Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorkettes motrot hogy fogol állítan két egyirányba néző karbival?
Nekem valahogy logikusabb volna egy jobbos és egy balos, mert akkor kifelé néz mindkét oldalon minden állító izé.
mert nem egyforma a két henger? :) De most komolyan kérdezem
neked nem sinistro meg destro kellene?
Szar lesz állítani rajta, ha két egyformát veszel:)
Üdv forumozók
Megmaradt Cagiva alkatrészeim ha valakit érdekelnek ami mitohoz is jó lehet egyébként cagiva supercity 125-ösömhöz volt régen ha valakit érdekel akciós árakon elvihető

Többek között
7 sebességes komplett váltó(tengelyek fogaskerekek),váltó mechanizmus,váltó dob,léptető villák,tengelyek
+Tartalék léptető villák tengelyek

Ferdefogazású kuplung kosár agyal,nyomólappal,rugószettel,kinyomórészel
Fém/kopó lamella szettel ami elég jó állapotú
Kosár is jó állapotban van

Olajpumpák 2 db
Vízpumparész(hajtás,lapát,műanyag fogaskerék
Fordulatszámmérő kihajtásrész
Kiegyenlítőmű

Gyújtó trafó,feszab,cdi,2db alaplap tekercsekkel
Henger/hengerfej tőcsavarszett!
Blokk csavarszett!

Egyben 15.000ft+posta külön is eladó de nem 1000ft/alkatrészáron!
Nem mindent soroltam fel vannak még apróságok is,fogaskerekek,kuplung víz stb deknik
Komplett Felújított önindító(csapágy,hézagoló,kefe cserélt)-Fogaskerekek is jó állapotúak

Más 1-2 db elektronikáért kér el 10-20Eft-ot nekem már nincs meg a motor 2-3 éve és feleslegesen tárolgatom a pótalaktrészeket(olajpumpa,önindító 99%ékban ÚJ)
Ha hosszútávra tervezed a gépet akkor önindító,trafó,kuplung lamellaszett eleve jól jöhet(lamellaszett új ára 15.000ft)
Mito sport kipufogó:
-FIGAROLI sport rezó= 15000ft
_gyári dob=6000ft

egybe=20e
hello: nekem van 2 db egyforma dellorto 28-as karbim=8000ft/db
Nincsen valakinek két egyforma 28as delorto karbija eladó?
Cagiva mito komplet motor bontott alkatészei eladok!
érd:spmito@freemail.hu
hello: nekem van komplet blokkom henger nélkül=30e hengerrel=70e új dugó gyűrűvel!
Tesék
Persze este fele rakok fel!
kepet raknál fel légyszives?
Hello mindenki
Van 2 db oldalburkolatom 1991 es mitoról csak a terelölemezek hiányoznak ha érdekel írj és megbeszéljük!
de nem egy agyonszerelt szethajtott gep 150et siman veszi az minden resze nagyon jo allapotu kiveve az otodiket annyi az egesz hibaja... nekem van egy cagiva prima vazba epitett mito blokkos mocim es 500meren gyorsulasra veri az enyem
az adatlapomon ha megtalaltad a hirdetest akkor talasz ott egy elerhetoseget is mert nem en vagyok a cr tulajdonosa hanem egy jo baratom szoval a hirdetesben szereplo elerhetosegre irj axem laci.levi@yahoo.com a mail elerhetosege egyebkent mire lennel kivancsi? amugy a motor esztetikailag naon jo allapotu egyetlen egy hibaja van a hat sebessegbol az otos nem megy uress v a hejen de igy kerult a haverhez is de szerintem igy is jol viszi nem haldoklik amiatt h negyesbol egyenest a hatodikat kapja
kicsit több infó a CR-ről?
Igen, ezt megnyitotta.... érdekes egy motor ez...
az adatlapomon megtalalod.....
hello sztok keresek kőrlampas gagiva mito komplet motor blokot akar gyujtas nelkul is
glpitbull51@gmail.com
adj egy email címet és megbeszéljük a többit
helo van egy engem meg plekszi erdekelne arat mondj te menyit atsz erte
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Remélem ezt megnyitja .
Üdv!
Keresek MITO POWER Motort !
ugyanitt ELADÓ Mito Hengerek!
elado vagy elcserelheő egy gyari gagiva mito dellorto phbh28 as karburator ajanlatokat varom előreis kősz