Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ittvannak a kepek
A Kipufogó dob és karbi érdekelne. Képet eseteleg küldenél róla?
Érdeklődni telefonon30 512 9874
Mühely ürítés! Mito maradékok eladok
Enyhén sérült alu kipufogódob 3000ft
váltosor válto dobbal léptetővillàkkal (egyik villa kopott) 4000ft
önindítò 6000ft
kuplung 6000ft
membràn 2000ft
Karburátor 8000ft
hátsó utángyártott féktàrcsa(nincseek furatok rajt) 4000ft
légszűrő ház 2000
Olaj es viztartàly 4000
Oldaldeklik2000
powermotor 4000
Motor felek 2000a komplett
Az ára az annyi amennyit mondasz rá mert nekem már nem kell! Teljesen gyári minden csatlakozása és mindene.
Szia! Mennyit gondoltál érte? Legutóbb 325.000-ér volt fenn (szerintem az annyira nem sok), de már levettem mert nemigen volt rá érdeklődés, van egy RS 125-öm is, most az van fenn helyette (sajnos ezeken a hirdető oldalakon egyszerre csak 1 járművet lehet hirdetni), gondoltam hátha kapósabb lesz az RS. Nekem igazság szerint nagyjából mindegy, hogy melyik marad. De most kellene a zsé kocsira, ezért az egyiktől mindenképp meg kell hogy váljak.
Aprilia RS 125
Hali! Megmaradt pár alkatrészem Mitohoz:
Nagyon jo allapotu 42-es hátsó lánckerék
Egy jo allapotu PHBH28RD karbi (tomitescsere raferne)
2 db jo allapotu 8 lapos membran
Ar megegyezes szerint
Mailem: latino22@freemail.hu
Hali! Megmaradt pár alkatrészem Mitohoz:
Nagyon jo allapotu 42-es hátsó lánckerék
Egy jo allapotu PHBH28RD karbi (tomitescsere raferne)
2 db jo allapotu 8 lapos membran
Ar megegyezes szerint
Mailem: latino22@freemail.hu
Szeva! Lattam hirdeted meg a Mitodat... Mennyi lenne az az ar amiert el lehetne vinni?(a mostani kicsit sok erte)1
tilt ? nem tilt semmi...
elméletileg az enyém is, gyakorlatilag meg ..:D Most ki van szedve, csak a nyelv van benne, az is leeresztve és így is 10 ezerig húz és 150 körül megy...:D felhúzottal 7.ben 11500-nál tilt :D (170++:))
ára? Komplett, gyári csatlakozással?
Szabálytalan :D elpártolni a 2 keréktől ?:D áhh...
Széép!
Hallod, lehet úgy néz ki, hogy nekem meg az RS megy... Mito nem kell senkinek sem, pénz meg most nagyon kéne vmi 4 kerekűre. Jön az ősz meg a tél. Tavaly motorral jártam melóba, még egy ilyet nem szeretnék...
Hali! Nekem van Powermotorom, elméletileg jó is. Szólj, ha ráérsz aztán betehetjük kipróbálni.
Köszi!Nem is fogom forgalmit kicseréltetni miatta:)Te gondolom te se iratnád átt ez miatt.?
2 popszegecs fogja azt a motorszámot.. hát fogj egy fúrót, fúrd le ! aztán szegecseld fel a másik blokkra... .jaaaaaj....
... a hengerben igen. de a membránházból biztos hogy csak flexxel szednék le...
Szia igazad van leugrasztom a henger az a biztos.Furogépem van követ veszek Baumaxban.A pontos méret itt nem számit ugy is végén zár menbrán:)
Hello! Nekem van egy tökéletesen működő power motorom.
Működő powermotort vennék! Ha valakinek van írjon.
azt mondom joban jarsz ha lekapod a hengert nem nagy dolog! mert v azert mit bovits rajta en egy ilyen biax-al csinaltam csak elektromos nem levegos vold de ez mind1 de szerintem egy furogep is megteszi befogsz egy csiszolokovet es vagy marot es adjad neki...
Teljesen jo, nem falsol.....
Ok mégegyszer köszi a választ!Akkor betömöm valamivel hengert nem mennyen be spén csiszolásnál,mert teljesen össze van rakva blokk.
Sziasztok!Köszi a segitséget akkor faragok rajta hátha összejőn:).A Mitot tegnap levizsgátattam az volt a lényeg,hogy addig elmennyen blokk,és utána pakolom rá blokkot.A bilétát áttrakom erre blokkra utána meg lemotorkodoztatni kéne,és akkor nem gond blokk csere már!:)Pl kocsim motorkodos,ha beszarna motorja ugrana bele külföldi motor.A blokk Mito néztem tipusjelzés megegyezik akkor henger nem az sajnos.