Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik ismerősöm A1 el vezetett 22kw os RS-t évekig és sosem szóltak érte... Mondjuk hogy most volt ez a felhajtás a kategóriákkal biztos h jobban ránéznek majd erre
Helló!A múltkor én is ezt kérdeztem válasz.Gyújtásfelöli20x40x7 kuplungfelöli 25x40x7
Tuti nagyon boldog lesz és örömét kifejezi egy csekkel, de ha nagyon örül, akkor helyszínen bevonja a vezetői engedélyedet, mivel nem érvényes a kategóriára :D
Sziasztok! Szerintetek mit szól a rendőr ha megállít igazoltat és a forgalmiban nem 11 hanem 18 kw van? Nekem meg csak 11 kw-ig van jogosítványom.
jah es gls futarszolgalattal link kene kuldened utanvettel mert a magyarposta nem kezbesit romaniaba
mekkora vagyont kersz erte
No para De ha nincs neki akkor én tudok küldeni (most találtam 2-t is )
elneztem ez rg500 akartam... bocsi
es.. elektronikad hozza?
Dobj egy e-mailt és hétfőn tudom postázni, ha kell ;)
nekem VAN POWERMOTOROM
Egy 125-ös súber fúvókával mit lehet kezdeni?
meg tudja adni nekem valaki.... ejszakas voltam....
meg tudja nekem adni a fotengely ket oldalan levo szimeringek es csapagyak meretet meg nem szedtem mert meg nem huztam szet de a heten esedekes es elore mevennem
Akkor elnézést az URAKTÓL de nekem ezt mondták hogy ez az, nem vagyok egy szaki.
Akkor módosítom a hirdetést : 2kütyü eladó ki mit ad érte
A jobb oldali az a CDi gyujtáselektronika.
Nem azért de a képen egy cagiva "Power elektronika és önindító relé "....
nekem valahogy máshogy festett az önindító relém,és a power elektronikám....cagiván
az már nincs meg sajnos.
powermotorod nincs hozza? arra is lenne szuksegem
Üdv Power elektronika és önindító relé egyben 8000ft ha kell postázok is.
Működik mindkettő!
Jó állapotú gyári szívócsonkot keresek!
Tesztelni nem tudom most neked (motor hiányában), sőt még nem is volt nekem a gépen nekem :D Akitől vettem annó ő tesztelte és garit is válalt rá.
Konkrétan mindenem van komplett kuplung hajtás fogaskerekek kuplungdekni stb
Ferde fogazású kuplungkosaram nekem van ha kell írj