Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miket?
faheee te ismered a Valgutokat Nagykanizsán?
én is itt voltam eddig is...
Akor jó lenne ha majd valki írna nekem vagy fel venne msn re előre is kösz
Hát vannak Pestiek itt a fórumról!
vele és mivel nem vagyok nagy motor szerelő így :D igazából valakinek akinek van mitoja igazán rám dobhatna egy két üzit és ösze futhatnánk v.mikor!
PEST MEGYE IS szóba jöhet :D csak segítene e valaki mert sok munkám lesz sz.tem
Köszi!
Vésztőről hozza fel nekem a gazdija :D 300 km er :D xD de nem baj csak legyen már meg
Hát én elég messze vagyok Érd-től! Grat előre is a géphez! Am. honnan hozod?
Ja és persze állapot felmérésben :D meg ienek :D kösz
Wá 4 nap és meg van a szépségem bár ronda de majd szép lesz anyit szeretnék kérdezni, hogy nincs-e itt valaki Érd vagy a környékéről? Aki segítene nekem majd a javításokban anyag beszerzésben stb.
MSN-en msotanság h-h nem vagy?
Jaja!
Nincs kínálat neten szinte szar sem,ha meg találsz vmi frankót akkor az meg 50-es papírokkal van...
220-ért azért meg elég jó alapot veszel,ha nincs lealázva és akkor tudod,h te csináltad meg úgy néz ki ahogy neked tetszik
Hát mert ez tudom, hogy jó motor, csak felkell újítani a motorját... Hát neten néztem nem vmi nagy afelhozatal és kitudja, ha megveszek 350ért vmi másikat arra még mennyit kell majd költenem... Jobbnak látom én igy...
Tesóm lebeszélte vele mivel, sokat kell rá költeni (nagy generál, festés) De sajnos nekem is igy 350be lesz benne...
Ezt hogy? Nekem Andris azt mondta 3 kiló alatt nem válik meg tőle,mivel győzted meg?
Aha értem! Miért olyat veszel meg amire sokat kell költeni? Szeretsz bütykölgetni? Miért nem veszel 350-ért egy olyat ami nincs tuning és csak a fékbetét kell cserélni meg kisebb apróságot?
2004-be lett megvéve 2006 (elején-közepén)- ig volt nálunk... 17ezer km volt benne ha jól emlékszem... Hát 40ezer volt a fényezés, 30ezer a dugó, 10ezer új bowdenek, új láncszett, fékbetét csere... Hát kb 100lett akkor beleölve + az átiratás... És 220-ba lett megvéve... 350-be lett eladva... És most megint 220-ba lesz vissza véve, és rámegy megint egy százas...
Ha elkészül dobok fel egy párat, most szétvan bombázva. Műszakilag rendberakom, utánna fényezés.
Én is kíváncsi vagyok!
majd muti már képeket a mocidról
Hali mindenki.

szétszedtem ma a powerszelepet hogy kitisztítsam meg hogy nehogy azért szarjon be a power elektronikám amit ma kaptam postán, és megdöbbenve tapasztaltam hogy rosszul volt összerakva...
Az illesztéseknél tömítés nuku, apró porszemcsék a belsejében olajsár, ami ugye jót tesz a tűgörgőknek stb.

A rugó egyik vége ami a belsejében van kilógott a házból, nembaj a jóképességű ráhúzta úgy a csavarokat biztos úgy kell annak állni...

Eddig minden motort, autót amit megvettem, azt sokkal jobb állapotban adtam el mint ahogy én vettem.
Sajnos ez marhára nem általános, legalábbis a tapasztalataimból ezt a következtetést vontam le.

Elképesztő hogy miket találok a gépeken amiket veszek, valszeg érdemesebb lenne rászánni a vásárláskor azt a plussz összeget és a drágábbikat és jobb állapotút megvenni, amit akkor úgy gondoltam hogy megspórolok az olcsó de javításra szoruló gép megvásárlásakor.
Szeretek bütykölgetni de már kezdek beleunni, hogy a más gányolását javítgatom...
fahee de tényleg ami most lesz új(régi) motorod arra mennyit költöttél anno? használtan vetted? Ha igen mennyi kilométerrel és hány évesen?
A "retro" járgány ahogy te nevezed?! Köszi Mito-t keresek!