eladó Mito-ja esetleg? :)
gagiva mito2 alkatesz elado vagy cserélhető email cimem glpitbull51@gmail.com ajanlatokat varom
Csáo érdekelne a kumiszett ha még megvan! Ès hogy képet tudnál felrakniróla?
elado egy cagiva mito hátso idom lámpával együt 3000 ft
Fogalmam sincs mi történt a hengerfejjel! hozzám most került egy mito aminek a blokkja teljes generált kapott ezáltal henger,dugó minden cserélve volt! ezért a régi alkatrészeket hozzá adták! a henger hibátlan állapotú! a hengerfej pedig olyan amilyen ezért sem kérek el érte sok pénzt!:)
Meg sem merem kérdezni, hogy mennyi az ára, hiszen egyedi példány, kézimunkával készült, valódi unikum (vagy hungarikum).
Ebben az országban semmi sem lehetetlen
Ezzel a szegény hengerfejjel mi történt? 200H át lett alakítva domború dugóhoz házilag?
Hali,
1500Ft /db
06306622197
markoka911@gmail.com
szeva! a 2.személynek a 2db lábtartót mennyiért vágnád hozzám?:) pesten átvenném!:)
Eladó Cagiva mito 125ös gyári henger,hengerfej,power motor,power nyelv! akit érdekel írjon! e-mail: andris.95@citromail.hu
Telefonszám: 06305516594

http://aprod.hu/hirdetes/cagiv...
elado egy hátso idom lámpával eggyüt 5000 ft
új póver motor 10 000ft
új hátsó lengéscsillaoító 12 000ft
dunlop 150, és 110 18 000ft
Gyárit is lehet hozzá kapni jó pénzért az italmondo-nál, még talán az RS-en lévőt is rá lehet rakni ha jól emlékszem. Ha találsz a gyárinál jobb árba, szólj :D
Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy cagiva raptor 125 re milyen első féklámpa kapcsoló való? mert most vettem a motort de ez hiányzik róla igy tehát fogalmam nincs milyen való rá annyit tudok mondani hogy brembo fékrendszere van... és e-nélkül nem fog átmenni a műszakin se :/
Nekem is ilyen volt a mitom, nálam a kábelkötegben volt a hiba, mert : Nálam ha egyenesen állt a kormány, hiába forgattam a kulcsot.. Aztán, ha elfordítottam jobbra a kormányt (meghúzta az egész kábelköteget nagyon picit..) akkor leállt egyből. A kulcs elfordításának nincs sok köze ezen problémád forrásához. Azon WD40 vagy olaj tud segíteni felülről. Esetleg egy új kulcs, mert ezek szerint a régid már eléggé el van kopva, és nehezen nyitja a zárat.
Sziasztok .. Cagiva Mito Evo 2000 Évj. Hoz keresek nicosilos jóállapotu hengert ... Köszi előre is ...
Köszönöm szépen:))
Szevasz! Nekem is volt, hogy ilyen, hogy ki lehetett húzni a kulcsot járó motornál. Kezdenek leszakadni a kábelek a gyújtáskapcsolóról, vagy kontakthibás belül. Javaslom, hogy szedd szét a kapcsolót és és pucold meg rendesen, valószínűleg ezután a kulcs is szebben jár majd benne.
Valaki segitene a kulcs problámám még mindig nem tudtam megoldani amikor elakarom forditani hoyg beinditsam alig fordul el aztán elfordul akkor bbetudom inditani de utána csak a vészleálitoval tudom leálitani kucslal nem álll le:SSS
94-es Mito megmaradt alkatrészei
-Hengerszett (Henger, Hf, 8lapos Membrán, dugó) megragadt, de javítható
-14-41-es láncszett (kis és nagy fogaskerék, 2 lánccal, kb 1000km futott )
-jobb oldali bekni
- hibátlan fesszabályzó
-Működő indító relé
-fék v. kuplung kar

2012 augusztus óta nincs meg a vas így nekem csak a helyet fogja a műhelyben. Szolnok-Bp-Tiszafüred-Szolnok útvonalon tudok segíteni a szállításban.
Örülnék és nagyon megköszönném ha valaki egybe elvinné az egészet fix.10 papírért

Üdvözlettel: Tibi
( dtje[kukac]citromail[pont]hu vagy 06-30/661-2407 )
Sziasztok!
Eladó lenne Rengeteg Mito alkatrészem Aprópénzért.
'94-es kettes mito alkatrészeiről van szó. 500Ft-4000FT

-segédváz
-légszűrő
-komplett kábelköteg
-elektronika (power nincs)
-tank
-farokidom (lucky)
-első-hátsó lámpa
-első féknyereg
-hátsó fékmunkahenger
-lábtartók (mind a 4)
-duda
-2 műszerfal
-egy javított tank
-első ülés
-Evo hátsó ülés
-Hátsókerék
-kezelőszervek
-kormányok
-bowdenek, spirálok, km kihajtás
-2power motor
-sztender
-motor állvány
-hátsó tengely

markoka911@gmail.com
06306622197
Személyesen Budapesten lehet átvenni az alkatrészeket. Postázásnál 1 hét próbagari.
Helló!
Nekem van 1994-es mito kábelkötege. 4000FT Hibátlan állapot.
Írj ha még aktuális.
markoka911@gmail.com
06306622197
Szia! Köszi, ment egy mail!
3500 ért van ilyenem ,bp-n átvehető .