mosndanál róla még egy pár dolgot meg ha lehet akkor meg is néznék róla képet. érdekelne futott km. gumik fékpofák aksi állapota. meg h milyen álalpotban van motorikusan.
Jah ez más... Ez Cagiva Prima... Hát megkell nézni, hogy mi a helyzet vele... Am. van nekem is egy eladó motom (sachs rs 80) 150 körül viheted ha érdekel!
hali valaki tudna abban segíteni hogy érdemes e megveeni egy Cagiva mitot? 1998as évjárat, 22ezer km van benne amúgy külsőre szép meg állítólag motorikusan is jó állapotban van és 140 ezer ft ért adják. kérlek írjatok fontos köszi
Hát ami lett volna azt elvitték előlem, ugyhogy most ami régen a miénk volt azt veszem vissza (azt láthatod a képeken)! Julius első, második hetébe (ez már levan fixre beszélve)
Persze úgy akarom, rendesen rendszámos 125, nem akarok zórakozni rendőrrel semmi! Normálisan! fahee neked a Mito-d olvasgattam picit a fórumot hogy hogy nem lett meg vagy meglett?
Hellosztok!
Cagiva Mito 50-est vagy 125-öst akarok venni használtat 7-10 éves körülit és szeretném megkérdezni, hogy ti mennyit költöttetek eddig a motorra? Mennyi a vége?
hi a telóra gondolsz?
ha lenyomod akk felpattan.. meg nyomja ki az olajat stb... egyből észre lehet venni pattog az úton stb.. ha lenyomod akkor annak szépen vissza kell hogy engedje nem pedig visszaugrani egyből... vagyis nekem ez volt...
HY! valki segíthetne szétszedtem a blokkot de nincs "célszereszám" és nem tudom lehúzatni a gyújtótekercset ki szerelt már ilyet és hogy műtöte le rólla ?
hát nekem olaj nem folyik de nagyon kemény,alig bírom lenyomni
thx a segítséget
Cagiva Mito 50-est vagy 125-öst akarok venni használtat 7-10 éves körülit és szeretném megkérdezni, hogy ti mennyit költöttetek eddig a motorra? Mennyi a vége?
ha lenyomod akk felpattan.. meg nyomja ki az olajat stb... egyből észre lehet venni pattog az úton stb.. ha lenyomod akkor annak szépen vissza kell hogy engedje nem pedig visszaugrani egyből... vagyis nekem ez volt...
lenne egy kérdésem,honnan veszitek észre hogyha a központi megadja magát?