Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló! engem érdekelne a cr... csak a link amit adtál szar és nem nyit meg semmit......
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket nektek és szeretteiteknek!
Szia! Ha szabadon körbe forog, akkor ki is kell jönnie. Bakold fel a motort a váz alatt, hogy tehermentes legyen a hátsó kerék aztán kalapácsra fel. De ezért ne verd el a menetet a végén. Mondhatni érzéssel... Egy kis WD40 csodákra kèpes.
Helló igen rendszámos magyar okmányokkal.A váz Megrepedt elöl .A blokk most lett felújítva vertex dugattyú hajtókar Főtengely kicentrírozva most 125cm új vashüvely van benne.Egybe az egész motor 150000-ft.
Első féklámpa kapcsolód van hozzá?
dellorto.vhsb 37 karburator fuvoka szama nincs rajta es a tuese
Bocsánat, mégsem érdekel, azt hittem 28-as.
ár? tű száma? fő fúvóka mérete? pontos típus?
elado vagy csere erdekel gagiva mito hoz elekt ronikus alkatresz
szerintem par zsaz forint lene a felujitasa es enis 1991 es mitobol vetemki
Vettem egy super city 125-öt. Neki álltam ki bontani belőle a blokkot de elakadtam. A nagy csavart ami összefogja a hátsó lengőt meg a blokkot meg vázat,nem tudom ki venni,könnyen forog meg minden de meg sem mozdul. Tud valaki valami megoldást vagy marad a flex?
Kompletten mennyit kérsz érte ? Rendszámos, vagy 50es papiros?
Helló bontok egy Cagiva mitot 94es Meg van még minden.Törés miatt szedem szét.
köszi és kb mennyibe kerülne a felújítása? és még azt szeretném kérdezni hogy ezt az 1991-es évjáratu mitoba bele lehet-e rakni mert abban még a másik fajta van a hagyományos teleszkop
igen megvan de szimeringes hat ezer
Mito2-be Evo telószár csak villahidak cseréjével oldható meg, mert az evo-é szélesebb, és alul van egy távtartó a keréknél, amit természetesen nem lehet leszedni...
Ha ilyen rozsdás telók is megfelelnek mint ez itt, akkor nekem is van egy pár, egy 2003-as Evo-ról. Fel lehet polírozni, vagy úgy krómozott szárakat kell csináltatni bele.
Hozzátehettem volna : csak és kizárólag hátulra . és ez olcsó kategória . szerintem.. Nekem is hátul volt, meg voltam vele elégedve.
Helló azt szeretném kérdezni hogy az első villa megvan-e még és ha igen menyiért adod? :)
Mitast ha ingyen van se Mitora a legnyerőbb a Dunlop D208. Minden körülmények közt első osztályú.40fok vagy szakadó eső.Egyik sem probléma vele...
Személy szerint nekem Pirellik vannak rajta, a legtöbb ismerősnek is, és azt kell mondjam valószínűleg az is a legjobb ha sportosan mész, esetleg pályázol. Viszont én most egy Dunlop Qualifiler-t néztem ki 2013-ra, mert jó árban van. 25e-E 34-H újonnan. Tesztek alapján jónak tűnik, próba szerencse :)
avon 130/650 szerezz nekem :D
jó gumikat akarsz, vagy olcsót ? :D

Persze hogy lehet mindkettőt, de ajánlani : Michelin, Mitas gumikat tudom neked, én ezeket használtam és használom a mocimon.
Hello mindenki tudna nekem valaki ötletet mondani hogy a következö szezonra milyen gumikat vegyek ami jó de az ár nem az egekben van?
Előre is kösz!
Valakinek evo2 gázbowden-e eladóba?