hú waze addig indexeltünk itt amíg én is elhagytam az egyiket
nekem meg olyan kis indexeim vannak... de leszrom dudának is állandóan eltörik a felfogatása leszedem az egészet... felidegesített ááááááááááááá
jah és az égőim is 200kmként kitörnek most 500km-t mentem vele már csak elöl a jobb oldali ép de az is csak országútin müxik... a többi ott csörög a búrába
megcsináltattam a hátsótelót mondom biztos nem fognak kitörni de most még inkább mert már azon az úton nem csak 70-el tok menni hanem 100-110el meg 140-150el is akár...
nem pattintós hanem ilyen kis kampó az oldalidomra kellett rádugni de mondom h szar volt tájkolt rák
hé te várdai vagy ? ha igen nem ismered Erdélyi Gergelyt (dübő) Kovács Kovács Zoltán (Zé)
Valaki segítsen! Kellene nekem 1 pár első index, méghozzá olyan, mint a képen látható! Amit rajzoltam olyan felfogatásának kellene lennie (1ikben megy a kábel, másikban meg felcsavarozod)! Amúgy kör alakú az index, és persze izzóval meg mindennel együtt kellene! Nincsen valakinek véletlenül, vagy honnan tudnék rendelni? Mert a városunkban + a melletti boltokat is végig jártam, de semmi ilyesmi, mindig valami hasonlót akartak rámsózni, hogy fúrjam át az idomot így meg úgy! THX
áá de h nem tört csak ez a rész ilyn ragasztott forasztott getymó volt és mikor mentem lerepült és fejenkurt
a szivem majdnem mégált annyira elkapott az ideg h már tönkreteszem
köszi nekem most kicsit morgó hangja van a Frecciamnak szerintem csapágyas lett és most figyeltem fel h Gilardoni 2 henger van rajta és ez szeritnem nem a gyári, nah de majd ha szét lesz szedve akkor majd meglátom h is van összerakva
Hát sajnos.... bejött elém egy állat és lesatuzott, én meg éppen hogy ki tudtam még rántani jobbra a mocit. Így a lábam és a teljes motor helyett csak a tükrömet kapta le teljesen.
Azt nem ígérem,h okosat mondok, csak azt amit én tudok: ezek nem blokkok,hanem hengerek, Gilardoni 1 van pl Futurán,NSR-en,(Mitomon ) 2-es pedig Sport Pro-n,RS-en. Az 1-es alul nyomatékosabb,nem pörög annyit felül gyengébb,a 2 -es pedig fordítva. Gondolom a fogyasztás is ennek megfelelően alakul.
Tudom,h nekem is van de most pihen a garázsban!
nekem meg olyan kis indexeim vannak... de leszrom dudának is állandóan eltörik a felfogatása leszedem az egészet... felidegesített ááááááááááááá
jah és az égőim is 200kmként kitörnek most 500km-t mentem vele már csak elöl a jobb oldali ép de az is csak országútin müxik... a többi ott csörög a búrába
megcsináltattam a hátsótelót mondom biztos nem fognak kitörni de most még inkább mert már azon az úton nem csak 70-el tok menni hanem 100-110el meg 140-150el is akár...
hé te várdai vagy ? ha igen nem ismered Erdélyi Gergelyt (dübő) Kovács Kovács Zoltán (Zé)
Valaki segítsen! Kellene nekem 1 pár első index, méghozzá olyan, mint a képen látható! Amit rajzoltam olyan felfogatásának kellene lennie (1ikben megy a kábel, másikban meg felcsavarozod)! Amúgy kör alakú az index, és persze izzóval meg mindennel együtt kellene! Nincsen valakinek véletlenül, vagy honnan tudnék rendelni? Mert a városunkban + a melletti boltokat is végig jártam, de semmi ilyesmi, mindig valami hasonlót akartak rámsózni, hogy fúrjam át az idomot így meg úgy! THX
a szivem majdnem mégált annyira elkapott az ideg h már tönkreteszem
jobb és bal oldarra
ha valaki tud a képen látható alkatrészt az szóljon
sűrgős
mind1 simsoné is jó rá haverén i az van
PLS Valaki segítsen.