Fogalmam sincs mi történt a hengerfejjel! hozzám most került egy mito aminek a blokkja teljes generált kapott ezáltal henger,dugó minden cserélve volt! ezért a régi alkatrészeket hozzá adták! a henger hibátlan állapotú! a hengerfej pedig olyan amilyen ezért sem kérek el érte sok pénzt!:)
Gyárit is lehet hozzá kapni jó pénzért az italmondo-nál, még talán az RS-en lévőt is rá lehet rakni ha jól emlékszem. Ha találsz a gyárinál jobb árba, szólj :D
Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy cagiva raptor 125 re milyen első féklámpa kapcsoló való? mert most vettem a motort de ez hiányzik róla igy tehát fogalmam nincs milyen való rá annyit tudok mondani hogy brembo fékrendszere van... és e-nélkül nem fog átmenni a műszakin se :/
Nekem is ilyen volt a mitom, nálam a kábelkötegben volt a hiba, mert : Nálam ha egyenesen állt a kormány, hiába forgattam a kulcsot.. Aztán, ha elfordítottam jobbra a kormányt (meghúzta az egész kábelköteget nagyon picit..) akkor leállt egyből. A kulcs elfordításának nincs sok köze ezen problémád forrásához. Azon WD40 vagy olaj tud segíteni felülről. Esetleg egy új kulcs, mert ezek szerint a régid már eléggé el van kopva, és nehezen nyitja a zárat.
Szevasz! Nekem is volt, hogy ilyen, hogy ki lehetett húzni a kulcsot járó motornál. Kezdenek leszakadni a kábelek a gyújtáskapcsolóról, vagy kontakthibás belül. Javaslom, hogy szedd szét a kapcsolót és és pucold meg rendesen, valószínűleg ezután a kulcs is szebben jár majd benne.
Valaki segitene a kulcs problámám még mindig nem tudtam megoldani amikor elakarom forditani hoyg beinditsam alig fordul el aztán elfordul akkor bbetudom inditani de utána csak a vészleálitoval tudom leálitani kucslal nem álll le:SSS
94-es Mito megmaradt alkatrészei
-Hengerszett (Henger, Hf, 8lapos Membrán, dugó) megragadt, de javítható
-14-41-es láncszett (kis és nagy fogaskerék, 2 lánccal, kb 1000km futott )
-jobb oldali bekni
- hibátlan fesszabályzó
-Működő indító relé
-fék v. kuplung kar
2012 augusztus óta nincs meg a vas így nekem csak a helyet fogja a műhelyben. Szolnok-Bp-Tiszafüred-Szolnok útvonalon tudok segíteni a szállításban.
Örülnék és nagyon megköszönném ha valaki egybe elvinné az egészet fix.10 papírért
Üdvözlettel: Tibi
( dtje[kukac]citromail[pont]hu vagy 06-30/661-2407 )
Valakinek eladó Mito-ja esetleg? :)