itt minden arra megy hogy fizess... lényegtelen mit csinálsz úgy is behúznak ha akarnak.. már lassan az lesz hogy ránézel egy járműre és fizetned kell érte valamilyen adót... utálom ezt az egész szaros rendszert ami ebbe a koszfészekbe van
hallod idén kb akkor mentem vele 5jére.. akkor lett kész a összerakás óta ment 73-t akkor... aznap akartam kötni meg is kötöttem... bazki máskor meg 2 SZEMÉLLYEL, SEGÉDMOTORRAL (VAGYIS ÉPP NEM AZ VOLT 150-ES LEONARDO) MINDKETTEN BUKÓ NÉLKÜL, 100-AL LAKOTT TERÜLETEN. akkor büntettek meg csekken 10e forintra és semmi feljelentés semmi. amúgy meg semmi értelme megkötni mert úgy se fog fizetni főleg motorosnak nem... kitörölhetem vele.. ha valami van úgy is én szívok utálják a motorosokat úgy is találnak valamit.. még ha egyértelműen nem én vagyok a hibás akkor is...
bszátok meg nem volt biztosításom feljelentettek és 30ropi bírság jött ki.. azt hittem h magamhoz nyúlok.. bakker én is ilyet még nem hallottam meg láttam... ááááááá buzik bazzeg tényleg jah és még tanuló vagyok... ennyire kiszipolyozzák az embert...
csá!
Sztem nem érdemes kikötni az olajpumpát!Nem hülye emberek találták azt ki és már csak azért is mert
az fordulatszám függvényében adagolja az olajat!Az biztos hogy ez is egy hiba lehetöség mert ha
elromlik akkor szivás van föleg oly kilo negyvennél!
De te tod!
hi!
vedd meg a mitoét a fórumról... neki 350irányba rendszámos 2008ig műszaki frissen újrafestva teljes generál óta 2000km-t mehett de és a két kezemen meg tudom számolni h hányszor volt power fölé hajtva vigyázott rá mert most vtr-t akar venni és nehogy valami baja legyen véletlen se.. nem is használja idén 200km-t ment vele.. nézd meg az adatlapján vannak képek róla.. szerintem nagyon megéri.. és amúgy jobban jársz ezzel tényleg jó és nem kell neked szórakozni vele ülsz rá és go..
Tényleg vki nem tudja milyen arányba keveri (gyári adat)? Mert a Service Manualban nem találtam vagy csak elnéztem felette... És sztem kifogom majd kötni a szivattyút!
mennyibe fáj egy kilóméteróra spirál?
pls valaki fontos
Sztem nem érdemes kikötni az olajpumpát!Nem hülye emberek találták azt ki és már csak azért is mert
az fordulatszám függvényében adagolja az olajat!Az biztos hogy ez is egy hiba lehetöség mert ha
elromlik akkor szivás van föleg oly kilo negyvennél!
De te tod!
vedd meg a mitoét a fórumról... neki 350irányba rendszámos 2008ig műszaki frissen újrafestva teljes generál óta 2000km-t mehett de és a két kezemen meg tudom számolni h hányszor volt power fölé hajtva vigyázott rá mert most vtr-t akar venni és nehogy valami baja legyen véletlen se.. nem is használja idén 200km-t ment vele.. nézd meg az adatlapján vannak képek róla.. szerintem nagyon megéri.. és amúgy jobban jársz ezzel tényleg jó és nem kell neked szórakozni vele ülsz rá és go..
Használom rendesen.
Talán egyszerűen csak öreg...és túl sokat rázkódot...