Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát streetracing lesz és ha lehagyja a rendőrkocsit akkor több mint 5 loerő
Akkor én is felemgyek... Le kérne mérni mennyi az enyém
Hoppá!
"Idén nyáron a rendőrség Pest megyében kampányt indít a kétkerekű közlekedőket érintő balesetek számának csökkentése érdekében. Akciókat szerveznek a jogsi nélküli motorosok ellen, segédmotoros kerékpárok teljesítményét fogják mérni" (no, ennek mikéntjére kíváncsi vagyok).
Nem hiszem hogy a második lenne neki! Ittasan motorra? Az szép...
Lehet h a második!

Engem csak ittas vezetésért állítottak meg, se szonda semmi, és még hazáig vezettem a motort ott meg a szülőket ki kellet hívni!
Csak az adatlapodra 2 van irva
Srácok!
Szar a termosztátom,leteszteltem gátűzhelyen,forró vízben és meg sem moccan,nem nyit ki
Honnan tudnék szerezni? Van esetleg ilyen újonnan? Vagy vmi másik típusé jó-e?
Előre is kösz!
hi!
Én Szarvason lakok...
Hát én is nagyon sokkallom... Hát nem tudom hogy mi alapján szabták meg mert haveromat jogsi nélkül kapták el neki volt 20e.. osztálytársam ittas vezetés neki 15e... én meg egy bizti miatt 30e? hogy van ez... Hát majd fellebezek és elválik hogy mi lesz... ha csak nem kérek részletfizetést vagy valami...
Köszi szépen a segítséget!
az enyém mito 1 :D
mármint a kép alapján nem fordított telós
amúgy a te mocid Mito1 nem 2
Csá
van 1 barátom rendőr nekem az ilyne feljelentéseket ő szokta intézni .a KPM et is el tudta rendezni 1 havernak! 30e az meg nagyon sok ezt nem is teheti tanulsz nem vagy keresőképes max közmunka!
ha érdekel megkérdezem a havert h nem e tudna segiteni
hol laksz?
nekem most jött ki a feljelentésem mert 2személlyel voltam
nekem is mondta hogy kpm meg ilyesmi de a feljelentésbe annyit írtak hogy segédmotorkerékpárral utast vittem ami a kressz....
Nah látod az ien rendőrös cuccok miat jó hogy itt érden az egyik rendőrt ismerem megcsörgetem és ő már intézi is nekem ha gáz van max helyszíni bírság :D márcsak 2 nap mindjárt szerdáá :D
Tegnap én is majdnem bele szaladtam egy zsernyákba! Még szerencse hogy idöbe észre vettem
és le tudtam gyorsan kanyarodni kb 100 méterrel elöbb!Nekem volt már velük 1 esetem azota én
ugy kerülöm öket ahogy csak lehet!Nem vitatkozom én senkivel hogy most 50-es nem 50-es meg ilyenek!
Elözöleg is ugy engedtek el hogy toljad a motort majd megy a papir mehetsz KPM-re valószinü ugrik minden +birság!Én az mondom kerüljétek öket ti is ahogy csak tudjátok!
Eddig engem is 3 szor állitottak meg...De 2 ből én voltam a hülye... Egyszer nem volt világitásom felnyomva másodsdzor meg a járdán mentem mert leért volna a motor alja és lejárót kerestem a 3ik meg igazoltatás, a hengerrel kötekedtek egy darabig, de aztán belátták, h nem tudják belőlem kiszedni h mekkora aztán tovább engedtek!
jah és bocsi a vitákért..
hát jah.. na mind1 én bsztam el végül is.. én nem kötöttem itt senki mást nem lehet hibáztatni és nem is hibáztatok... csak nagyon felidegesített nah mind1 majd lesz valahogy... de ki gondolta volna hallod 4éve motorozok jogsival városba addig földút stb akkor is 2szer állítottak meg egyszer az előbbi eset máskor meg versenyeztem egy suzuki swiftel meg örködtünk.. ennyi mitoba augusztus óta belenyomtam 5000km-t nincs még egy éve meg ez volt az első megállítás... addig rendőr is 1X láttam hogy igazoltattak volna meg vmelyik nap trafiztak a másik sávba ennyi... és pont akkor kellett nekik megállítani..
hát igen mondjuk előfordulhat ez is
Nah hát az gáz...
jó azt tudom ha fizeti neki egyáltalán.. meg akkor is visszafizeted apródonként..
nem csak mondom 5lesz egy évre hanem 8 de ha meg kitalálja h én voltam a hibás akk mivan? vagy a másik alanynak van egy két ismerőse
hallod mondom neki tanuló vagyok anyukám egyedül nevel.. tényleg így is van.. most indultam haza vidéken volt a motor.. hazaérek megkötöm... nem szívóztam velük semmit betartottam minden szabályt.. sebességkorlát minden semmi más gáz nem volt.. egyedül ez még elkezdi a rendőrcsaj h ne féljek nem lesz sok szerinte 2-3 forint mivel tanuló vagyok és nincs jövedelmem stb... erre meg kijön 30e... meg mondom nem adna inkább csekket.. de mondja ne féljek nem lesz sok... hát tényleg..
ember! a te biztosítod annak fizet akit összezúzol ne keverd a cascoval
megmondjam mit?
hogy ne büntessen meg a rendőr ennyi... semmi másra... mindig volt mindig is lesz valami kifogás ha meg netalántán van valami fél évig rohangálhatsz a pénzedért.. és még akkor se biztos hogy megkapod... és nem biztos hogy megéri az időt és az ilyen költség olyan költég illetékbélyeg utazás idemész odamész...
Hát, tény és való h zet büntetni kell csak azért ez tényleg túlzás volt... És te mit mondtál nekik?