A hátsó teleszkópom nagyon megpuhult kb 1 hónap alatt, kicsit ráhuppanok, már üt egyet a vége.
(Az akksim problémás és néha az elmúlt hónapban többször is rá kellett huppanjak...)
Mi lehet a probléma és mit csinálhatok?
(Mennyi egy használt ára?)
Nem csak az evo-n van hanem a 2-es mito-n is (azis körlámpás) Amugy rá lehet tenni csak kell elsővilla (2 szárból 2 villahídból elsőkerék tengely, másik km meghajtó és kerékcsapágyakból áll) meg a fékrendszer más!
szeva mindenkinek
van 2kérdésem
sima mitora tehát nem az evora lehet tenni forditott villát nem kel hozzá átszerkezteni mindenfélét ?
a másik pedig kinek van 160as hengerrel 125ös papírokkal mitoja eladó?
Sziasztok!
Nagyon észnél lenni, mindíg ruhát viselni, Autósok őrültek és nem figyelnek!
Én majdnem komolyabban megjártam, neked legyen több eszed!
Wide Road & Cheap Gas
Hello!
Nem működik a power szerep a evomban, meg sem mozdul, a bovdent mozgatja a motor, de a szelepet nem. Tudnátok segíteni, hogy hogyan szedjem szét, mit csináljak vele?
Mi a helyzet mostanság? Sajna váltottam Cagiváról, de azért néha-néha visszanézek a régi ismikhez
Tudnátok segíteni? :
- egy mito tank meg hátsó idom méretű fújáshoz hány deci festék kell?
- a motorom jelenleg kék, még nincs átiratva.... feketére lesz fújva... ezt úgy intézem, h megyek okmányirodába, és amikor a nevemre írják annyit mondok h a motor fekete, és pár ezerért átírják a forgalmiban? vagy kell vmi engedély, vagy hogy megy? pls help
Na legyetek jók, vigyázzatok magatokra, sajna mostanában sok a baleset!
Elméletileg egy 34-es karbival jobban megy a motor, viszont többet is eszik. Egy 28-as karbi kevesebbet eszik, de egy jó szerelő be tudja pengén állítani, hogy tudjon menni a motor. Nekem az rs-en 34-es volt gyárilag ment is meg evett is.
Sziasztok! Mizu hogy mennek a Mitok? Régen jártam már erre! Akinek van bontott Mito alkatrésze Hajdú-Bihar megyében az szóljon! Írjon ide vagy küldjön e-mailt katonacirhi@vipmail.hu! Ma csináltam 1 pár képet a vasról!
http://www.hasznaltmotor.h
u/ha...
telók