Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah az a gyári...
14-43?
Új változás történt Most úgy nézz ki még is a tatai Mito-t veszem vissza Oszt, ha minden jól/terv szerint megy 2 hét és megvan
Srácok! Mi az első és hátsó lánckerék fogszáma?
Tudom,h nekem is van de most pihen a garázsban!
hú waze addig indexeltünk itt amíg én is elhagytam az egyiket
nekem meg olyan kis indexeim vannak... de leszrom dudának is állandóan eltörik a felfogatása leszedem az egészet... felidegesített ááááááááááááá
jah és az égőim is 200kmként kitörnek most 500km-t mentem vele már csak elöl a jobb oldali ép de az is csak országútin müxik... a többi ott csörög a búrába
megcsináltattam a hátsótelót mondom biztos nem fognak kitörni de most még inkább mert már azon az úton nem csak 70-el tok menni hanem 100-110el meg 140-150el is akár...
Hát, nem tudom... Itt mifelénk lehet kapni! Hát ha esetleg érdekel, akkor vegyél fel msn-re vagy vmi!
nem. milyen mocijuk van?
nem pattintós hanem ilyen kis kampó az oldalidomra kellett rádugni de mondom h szar volt tájkolt rák
hé te várdai vagy ? ha igen nem ismered Erdélyi Gergelyt (dübő) Kovács Kovács Zoltán (Zé)
Hali!

Valaki segítsen! Kellene nekem 1 pár első index, méghozzá olyan, mint a képen látható! Amit rajzoltam olyan felfogatásának kellene lennie (1ikben megy a kábel, másikban meg felcsavarozod)! Amúgy kör alakú az index, és persze izzóval meg mindennel együtt kellene! Nincsen valakinek véletlenül, vagy honnan tudnék rendelni? Mert a városunkban + a melletti boltokat is végig jártam, de semmi ilyesmi, mindig valami hasonlót akartak rámsózni, hogy fúrjam át az idomot így meg úgy! THX
Gondolom az ilyen patentos marhaság nem?:O
áá de h nem tört csak ez a rész ilyn ragasztott forasztott getymó volt és mikor mentem lerepült és fejenkurt
a szivem majdnem mégált annyira elkapott az ideg h már tönkreteszem
Már jobb oldalra is? Há" lassan már csak a váz marad Na jó csak vicc volt...
csá hé nekem kellene a képen lévő kis idom genyó
jobb és bal oldarra
eltört a friss mocin?
csá
ha valaki tud a képen látható alkatrészt az szóljon
sűrgős
Köszönöm mindenkinek.
na ez értelmes volt
mind1 simsoné is jó rá haverén i az van
ha mito 1 kell jó hozzá a simsoné is jó rá
Hát ha a szárra gondolsz akkor igen...
Tartó cuccal együtt?
Hát sztem bármelyik "sarki" motoros boltba tudsz venni hozzá indexet!
VALAKi pls Egy jobb oldali index kellen nekem honnan szerezzek?
PLS Valaki segítsen.
köszi nekem most kicsit morgó hangja van a Frecciamnak szerintem csapágyas lett és most figyeltem fel h Gilardoni 2 henger van rajta és ez szeritnem nem a gyári, nah de majd ha szét lesz szedve akkor majd meglátom h is van összerakva
Hát sajnos.... bejött elém egy állat és lesatuzott, én meg éppen hogy ki tudtam még rántani jobbra a mocit. Így a lábam és a teljes motor helyett csak a tükrömet kapta le teljesen.
Azt nem ígérem,h okosat mondok, csak azt amit én tudok: ezek nem blokkok,hanem hengerek, Gilardoni 1 van pl Futurán,NSR-en,(Mitomon ) 2-es pedig Sport Pro-n,RS-en. Az 1-es alul nyomatékosabb,nem pörög annyit felül gyengébb,a 2 -es pedig fordítva. Gondolom a fogyasztás is ennek megfelelően alakul.